Svi roditelji pricaju ovako, a onda kada krenes na fax jos najteze bude.
Srednja skola je za nase fakultete jednostavno raj
Moderator: anex
jel vase dijete koristi internet,i cita ovaj forum?mislis wrote:kaka bolan sramota.
Sramota je ukrasti, a ni to nije vise.
Samo biti djete nije nikad bilo lako.
Svak ima pravo da ti kaze sto hoce i misli i od tebe ocekuje da samo klimas
glavom i poslusno izvrsavas. probaj da izneses ono sto stvarno mislis.
Odmah si nezahvalan, jezikara i nista ne valjas.
Puno odgovornosti, a nikakih privilegija.
blago djetetu kakvu majku imamislis wrote:moje djete zavrsava srednju skolu, kao sto sam navela vec.
Pa sad ako srednjoskolci ne koriste internet ne znam ko ga onda koristi.
A o forumima kaze da nece da cita nicije gluposti![]()
![]()
.
A sto te to zanima?
Moje dijete poznaje mene. Uzivo.
Ne mora da cita o meni ili od mene sa foruma.
Moja mama uziva da im isprica kakva sam ja bila, kad sam bila mala![]()
![]()
.
Istina, nema podilazenja, roditeljskih, slusanja optuzbi na racun djeteta isl.mislis wrote:@bubice nista mi ne moze pokvariti ovaj osjecaj.
meni je ovo zadnji dan definitvno zadnji dan skole.
Ja kao roditelj vise nisam apsolutno odgovorna za njegovo skolovanje.
Savjet, podrska moralna, finansijska da. Ali nema vise mogucnosti da mene
neko zove i pegla zato sto je djete reklo ili uradilo ovo ili ono.
Nema vise glupe price u koju ni sam ne vjerujes. Ali tupis je djetetu jer je u poziciji
dojnjeg. O nema vise nezainteresovanih ucitelja, sujetnih nastavnica kojima titras oko
m...a koja nemaju ali imaju mogucnost da te masiraju sa stvarima koje veze nemaju sa realnim zivotom. Nema toga vise.
I zato sam sretna.
Jedva cekam da ovaj skolski prodje.
Eto koliko ti je ozbiljna shkola.Sunrise00 wrote:Kako ovako kasno zavrsava![]()
Kod nas maturanti zavrsili tamo negdje 3-4. maja![]()
uf, kod nas ne bi svjedocanstvo dobioburek_in_space wrote:Eto koliko ti je ozbiljna shkola.Sunrise00 wrote:Kako ovako kasno zavrsava![]()
Kod nas maturanti zavrsili tamo negdje 3-4. maja![]()
![]()
![]()
Zadnji dan shkole me je direktorica nashla u pripitom stanjuna njenom stolu
i bila je borba junachka da mi se omoguci odlazak na exkurziju.
A ja, tebe je ono unistila moja skola, zaboravihlolo_lolo wrote:akad ides u najgoru skolu sunrise
ne samo meneSunrise00 wrote:A ja, tebe je ono unistila moja skola, zaboravihlolo_lolo wrote:akad ides u najgoru skolu sunrise![]()
lolo_lolo wrote:ne samo meneSunrise00 wrote:A ja, tebe je ono unistila moja skola, zaboravihlolo_lolo wrote:akad ides u najgoru skolu sunrise![]()
Samo ti sanjaj! Prestati će ti naređivati kad se zaposliš i odseliš, a vjerojatno ni tada. Shvati, za svoje roditelje si uvijek dijete.tinchy wrote:Dobra temanego.. recite vi nama jel vam sin fin
hahah salim se
![]()
I ja jedva cekam da zavrsim pa da mi vise ne naredjujui da kontaju da su samo oni upravu (a nisu uvijek) i kao sto kaze pokretacica teme cim im se neko usprotivi odmah status nekulturnog, bezobraznog, drskog, jezikare itd.
JThomas wrote:prestati će ti naređivati kad umreš i kad te pokrije crna zemlja![]()
a možda ni tad, ko zna šta je s druge strane, niko se nije vratio da priča
Tako to danas ferceraterra_incognita wrote:Ja sam mislila da se akademski gradjanin postaje sa diplomskim a ne maturom.
Ispade svi frizeri i limari (SSS) su akademski gradjani
Admir_1984 wrote:kad vidim danas ko zavrsava raznorazne fakultete, od naziva ak gradjanin mi je muka odma