Zadatak obavljen:D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pentijum
#1 Zadatak obavljen:D
Imam pitanje za sve vas dragi forumaši, a naročito forumašice. Za par dana mi je godina od kako sam u vezi s djevojkom. Neću vam ništa detaljno pisati o tome, ono što me zanima je sljedeće. Treba mi vaš savjet vezano za poklon. Eto, predložite šta vam već padne na um. Ja evo razmišljam već par dana, pa da vidim ima li neko prijedlog ili ideju. Možete nešto iz ličnog iskustva, šta ste poklanjali ili dobijali.

Last edited by pentijum on 09/01/2006 11:00, edited 1 time in total.
- Lace
pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodupentijum wrote:Eh, zadevera me. Hajde malo konkretnije.Lace wrote:ono sto voli...ili zeli a nema
-
pentijum
Pa zato ti kažem da me zadevera. Ima sigurno stvari koje bi joj se svidjele, ali nije baš da zastane pred izlogom pa pokazuje 'e ono bi baš voljela imati'. Ovaj posljednji prijedlog nažalost otpada iz par razloga, a i meni je nešto jako slično padalo na um.Lace wrote:pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodupentijum wrote:Eh, zadevera me. Hajde malo konkretnije.Lace wrote:ono sto voli...ili zeli a nema...znas sta voli (trebao bi znati makar povrsno...jel to nakit, parfem, neki poseban odjevni predmet...ili nesto od toga sto bi zeljela sebi kupiti...valjda nekad i setate pa stanete uz izloge)...imate li planova...da li da joj za godisnjicu poklonis vikend na moru ili planini (zavisi i od tvoje fin. situacije)
- Lace
u krajnjoj liniji ako nista ne skontas...kupi neku sitnicu i odvedi je na veceru...bitno je da se sjetis i da nesto iniciraspentijum wrote:Pa zato ti kažem da me zadevera. Ima sigurno stvari koje bi joj se svidjele, ali nije baš da zastane pred izlogom pa pokazuje 'e ono bi baš voljela imati'. Ovaj posljednji prijedlog nažalost otpada iz par razloga, a i meni je nešto jako slično padalo na um.Lace wrote:pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodupentijum wrote: Eh, zadevera me. Hajde malo konkretnije....znas sta voli (trebao bi znati makar povrsno...jel to nakit, parfem, neki poseban odjevni predmet...ili nesto od toga sto bi zeljela sebi kupiti...valjda nekad i setate pa stanete uz izloge)...imate li planova...da li da joj za godisnjicu poklonis vikend na moru ili planini (zavisi i od tvoje fin. situacije)
-
micika
Uzmi sve slike na kojima ste zajedno....hepi,bla,bla....pa napravi neki fin album....te materijalne stvari..manje-vise...zaborave se,izlape..ovo bi ipak bilo nesto sto si ti od srca napravio za svoju dragu...etopentijum wrote:Pa zato ti kažem da me zadevera. Ima sigurno stvari koje bi joj se svidjele, ali nije baš da zastane pred izlogom pa pokazuje 'e ono bi baš voljela imati'. Ovaj posljednji prijedlog nažalost otpada iz par razloga, a i meni je nešto jako slično padalo na um.Lace wrote:pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodupentijum wrote: Eh, zadevera me. Hajde malo konkretnije....znas sta voli (trebao bi znati makar povrsno...jel to nakit, parfem, neki poseban odjevni predmet...ili nesto od toga sto bi zeljela sebi kupiti...valjda nekad i setate pa stanete uz izloge)...imate li planova...da li da joj za godisnjicu poklonis vikend na moru ili planini (zavisi i od tvoje fin. situacije)
-
pentijum
Vidiš, razmišljao sam baš o takvom nečemu. Da napravim neki veliki kolaž sa tim slikama.micika wrote:Uzmi sve slike na kojima ste zajedno....hepi,bla,bla....pa napravi neki fin album....te materijalne stvari..manje-vise...zaborave se,izlape..ovo bi ipak bilo nesto sto si ti od srca napravio za svoju dragu...etopentijum wrote:Pa zato ti kažem da me zadevera. Ima sigurno stvari koje bi joj se svidjele, ali nije baš da zastane pred izlogom pa pokazuje 'e ono bi baš voljela imati'. Ovaj posljednji prijedlog nažalost otpada iz par razloga, a i meni je nešto jako slično padalo na um.Lace wrote: pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodu...znas sta voli (trebao bi znati makar povrsno...jel to nakit, parfem, neki poseban odjevni predmet...ili nesto od toga sto bi zeljela sebi kupiti...valjda nekad i setate pa stanete uz izloge)...imate li planova...da li da joj za godisnjicu poklonis vikend na moru ili planini (zavisi i od tvoje fin. situacije)
-
pentijum
Lace wrote:u krajnjoj liniji ako nista ne skontas...kupi neku sitnicu i odvedi je na veceru...bitno je da se sjetis i da nesto iniciraspentijum wrote:Pa zato ti kažem da me zadevera. Ima sigurno stvari koje bi joj se svidjele, ali nije baš da zastane pred izlogom pa pokazuje 'e ono bi baš voljela imati'. Ovaj posljednji prijedlog nažalost otpada iz par razloga, a i meni je nešto jako slično padalo na um.Lace wrote: pa proveo si sa njom godinu dana...vjerovatno ste i razgovarali u tom periodu...znas sta voli (trebao bi znati makar povrsno...jel to nakit, parfem, neki poseban odjevni predmet...ili nesto od toga sto bi zeljela sebi kupiti...valjda nekad i setate pa stanete uz izloge)...imate li planova...da li da joj za godisnjicu poklonis vikend na moru ili planini (zavisi i od tvoje fin. situacije)
-
tigris
odvedi je kod Ede nek joj naprave cipele po mjeri ili jos bolje cizme
ako je previse onda mozda sal kapa i rukavice ali da budu bas lijepi i kvalitetni to isto traje a to je romanticno za pokloniti ....zima itd....
