zabranjena voznja PMV iskustva

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mirota

#1 zabranjena voznja PMV iskustva

Post by mirota »

Postovanje

skrivio sam udes autom sa BH tablicama u Srbiji, prosao kroz crveno i izazvao sudar ( srecom materijalna steta samo ), po ubrzanom postupku jer sam BH drzavljanin placam kaznu tipa 840 KM i dobijam zabranu upravljanja PMV na teritoriji Srbije 7 mjeseci i vracaju mi i LK i vozacku...da li mogu ocekivati da zatraze od naseg MUPa da im posaljem vozacku ili je dovoljno samo da ne idem vozilom u Srbiju tih 7 mjeseci ??? ima li ko slicno iskustvo...HVALA :skoljka: :zoka:
vjeshalica

#2 Re: zabranjena voznja PMV iskustva

Post by vjeshalica »

mirota wrote: 12/04/2022 13:06 Postovanje

skrivio sam udes autom sa BH tablicama u Srbiji, prosao kroz crveno i izazvao sudar ( srecom materijalna steta samo ), po ubrzanom postupku jer sam BH drzavljanin placam kaznu tipa 840 KM i dobijam zabranu upravljanja PMV na teritoriji Srbije 7 mjeseci i vracaju mi i LK i vozacku...da li mogu ocekivati da zatraze od naseg MUPa da im posaljem vozacku ili je dovoljno samo da ne idem vozilom u Srbiju tih 7 mjeseci ??? ima li ko slicno iskustvo...HVALA :skoljka: :zoka:
Tebi je zabranjeno da vozis na teritoriji Srbije a ne BIH. Nece ti ici vozacka tamo da se izvrsava na njoj mjera zabrane.
mirota

#3 Re: zabranjena voznja PMV iskustva

Post by mirota »

hvala vjesalica...
Post Reply