I, kakve su sanse da se u "Lijepo je zivjeti ovdje" desi ovako nesto?Besplatno korištenje bežičnog interneta
- Do jula uži centar Tuzle trebao bi biti pokriven bežičnim internetom,kojeg će svi zainteresirani moći koristiti besplatno, saznajemo u Općini Tuzla. Ovo je prvi slučaj u BiH da građani usluge korištenja bežičnog interneta koriste bez novčane naknade. S obzirom na to da su nam limitirana sredstva, projekt će se realizirati dio po dio, a u prvoj fazi odnosit će se na centar grada, s tim da će pokrivati obrazovne institucije, Općinu i neke turističke atrakcije, poput Panonskog jezera - kazao je Bahto Mekić, savjetnik načelnika Općine Tuzla za razvoj i ekonomsko-finansijska pitanja. Podsjećamo, prije pola godine pisali smo o mogućnosti da se ova ideja sprovede u djelo, a Mekić ističe da se projekt za sada ostvaruje relativno brzo. Izabrali smo projektora. To je sarajevska firma „Eding Telecom“, a nastojanja su da se što široj populaciji omogući komuniciranje uz pomoć novih tehnologija - izjavio je Mekić, te dodao da će se nakon testiranja prve faze i u ovisnosti od sredstava kojima se bude raspolagalo znati kada i kako }e se odvijati druga faza. (Radio Slon)
Zadovoljni sobom
-
ins
#1 Zadovoljni sobom
- slavkoimamodilera
#2 Re: Zadovoljni sobom
Hm, pa sad... da vidimo... nikakve?
-
d2
#3 Re: Zadovoljni sobom
eding telecom ?
super je ovo ako bude, fakat, da nama nije gradonacelnica ona samoljubiva papanka mozda bi se neko i ovdje toga sjetio...
do tada ostaje nam da cekamo da se dospodja smiluje i da sidje s trona
doduse uvijek mozes popiti kafu u onih par kafica sto imaju otvorene apove a mozes se naklatiti i na zidic u blizini
super je ovo ako bude, fakat, da nama nije gradonacelnica ona samoljubiva papanka mozda bi se neko i ovdje toga sjetio...
do tada ostaje nam da cekamo da se dospodja smiluje i da sidje s trona
doduse uvijek mozes popiti kafu u onih par kafica sto imaju otvorene apove a mozes se naklatiti i na zidic u blizini
- uvjek dobar gost
#4 Re: Zadovoljni sobom
Dok su Denis Z, Semiha B i Samir S zaduženi za ovaj grad a Meliha A. ministrica kulture Federacije... nema nama naprijed...
Glumca i ublehaša Hadžihafizbegovića neću više ni da spominjem....
Čisto i lijepo moje Sarajevo.......
- Alhemicarkaa
#5 Re: Zadovoljni sobom
Falcon wrote: Kako se olahko osudjuju oni koji rade kao predstavnici naroda i donose teske, a ponekad i pogresne,odluke sve dok mi sami ne moramo donositi teske odluke.
- karanana
#6 Re: Zadovoljni sobom
Ima ova tema o Tuzli i internetu negdje. Samo moje pitanje je ko finansira ovo i ko placa tom "Eding Telecomu" ovo? Sta BH telecom ima da kaze na ovo? U Tuzli vjerovatno nista jer je SDP na vlasti, ali zar mislite da bi SDA kadar u Sarajevu dozvolio da BH Telecom gubi lovu tako sto ce se njegovi internet preplatnici prebaciti sa njihovog interneta na ovaj besplatni?
-
paratrooper
#7 Re: Zadovoljni sobom
d2 ne prsoipaj se ba, otkad gradonacelnica ima veze sa internetomd2 wrote:super je ovo ako bude, fakat, da nama nije gradonacelnica ...
- Qler
#8 Re: Zadovoljni sobom
ne branim Semihu, naprotiv, ali brate meni se cini da Tito dodje iz mrtvih i bude gradonacelnik Sarajeva, opet ne bi valjao...
-
Lesli Eldridž
#9 Re: Zadovoljni sobom
Ja bih dodao etnički čisto i lijepo moje Sarajevo.uvjek dobar gost wrote:Dok su Denis Z, Semiha B i Samir S zaduženi za ovaj grad a Meliha A. ministrica kulture Federacije... nema nama naprijed...
-
Lesli Eldridž
#10 Re: Zadovoljni sobom
A kakve onda veze ima gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović? Barem je dobru stvar učinio, a ova budala (Borovac) bi da nas proganja po internetu.paratrooper wrote:d2 ne prsoipaj se ba, otkad gradonacelnica ima veze sa internetomd2 wrote:super je ovo ako bude, fakat, da nama nije gradonacelnica ...