Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentacije!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kerot
#1 Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentacije!
Bez obzira na pobjedu protiv Norveške, predlažem da na svim domaćim utakmicama se ne dozvoli ulazak navijača na stadion i neka igraju pred praznim stadionom, jedino tako će ova bagra otići, SAMO NEDOSTATAK PARA IH MOŽE OTJERAT.
-
kerot
pa bolan organizovat sve navijače, bh fanaticose, horde, manijake, red army, robijaše, fukare, sve diči i okupit se ispred stadiona i nedat nikome da udje, pojedinačno od toga nema ništa, uvijek se nadje nekoliko hiljada budala koji če uči i plačati munibu karte, treba jednom zauvijek napraviti haos i završiti sa tim, a ne ovako malo po malo i na kraju ništa.
kad od turske i malte ne zarade ni jedne marke onda če se zamislit, a ovako će trajati dok ne umru.
kad od turske i malte ne zarade ni jedne marke onda če se zamislit, a ovako će trajati dok ne umru.
-
bih_finest
E baš i zarade od ulaznica, onda treba otići polupati i kamere da se tekma ne prenosi, treba zatim vidjeti ko su sponzori i svakome po jednu bombu baciti..ccc...pusti šuplju 
-
Maksim
Ono sinoc nije valjalo. Ja sam sto posto na strani onih navijaca, ali bacati ono na Gusu ili nazivati one igrace koji su sinoc igrali pederima nece repki nista pomoci. Koliko je samo novih igraca koji traze svoju sansu u Evropi i oni sigurno ne mogu promijeniti stvar u NSBiH. Ako su fanaticosi vec planirali napraviti onakav "spektakl", sto ne odu u Sarajevo i ne nabacaju se pirotehnike u zgradu NSBiH. Ne radi se tu samo o protestu nego i kreiranju nekog imagea opakih huligana 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5 Re: Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentac
Izvini zivota ti u kojem vremenu ti zivis???? Cuj zabraniti!!!!!!!!!!!! E hajde zabrani mi da odem na utakmicu protiv Turske i da svim glasom navijam za Bosnu i Hercegovinu!!!!!! To bih bas volio vidjeti.kerot wrote:Bez obzira na pobjedu protiv Norveške, predlažem da na svim domaćim utakmicama se ne dozvoli ulazak navijača na stadion i neka igraju pred praznim stadionom, jedino tako će ova bagra otići, SAMO NEDOSTATAK PARA IH MOŽE OTJERAT.
-
rikardoreis
bih_finest wrote:E baš i zarade od ulaznica, onda treba otići polupati i kamere da se tekma ne prenosi, treba zatim vidjeti ko su sponzori i svakome po jednu bombu baciti..ccc...pusti šuplju
taman tako, ako hoce neke bojkote treba pocet od temelja...od domace premijer lige...mrzim savez al sam sinoc svim srcem navijao za momke i svaka im cast...i znam dobro kome je najteze pala pobjeda...Jelicu i kompaniji...boli k. jelica ako ne dodjemo na utakmice reprezentacije..
to oni iz RS i hoce...sistematski rade sa Savezom kao i sa drzavom...rastakuju je na svaki moguci nacin, a mi im nekim ocajnickim potezima idemo prilog.
-
mostarac
#7 Re: Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentac
evo ja ti kazem da cu na sljedecu utakmicu repke ici u inat onim pedercinama sto su sinoc glumeci svoj patriotizam bacali baklje u teren i nrukali i ovu zemlju i njen narod.. Ko ce me to sprijecit da odem na tekmu? Da nece BHF? Nabijem na kurac i njih i njihovo pokazivanje patriotizma.kerot wrote:Bez obzira na pobjedu protiv Norveške, predlažem da na svim domaćim utakmicama se ne dozvoli ulazak navijača na stadion i neka igraju pred praznim stadionom, jedino tako će ova bagra otići, SAMO NEDOSTATAK PARA IH MOŽE OTJERAT.
