Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e vako, svako od vas zivi u nekom malje ili vise ljepom gradu tamo negdje daleko, negdje gdje ja vjerovatno nikada necu otici ... evo ide ljeto i vecina vas ce doci u domovinu ... evo jedna mala domaca zadaca za vas ... aj nak mi svako od vas ponese po razglednicu mjesta u kojem zivi, da pocnem skupljati te male sarene kartice ...
ivi wrote:... fala komi, bit ce to prva razglednica u kolekciji ...
smatraj da razglednice berlina, hamburga a mozda i pokojeg grada holandije vec imas
p.s. samo da ovo neko ne vidi inace cu pretrpeti grdnje zasto njemu nisam vec poslala
Ako hos mogu ti ja donjeti razglednicu iz Kuce Cvijeca??
Necu ovog ljeta dolaziti u BiH, ali ako ti je vec stalo do razglednica, mozes mi preko privatne poruke poslati svoju kucnu adresu pa da ti onda posaljem razglednicu, nista necu pisati na razglednici mrzim pisati. Naravno ne mrzim pisati na forumu.
Ako te je strah dati kucnu adresu, odna daj neku drugu, posao ili sta ja znam vec.
Drug_Tito wrote:Ako hos mogu ti ja donjeti razglednicu iz Kuce Cvijeca??
Necu ovog ljeta dolaziti u BiH, ali ako ti je vec stalo do razglednica, mozes mi preko privatne poruke poslati svoju kucnu adresu pa da ti onda posaljem razglednicu, nista necu pisati na razglednici mrzim pisati. Naravno ne mrzim pisati na forumu.
Ako te je strah dati kucnu adresu, odna daj neku drugu, posao ili sta ja znam vec.