Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa nije Rambo niti Die Hard da ga nastavljaju - ne radi se o filmu napravljenom da pokupi pare,.. pa onda s nastavkom da pokupi jos malo. Meni kraj onakav kakav jeste ima smisla.. ipak treba malo drugacije gledati ovaj film od recimo Pirata s Kariba. Jebbemu nije ovo blockbuster.
Horns, jesi li gledao ranije Weirove filmove?
Vjerujem da nije napravljen da bi se nastavio.Ali rekoh ako ikada bude hajra, imaju realnu osnovicu.
Inace, citao sam da su djecake od 13-14 godina u ono vrijeme slali na otvoreno more.Nitko o tome nije imao pojma.Eto, ovaj film je to malo priblizio sirem auditoriju
eghrmhrk, plju,....mislim da bi vecina voljela vidjeti film sa.... .... MaYom u glavnoj ulozi, po mogucnosti na velikom ekranu radi boljeg 'efe(kt)a' ...
Directors cut. To ti je ono kad je film onakav kako je reziser zelio da bude. 4 sata dugacak. E onda prodje kroz obradu pa skini ovo zbog nasilja, pa skini ono zbog sexa, pa odrezi ovo zbog drustva za zastitu zivotinja pa odrezi ono zbog politicke podobnosti.....
E kad je sve to odrezano onda ti ostane 2 sata. Reziser popizdi ali dzaba, mora sacekat 20 g. dok ne pomru oni koji su do tada odredjivali a umjesto njih dodju novi, zeljni promjena i zeljni uspjeha. Tu ih sacekaju reziseri pa ih uzmu na foru jer su prvi jos zeleni a reziseri 20 g. spremali taktiku, i dobiju dozvolu da prikazu film onakvim kako su i zeljeli.
E to ti je to, direktors cut, now redux, original version.....