- pirmin
Od danas ,i onako ogromnu bosanskohercegovacku naciju , dijelim na pristashe usranovica i kvislinga na jednoj strani i Bosance/Hercegovce kojima je dosta na drugoj strani.
Iskreno se nadam da necemo stajati na istoj tribini.
Meni je Fikretovaca jednom za svagda dosta.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
@RIZVA, ... imas posljednju opomenu. Ovako nesto se ne moze tolerisati.RIZVA wrote:svaka cast za momke bilo je nesigurnosti, al sta ces vecina je debitanata bila neopisivo mi je drago sto smo pokazali da imamo jos "kuveta" za plasman nisam bio za onakvu bakljadu, sto neko rece bolje da su otisli pred savez i sve demorirali i jelica, dominkovica, pasalica, usanovica objesili za jaja nasred carsije al nek se onaj cetnik jelic pojede jebo ga otac vlaski
-
mostarac
da, da ekstra ti je logika. Znaci ako nisi za to da ja lijececi svoje komplekse i ubijajuci dosadu i visak novcam izblamiram ovu zemlju do jaja i golmana njene reprezentacije pogodim bakljom i igrace koji nose dres reprezentacije moje zemlje nazovem pickama onda si odmah za korupciju u savezu i mafijase koji ga vode. E poserem se ja na tu logiku i logiku svih onih koji tako razmisljaju. Ovo sto je sinoc uradjeno je kao jebati se za nevinost.pirmin wrote:Od danas ,i onako ogromnu bosanskohercegovacku naciju , dijelim na pristashe usranovica i kvislinga na jednoj strani i Bosance/Hercegovce kojima je dosta na drugoj strani.
-
kerot
a ja tebi kažem dok je takvih kao ti, ušanović će svaku noć po kafanama trošit tvoje pare, mi se nečemo nikad nigdje plasirat, u reprezentaciji će igrat ko da više para, a prava raja će se jesti od muke što nemože gledat reprezentaciju BIH na nekom takmičenju. Hočeš li doči i protiv Malte kad nas Turska razvali na Koševu????
-
mostarac
ja bi puno radije gledao Zelju i Celik u ligi prvaka nego repku na EP, jer kad zeljo igra u ligi prvaka onda i repka napreduje, a sama repka je nebitna za savez i sve nas ovde, ako nam je domaci fudbal u stanju kakvom jeste, a BHF i ostale kvazipatriote boli kurac za stanje u domacem fudbalu, pa i mene boli kurac za njhove mongoloidne stavove gadjanja golmana repke bakljom i nazivanja igraca repke izdajnicima.kerot wrote:a ja tebi kažem dok je takvih kao ti, ušanović će svaku noć po kafanama trošit tvoje pare, mi se nečemo nikad nigdje plasirat, u reprezentaciji će igrat ko da više para, a prava raja će se jesti od muke što nemože gledat reprezentaciju BIH na nekom takmičenju. Hočeš li doči i protiv Malte kad nas Turska razvali na Koševu????
- Sir Charles
E da nas hoce izbaciti iz ovih kvalifikacija i zabranit nam da igramo jednu 5 godina.... Ah da, i naplatiti kaznu jedno 100000 eurica.....
-
Svemirski_Jebach
tacno tako, potpisujem.pirmin wrote:Od danas ,i onako ogromnu bosanskohercegovacku naciju , dijelim na pristashe usranovica i kvislinga na jednoj strani i Bosance/Hercegovce kojima je dosta na drugoj strani.
Kvislinzi...pa onda opet, Usranovic...i onda kukanje kako se nismo plasirali na prvenstvo.
Jebo vas Usranovic.
