Ne bilo je to poodavno, prošlog ljeta, nekako odmah nakon što je Ćiro postao selektorladyblue18 wrote: Jel to bilo sinoc kad je P.V. rekao da 10 000 Bosnjaka ne zna koji ce dres sutra obuci?![]()
Taj covjek je nevjerovatan, i uziva, ali ono bas uziva u pljuvanju BiH.
Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
- Bosanski_kralj
#26 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
- Edin H.
#27 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Tko je P.V.?Bosanski_kralj wrote:Ne bilo je to poodavno, prošlog ljeta, nekako odmah nakon što je Ćiro postao selektorladyblue18 wrote: Jel to bilo sinoc kad je P.V. rekao da 10 000 Bosnjaka ne zna koji ce dres sutra obuci?![]()
- Smurff
#28 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Zar nije pokazatelj nekog kompleksa bas tvoje pisanje na forum o tome kako ti ne navijas za BiH vec za srbiju?blackepeace wrote: Ne znam.
Samo osvećuj.
Ja ću navijati za svoju reprezentaciju i ne treba mi niko da navija samnom.
A vi koji patite za Srbima, liječite komplekse.
Mene zaboli za tim da li navijas za NASE il' za srbiju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#29 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Petar Vlahov.Edin H. wrote:Tko je P.V.?Bosanski_kralj wrote:Ne bilo je to poodavno, prošlog ljeta, nekako odmah nakon što je Ćiro postao selektorladyblue18 wrote: Jel to bilo sinoc kad je P.V. rekao da 10 000 Bosnjaka ne zna koji ce dres sutra obuci?![]()
Zoomke de ukloni ove majmune po temama o utakmici molim te, dzabe nam kvare atmosferu.
-
pOZz
#30 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Pa zar i ti?ladyblue18 wrote:Zoomke de ukloni ove majmune po temama o utakmici molim te, dzabe nam kvare atmosferu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#31 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Da. U cemu je problem?pOZz wrote:Pa zar i ti?ladyblue18 wrote:Zoomke de ukloni ove majmune po temama o utakmici molim te, dzabe nam kvare atmosferu.![]()
![]()
Ne gledaju mi se komentari onih koji ne vole ovu drzavu i koji provociraju.
A i ovi koji se registruju da provociraju moderatore i admine...njima bih porucila : get a life!
-
pOZz
#32 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Ima i drugih izraza za ono što si htjela reći.ladyblue18 wrote:Da. U cemu je problem?
Ne gledaju mi se komentari onih koji ne vole ovu drzavu i koji provociraju.
A i ovi koji se registruju da provociraju moderatore i admine...njima bih porucila : get a life!
-
Gospoda Ministarka
#33 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:45, edited 2 times in total.
- d700
#34 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
Si bio u Petrovcu ? Mozda je zena u pravu. Ako se na tom mjestu nadju puno ljudi, onda je nemoguc prolaz od policije do vatrogasca. Petrovac nema drugoga izlaza na glavnu cesto do Bihaca. Ekipi svaka cast, ali ja znam da se u Petrovcu takve manifestacije koriste i radi provociranja. Etnicka struktura, suzivot izmedju Bosnjaka i Srba (koji su nekada cinili vise od 70% stanovnika) su cesto nategnuti, sto se artikulise u kafanskim tucama cija je pozadina nerijetko nacionalna pripadnost ili slicno.hala ga ha wrote:Nevjerovatno ali istinito,da se moze zabraniti gledanje utakmice nacionalnog tima BiH i to u samoj BiH. I zaista je moguce. Naime u Bosanskom Petrovcu (USK) je nacelnica policijske stanice zabranila pracenje utakmice koja je terebala biti organizovana na gradskom trgu pod okriljem navijacke skupine AMIDžE iz Bosanskog Petrovca koji su vrlo aktivni kada je u pitanju pracenje naseg nacionalnog tima.
Izgovor nacelnice koja je inace srpkinja je bio taj da se na trgu nemoze nista organizovati jer je putna infrastruktura u samom gradu uradjena tako da je na tome mjestu jednostavno nemoguce organizovati pracenje same utakmice gdje bi se skupio veci broj ljudi,a svi u Bos. Petrovcu vrlo dobro znamo da se na tom trgu organizuju sve manifestacije koje se desavaju u samom gradu (14.septembar-dan oslobodjenja opstine 1995. godine,svi moguci predizborni skupovi.....).
