Zadrzati interes...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Ivanche
#1 Zadrzati interes...
U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?
Licno sam veoma mastovita osoba, tako cesto znam iznenaditi osobu sa kojom sam...ali nazalost slabo se to kada uzvrati. Igrice, iznenadjenja, pokloni...sta fukcionishe kod vas, ili vrjeme toliko brzo pichi da i monotonija u vezi se ne osjeti?
Licno sam veoma mastovita osoba, tako cesto znam iznenaditi osobu sa kojom sam...ali nazalost slabo se to kada uzvrati. Igrice, iznenadjenja, pokloni...sta fukcionishe kod vas, ili vrjeme toliko brzo pichi da i monotonija u vezi se ne osjeti?
-
incognito071
#2 Re: Zadrzati interes...
Ivanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?
s vremena na vrijeme, puknes je iznenadno stocem
sala mala naravno
ima tu dosta stvari koje mozes uraditi...kada se ima slobodnog vremena putovati zajedno, gledati nove stvari.....jedan je od primjera
-
kozmopolitanac
#4 Re: Zadrzati interes...
zar nije uzbudljivije traziti novog partnera?Ivanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?
-
Yamahalac
couldn't agree more, da ne kazem potpisujemzena21 wrote:pa ne gube samo muskarci interes... i zene ga vremenom izgube..
i zasto bi samo zene radile nesto da se to odrzi, da se ne izgubi... eto i sama rece... ti cesto radis neke stvari, a druga strana slabo uzvraca![]()
pa dokle vise![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#6 Re: Zadrzati interes...
pa pricas li ti s tvojom partnericom? jesi li njoj rekao ovo sto i nema? prvo se mora pricati, onda pokusati to promijeniti, ako ne ide, ne preostaje ti drugo do da se uclanis u kakav swinger-clubIvanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?
- zena21
Yamahalac wrote:couldn't agree more, da ne kazem potpisujemzena21 wrote:pa ne gube samo muskarci interes... i zene ga vremenom izgube..
i zasto bi samo zene radile nesto da se to odrzi, da se ne izgubi... eto i sama rece... ti cesto radis neke stvari, a druga strana slabo uzvraca![]()
pa dokle vise![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
moram i ja....potpisatzena21 wrote:Yamahalac wrote:couldn't agree more, da ne kazem potpisujemzena21 wrote:pa ne gube samo muskarci interes... i zene ga vremenom izgube..
pa dokle vise![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
jest valha. ovo moram podapisatzena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dodadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kad nestane interesa postajemo drugovi....al i dalje potencijalni
- zena21
ma osvjezila bi te ja papucom po vuglaBHG wrote:pa kupimo vam novu peglu, usisivac ili neko kuhinjsko pomagalo i osvjezimo vezu/brakzena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dodadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak
cuj peglu i usisAvac
- BHG
zena21 wrote:ma osvjezila bi te ja papucom po vuglaBHG wrote:pa kupimo vam novu peglu, usisivac ili neko kuhinjsko pomagalo i osvjezimo vezu/brakzena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dodadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak![]()
![]()
![]()
cuj peglu i usisAvac![]()
![]()
![]()
- zena21
Yamahalac wrote:sad retroaktivno pitanje, sta ako radimo, ali zene ne zele da radimo??zena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dosadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak:D
zar ima i toga
nemam pojma... jer ja sam uvijek sretna kad druga strana cini neke stvari da osvjezi vezu... da unese neke nove elemente
a onda ni meni nije mrsko izmisljati i ugadjati
- River_isle
@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
@zena21 sjedi 5 u dnevnik
@zena21 sjedi 5 u dnevnik
-
Yamahalac
svega u bozijoj bastizena21 wrote:Yamahalac wrote:sad retroaktivno pitanje, sta ako radimo, ali zene ne zele da radimo??zena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dosadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak:D
![]()
![]()
![]()
zar ima i toga![]()
nemam pojma... jer ja sam uvijek sretna kad druga strana cini neke stvari da osvjezi vezu... da unese neke nove elemente![]()
ima i onih sto sve hoce na gotovo, recimo vidis ovu nausnicu, ona bi da joj ja demonstriram prsten, a hoce to sve guzovace ili sto nas narod rek'o na guzove
-
shin
#23 Re: Zadrzati interes...
Hajde ti gledaj isti film svaki dan i to dramuIvanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?
- karabaja-x
novi elementi pomazu....al morate ih drzat u razlicitim dimenzijama...inace...zena21 wrote:Yamahalac wrote:sad retroaktivno pitanje, sta ako radimo, ali zene ne zele da radimo??zena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dosadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak:D
![]()
![]()
![]()
zar ima i toga![]()
nemam pojma... jer ja sam uvijek sretna kad druga strana cini neke stvari da osvjezi vezu... da unese neke nove elemente![]()