- Hantraga
Nema druge metode osim finansijske...RIZVA wrote:Dobro ne moramo se sad mi izmedzu sebe prepucavati i nabijati jedne druge na kite, treba ici i pruzati podrsku igracima a za bagru iz saveza vjerovatno ima i drugih metoda da se maknu
Oni su postavljeni na celo saveza kroz regionalne i opstinske saveze, to je isprepletena mreza ljudi i nista ih nemoze skinuti osim kazni koje ce placati UEFA...
Treba praviti proteste (bez materijalnih steta i povrijedjenih), tako sto ce ih UEFA kazniti novcano ili ce suspendovati nase stadione...
Onda nek igraju pred praznim tribinama....
Mozda ce onda USRANOVIC odluciti da se takve utakmice igraju negdje u Kalesiji, pa svi ovi koji zele da gledaju njegovu reprezentaciju, mogu se popeti na obliznja drveca i navijati za njega...
Ne treba dozvoliti da bagra iz Saveza iskoristi pobjedu u Norveskoj da bi zamazala javnosti oci...
- Krigla_Sa
#20 Re: Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentac
bilo bi to krasno da se ta bagra finansira samo preko ulaznica,pa jednostavno ne idemo na utakmice i oni nemaju para... lijepo to zvuci....kerot wrote:Bez obzira na pobjedu protiv Norveške, predlažem da na svim domaćim utakmicama se ne dozvoli ulazak navijača na stadion i neka igraju pred praznim stadionom, jedino tako će ova bagra otići, SAMO NEDOSTATAK PARA IH MOŽE OTJERAT.
ali imaju oni ugovora sa sponzorima da se finansiraju jos narednih 10 godina...
-
kilam
hahah simpaticno nema stakerot wrote:pa bolan organizovat sve navijače, bh fanaticose, horde, manijake, red army, robijaše, fukare, sve diči i okupit se ispred stadiona i nedat nikome da udje, pojedinačno od toga nema ništa, uvijek se nadje nekoliko hiljada budala koji če uči i plačati munibu karte, treba jednom zauvijek napraviti haos i završiti sa tim, a ne ovako malo po malo i na kraju ništa.
- DaysleepeR
#23 Re: Zabraniti ulazak navijača na domaće utakmice reprezentac
Nabavi listu sponzora NSBIH pa cemo pokrenuti mailing kampanju sa apelom da je njihova saradnja sa NSBIH saradnja sa mafijom i da cemo bojkotovati njihove proizvode i usluge.Krigla_Sa wrote:bilo bi to krasno da se ta bagra finansira samo preko ulaznica,pa jednostavno ne idemo na utakmice i oni nemaju para... lijepo to zvuci....kerot wrote:Bez obzira na pobjedu protiv Norveške, predlažem da na svim domaćim utakmicama se ne dozvoli ulazak navijača na stadion i neka igraju pred praznim stadionom, jedino tako će ova bagra otići, SAMO NEDOSTATAK PARA IH MOŽE OTJERAT.
ali imaju oni ugovora sa sponzorima da se finansiraju jos narednih 10 godina...
Takodje, ako se radi o stranim sponzorima preko domacih predstavnistava, apelovati na centrale tih kompanija kako im ne treba takav poslovni partner.
Samo dajte podatke pa da se borimo.
-
kerot
jebo bolan kvačice, ja to od rodjenja neznam, a to se slažem i znam za bojkot manijaka bio sam na stadionu ali na drugoj (istočnoj strani ), samo definitivno treba nešto napravit, ali burazeru ovo je sve šuplja njima se ne može ništa jednostavno drže sve, samo se djaba ložimo vidiš i sam da je sve uzalud. jednostavno ne treba ići na utakmice a ko hoće bujrum neka ide.
-
dmr
Utopijski pravo. Necemo ici na utakmice i savez ce propasti, haha. I ulaznice i sponzori i sve ostalo na jednu stranu, kad se sve to sabere i oduzme, ako savezu zafali para, te pare daje drzava, znaci mi kao porezni obveznici. I zato mi je vise nego glupo, ovo sto predlazete. Hajm'o im nedati pare, da bismo im dali pari