Velika vecina gradjana je ostala neugodno iznenadjena samim potezom nacelnice kada znamo da u cijeloj BiH vlada ogromna euforija oko ove utakmice i da se ulaznice placaju i po 100 eura i svi se pitaju dali bi se isto postavila da smo zatrazili da pratimo utakmicu reprezentacije Srbije. Eto samo toliko o nasoj dragoj nacelnici policijske stanice i da se vidi koliko bosnjaci u ovom gradu imaju prava a pogotovo omladina i onda se svi nadlezni u ovome gradu pitaju zasto im omladina ne izlazi na izbore ,i zasto svi samo zele da pobjegnu iz ovoga grada.
Pooz od AMIDžA i zelimo svu srecu sutra nasoj dragoj BiH na Bilinom Polju.
Kada "oni" Gledaju svoje onda ide "Srbija". Kada "nasi" igraju: "Tekbir"...i eto ti problema. Odluka nije nerealna....
Eto sad...mi koji smo za tu zajednicku Bosnu u kojoj su svi Bosanci, u ovim momentima se sjetimo ko je Srbin, Hrvat, Bosnjak....
-
hala ga ha
#35 Re: Zabranjeno pracenje utakmice BiH-Turska.
d700 wrote:Si bio u Petrovcu ? Mozda je zena u pravu. Ako se na tom mjestu nadju puno ljudi, onda je nemoguc prolaz od policije do vatrogasca. Petrovac nema drugoga izlaza na glavnu cesto do Bihaca. Ekipi svaka cast, ali ja znam da se u Petrovcu takve manifestacije koriste i radi provociranja. Etnicka struktura, suzivot izmedju Bosnjaka i Srba (koji su nekada cinili vise od 70% stanovnika) su cesto nategnuti, sto se artikulise u kafanskim tucama cija je pozadina nerijetko nacionalna pripadnost ili slicno.hala ga ha wrote:Nevjerovatno ali istinito,da se moze zabraniti gledanje utakmice nacionalnog tima BiH i to u samoj BiH. I zaista je moguce. Naime u Bosanskom Petrovcu (USK) je nacelnica policijske stanice zabranila pracenje utakmice koja je terebala biti organizovana na gradskom trgu pod okriljem navijacke skupine AMIDžE iz Bosanskog Petrovca koji su vrlo aktivni kada je u pitanju pracenje naseg nacionalnog tima.
Izgovor nacelnice koja je inace srpkinja je bio taj da se na trgu nemoze nista organizovati jer je putna infrastruktura u samom gradu uradjena tako da je na tome mjestu jednostavno nemoguce organizovati pracenje same utakmice gdje bi se skupio veci broj ljudi,a svi u Bos. Petrovcu vrlo dobro znamo da se na tom trgu organizuju sve manifestacije koje se desavaju u samom gradu (14.septembar-dan oslobodjenja opstine 1995. godine,svi moguci predizborni skupovi.....).
Velika vecina gradjana je ostala neugodno iznenadjena samim potezom nacelnice kada znamo da u cijeloj BiH vlada ogromna euforija oko ove utakmice i da se ulaznice placaju i po 100 eura i svi se pitaju dali bi se isto postavila da smo zatrazili da pratimo utakmicu reprezentacije Srbije. Eto samo toliko o nasoj dragoj nacelnici policijske stanice i da se vidi koliko bosnjaci u ovom gradu imaju prava a pogotovo omladina i onda se svi nadlezni u ovome gradu pitaju zasto im omladina ne izlazi na izbore ,i zasto svi samo zele da pobjegnu iz ovoga grada.
Pooz od AMIDžA i zelimo svu srecu sutra nasoj dragoj BiH na Bilinom Polju.
Kada "oni" Gledaju svoje onda ide "Srbija". Kada "nasi" igraju: "Tekbir"...i eto ti problema. Odluka nije nerealna....
Eto sad...mi koji smo za tu zajednicku Bosnu u kojoj su svi Bosanci, u ovim momentima se sjetimo ko je Srbin, Hrvat, Bosnjak....
ja sam iz petrovca prijatelju i zivim ovdje a te price o nacionalnoj netrpeljivosti jednih prema drugima su obicna glupost. jest prije nekoliko godina bio malo veci izgred za Bajram ali su svi izgrednicu uredno privedeni i odredjene su im kazne (neki su cak bili i u zatvoru) pa sada nikome ne padaju na pamet vise te gluposti a ovo sto je nacelnica sad uradila je nista vise nego najobicnija PROVOKACIJA svma onima koji su zeljeli gledati nacionalni tim u jednoj navijackoj atmosferi. ali njoj na cast.