onda u sam shopu u titovoj imaju novi program ma ima svega kupki soli krema svega a sve na prirodnoj bazi super mirisu....mozes kupiti nesto od toga npr piling za tjelo i neko ulje i onda je odvedes negdje da joj napravis piling i izmasiras je uljem
krenulo me

ako je previse onda mozda sal kapa i rukavice ali da budu bas lijepi i kvalitetni to isto traje a to je romanticno za pokloniti ....zima itd....
onda u sam shopu u titovoj imaju novi program ma ima svega kupki soli krema svega a sve na prirodnoj bazi super mirisu....mozes kupiti nesto od toga npr piling za tjelo i neko ulje i onda je odvedes negdje da joj napravis piling i izmasiras je uljem
krenulo me
- flora.sa
mozda telegram koji stize ujturo dok jos spava, sa mistery sadrzajem, tipa dodji tu i tu, a ti je tamo cekas sa par zutih ruza (ne moraju biti zute, to ja zato sto ih ja volim
), i onda neka vecera, plus taj album sa svim uspomenama, slikama, kartama od konecrata, pozorista, kina, ukoliko ih vec posjedujes...kud ces bolje!!!
ja sam jednom dobila taj telegram, i mogu ti reci da me nista nije vise obradovalo od toga...super stvar, naznacis tacnan datum i vrijeme kada isti treba da stigne na adresu...
ja sam jednom dobila taj telegram, i mogu ti reci da me nista nije vise obradovalo od toga...super stvar, naznacis tacnan datum i vrijeme kada isti treba da stigne na adresu...
-
inspire_me
Telegram je odlicna ideja..
A sta mislis da kupis jednu lijepu posteljinu i odneses vasu sliku da je preslikaju preko posteljine, a na jastuku ispisu tvoje ime ili nesto sl.
A moze i poklon bon u nekoj finoj radnji
A sta mislis da kupis jednu lijepu posteljinu i odneses vasu sliku da je preslikaju preko posteljine, a na jastuku ispisu tvoje ime ili nesto sl.
-
Vingo
Ovo je ok, ali ja bih mislila da mu je lijeno bilo da se sam potrudi i izabereinspire_me wrote:Telegram je odlicna ideja..
Ja telegram povezujem sa saucescem
Ja bih poslije ovoga raskinula
Inspire, nadam se da se ne ljutis
-
inspire_me
Ma sta ja znam, ja sam se dugo zabavljala, pa covjek s godinama prestane biti romantican, postane prakticanVingo wrote:Ovo je ok, ali ja bih mislila da mu je lijeno bilo da se sam potrudi i izabereinspire_me wrote:Telegram je odlicna ideja..
Inspire, nadam se da se ne ljutis![]()
...samo mora covjek znati da nas ima muhanatih. Sta je hanuma u horoskopu?
Mi smo za prvu godinu pravili festu za nas i prijatelje, i plus mozda torta sa jednom svijecom. Plus naravno kamera i imas to uvijek kao divnu uspomenu.
Naravno postoji uvijek i ona stereotipna opcija parfem, nakit, dzemper i sl. naravno uz kombinaciju sa ruzama
-
FortunaBela
Privijesak za lančić u obliku srca...koje se može podijeliti na dva dijela...Jedan za tebe, jedan za nju....E, sad da li češ uzeti srebreni ili zlatni to je ipak stvar ukusa....
-
Stitch__
ima to u wisi, ja posho uzet kad 20km, e penis im 20, zeljezo obicnoFortunaBela wrote:Privijesak za lančić u obliku srca...koje se može podijeliti na dva dijela...Jedan za tebe, jedan za nju....E, sad da li češ uzeti srebreni ili zlatni to je ipak stvar ukusa....
-
pentijum
Eto ja se taman naložio na ovu ideju sa posteljinom, kad Vingo napisao komentar. Što se tiče telegrama, i meni je to nekako morbidno.Vingo wrote:Ovo je ok, ali ja bih mislila da mu je lijeno bilo da se sam potrudi i izabereinspire_me wrote:Telegram je odlicna ideja..
Inspire, nadam se da se ne ljutis![]()
...samo mora covjek znati da nas ima muhanatih. Sta je hanuma u horoskopu?
Ovi prijedlozi za nakit su uzeti u razmatranje.
Čak sam razmišljao o nekom lijepom satiću, pa eto ako znate gdje bi se moglo pogledati.
U horoskopu je blizanac, i ima specifičan ukus.
Edu, šta ti tražiš ovdje? Idi kupi Avaz, pa traži lapsuse.