Nek si vala. koliko tu gocu hvale mahsuz mi dodje da uzmem CD i poslusam i to cudo
Zabranjeni Forum veceras nudi....
Moderator: _BataZiv_0809
-
FortunaBela
Ma ne maši mi toljagom mi mojom, na seću moju....pitt wrote:Hos ti toljagu:D Ne kvari romantiku
:D
-
FortunaBela
ma šta reć, ima da ga mlatnem,,,, 
-
St.Germain
vala...imate nove clanove, pa se na njima izzivljavajte, sta vam je ljudizoom66 wrote:hepeeeeek..:D:D
- pitt
Sta fali ako je kvalitetan program i normala zika? Imas i na stranjskoj sranja kolko hoces. Jedino sto imas veci izbor i to je tokomi wrote:meni nije jasno kako neko može gledati naše """TV""" stanice???
i slušati našu glazbu... pored 6 milijardi ljudi na planeti:D:D
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
šta se kod nas probije iz ruskih stepa ne može da ne valjapitt wrote:Sta fali ako je kvalitetan program i normala zika? Imas i na stranjskoj sranja kolko hoces. Jedino sto imas veci izbor i to je tokomi wrote:meni nije jasno kako neko može gledati naše """TV""" stanice???
:D Ja od preko 200 kanala na kablovskoj ne gledam mozda 10 njih. Ostalo je pola smece
da ne govorimo o novom zelandu
-
sanjanin
krava wrote:da bug
ja dodjem ovdje na forum da lijecim svoje frustracije
kako si samo ostroumna..
nego
drzite se vi svoje grupe ..bugica, sikica, kikica, mirkica, slinica....
krava wrote:hm
ispadoh i frustrirana i nadrkana
reci mi sta jos znas o meni?
hajde odmah
-
St.Germain
kakvo se smece BAS smece emituje na njemackoj kablovskoj, to je cudo jedno. Nova moda su 01379-brojevi...Svaki, AMA BAS svaki kanal je uveo telefonske nagradne igre koje se vrte po citav dan. ili zvukovi za mobitele..te dvije vrste reklama su postale toliko agresivne, da mi se zbog njih ogadio TV kao medij.pitt wrote:Sta fali ako je kvalitetan program i normala zika? Imas i na stranjskoj sranja kolko hoces. Jedino sto imas veci izbor i to je tokomi wrote:meni nije jasno kako neko može gledati naše """TV""" stanice???
:D Ja od preko 200 kanala na kablovskoj ne gledam mozda 10 njih. Ostalo je pola smece
sto se izbora muzike tice, svakom svoje...razumijem i one koji ismijavaju neciji ukus, ali isto tako i one koji slusaju takvu muziku, nemam problema ni s jednim ni drugim. To mi je prilicno svejedno.
ali ima naravno i onih koji misle da je ono sto se vrti po MTV, VIVA, VH1 ili radio-stanicama sirom svijeta kvalitet
rijetko tu ima nesto sto se zaista istice po kvalitetu, sto je isti slucaj i sa sundom kojeg bastine nasi mediji
a najinteresantnija grupa ljudi koja se stidi reci da slusaju sund
sta vi mislite o njima?
-
sanjanin
Zoxe, ipak ne mislim da alkohol ljude cini dubokoumnim. Dubokoumni su dubokoumni i sa i bez alkohola.
Corba
, Valter
, i jos neki bili su ono sto su danas i prije rata. Valter
, je o partizanima mislio isto i kad je snimao filmove
. Samo nije bio dovoljno lud da to kaze.
Ali, trebao si piti sa njim pa bi vidio dubokoumnu ili bolje receno pravu stranu naseg Bate.
Sto ti ne kaze trijezan reci ce ti pijan.
Kad mislis da ti neko nesto krije....napijes ga i......
.......ako je dovoljno blesav..... 
Corba
Ali, trebao si piti sa njim pa bi vidio dubokoumnu ili bolje receno pravu stranu naseg Bate.
Sto ti ne kaze trijezan reci ce ti pijan.
