Zacarani bosanski ringishpil vrti se i dalje....
-
Tariq_rambo
Pad u razvijanju tvoje terminologije je osjetan!!!!!!!!!!!!!!!!!gavrilo wrote:ps. vodenjak, ako ti to sta znaci, ljudi kao ti mi daju motivaciju da idem na bosnjacke forume...
-
Tariq_rambo
I opet će biti kritika kad neko kaže da srbi imaju srpski vazduh, srpsku vodu, srpsku krušku i jabuku.
Zar nije forum nešto što je javno gdje se svi okupljaju,
SRPSKI FORUM, i to imate, zar ne?
-
Tariq_rambo
Koliko ima srba danas u BiH toliko vas i može biti na ovom forumu, niko ne brani, +srbi iz SRBIJE +srbi iz svijeta. Znači može vas biti više nego BOŠNJAKA;gavrilo wrote:JBT wrote:Imas li statisticke podatke?
TAKO DA BI MOGLI SE ORGFANIZOVATI PA DA OVO BUDE SRPSKI FORUM
Stvarno čovjek se nekad obraduje i pomisli da nije to tako, ali vama je to izgleda urođeno. Ti kucaš na srpskoj tastaturi gledajući u srpski monitor, razmišljajući na srpskom. Onda legneš da spavaš na srpski način i čekaš da ti svane srpsko jutro i popiješ srpsku kavu iz srpske šoljice.
...itd.
Sve ti ga dođe ko neka srpska bolest.
-
Tariq_rambo
POSEREM TI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gavrilo wrote:ne seri...Tariq_rambo wrote:I opet će biti kritika kad neko kaže da srbi imaju srpski vazduh, srpsku vodu, srpsku krušku i jabuku.
-
Stipan Tomašević II
#34 Re: Zacarani bosanski ringishpil vrti se i dalje....
Jedan grčki filozof je rekao: "Nikad ne reci nikad".Vodenjak wrote:Vama koji ostajete i koji ste vrijedni mog dubokog postovanja (znate vrlo dobro koji ste!) zelim sve najbolje u zivotu! Rat me je naucio da nikad ne treba reci NIKAD, pa se mozda i cujemo nekad, ali kako sad forum izgleda, ne vjerujem!
P.S. On se ubio kasnije.
- Fair Life
Ringe ringe raja...digger wrote:@Vodenjak:
(...)
Ali dosta raje ovdje je bas to.. raja...
(...)
On (Vodenjak) ti je "... kano kremen kamen gdje pociva vjecni plamen..." Jest vodenjak, ali nije prelivoda.
Vodenjak klikni ovdikarce... poslusaj i napisi da si se zajebaHoooooooooo...
Ako odes vrijedice ona sto Toozla napisa: "...malo nas je, al smo govna".
Haj', pa zivili mi tebi !!
- bosan
Ne znam cemu napustanje foruma. Pa on je upravo onakav kakva nam je i zemlja ,zemlja nam je u k...u i mi smo izgleda isti takvi.Znaci trebamo se promijenit ,puskama se nismo mogli urazumit znaci preostaje nam dijalog .Vec sam odmah na pocetku primijetio da je i ovaj forum podijeljen bas kao i domovina nam , znam vec unaprijed ko ce koga podrzati i ko ce u ciju odbranu stat bez obzira kakvu je glupost trenutno izvalio.Sto je greska po meni . Kritikovat svakog po zasluzi je ispravan put. Nisam vidio ni jednu zescu temu da je zavrsila i da su se ucesnici slozili sa zakljuccima , ostaje se uvijek u istim rovovima . Nazalost .
Kad mi kao " obicni narod " nemozemo zajednicku nac zasto onda kritikujemo ove nase govnare koji nas vode. Samo smo za neke podjele : raja -papci ,carsija -seljaci , brdo-carsija... ma jebo to vise.
Za mene postoje ljudi i neljudi .
Pozdravljam sve forumase i molim za vise tolerancije.
Vodenjak svojim odlaskom neces nikom pomoc.
Kad mi kao " obicni narod " nemozemo zajednicku nac zasto onda kritikujemo ove nase govnare koji nas vode. Samo smo za neke podjele : raja -papci ,carsija -seljaci , brdo-carsija... ma jebo to vise.
Za mene postoje ljudi i neljudi .
Pozdravljam sve forumase i molim za vise tolerancije.
Vodenjak svojim odlaskom neces nikom pomoc.