- pitt
Ma svak ce reci da ne slusa sund jer je fazon sto svako definishe sund drugacije. Ono sto je smece za mene je mozda umjetnost za nekoga i obratno
:D Treba postovat tudje misljenje i izbor pa ma koliko bio protiv tvojih standarda 
-
sanjanin
Gdje si liberal.pitt wrote:Ma svak ce reci da ne slusa sund jer je fazon sto svako definishe sund drugacije. Ono sto je smece za mene je mozda umjetnost za nekoga i obratno:D Treba postovat tudje misljenje i izbor pa ma koliko bio protiv tvojih standarda
-
St.Germain
kame, uz dopustsanjanin wrote:Zoxe, ipak ne mislim da alkohol ljude cini dubokoumnim. Dubokoumni su dubokoumni i sa i bez alkohola.
mislim da si fulio poentu izjave. ne cini saaamo konzumiranje alkohola nekoga dubokoumnim, nego svakodnevno konzumiranje koje oblikuje nacin zivota, razmisljanja, odnosa prema okolini i drustvu etc.
nego...zasto ne koristis svoj stari nick
- pitt
Evo me drkadzijosanjanin wrote:Gdje si liberal.pitt wrote:Ma svak ce reci da ne slusa sund jer je fazon sto svako definishe sund drugacije. Ono sto je smece za mene je mozda umjetnost za nekoga i obratno:D Treba postovat tudje misljenje i izbor pa ma koliko bio protiv tvojih standarda
![]()
-
St.Germain
ne slazem se s prve dvije recenice. Pogotovu u zadnjoj deceniji se razvilo toliko muzickih pravaca, da je STETA ostati na ground level-u. A konto ovog zadnjeg, slazem se 100%...recimo moja sestra slusa sve sto ne bi trebala da slusa...dao joj tridesetak CD-ova sa muzikom mog izbora, pokusavao objasniti da je ono sto ona slusa jednostavno smece i da bi trebala pobacati sve svoje CD-ove....ali ko sam ja da radim tako nesto?Otkud mi pravo za to? I da li ja svoju sestru zbog slusanja sunda treba da smatram primitivnompitt wrote:Ma svak ce reci da ne slusa sund jer je fazon sto svako definishe sund drugacije. Ono sto je smece za mene je mozda umjetnost za nekoga i obratno:D Treba postovat tudje misljenje i izbor pa ma koliko bio protiv tvojih standarda
- pitt
Ne znam germa, sa meneje hip-hop sranje cisto (epsko pripovjedanje polupismenih i naduvanih kriminalaca) mada ima dosta raje sto to vole i slusaju i koji ce reci da je to cool trend ili sta ti vec. Ti isti ce za rock ili sve ostalo reci da je sund i sranje.
Ma slagali se mi ili ne...okolina (porodica, raja, mjesta izlaska i ostalo) imaju najvise uticaja na razvoj ukusa u tom pogledu
Izbor muzike je isto kao i drugi izbori u zivotu (politika, religija donekle, sexualno opedeljenje, i sl) i to ne bi trebao biti razlog mrzit nekog.
Ma slagali se mi ili ne...okolina (porodica, raja, mjesta izlaska i ostalo) imaju najvise uticaja na razvoj ukusa u tom pogledu
- wels
St.Germain wrote:kakvo se smece BAS smece emituje na njemackoj kablovskoj, to je cudo jedno. Nova moda su 01379-brojevi...Svaki, AMA BAS svaki kanal je uveo telefonske nagradne igre koje se vrte po citav dan. ili zvukovi za mobitele..te dvije vrste reklama su postale toliko agresivne, da mi se zbog njih ogadio TV kao medij. ...
... ...
Agresivni i skloni varanju,naime nemogu shvatiti da se toliko dugo ceka telefonska veza da bi se dao odgovor na veoma jednostavne zadatke.Pitanja su cesto toliko jednostavna da sam siguran da vec od momenta njihovog postavljanja desetine,mozda i stotine gledalaca znaju odgovor i okrecu brojeve.
Toliko su postali prozirni,rekao bih nezajazljivi u trci za eure koje putem telefonskih poziva zaradjuju. OK.zarada ali nacin na koji iznudjuju novac je prevrsio svaku mjeru.