Zabraniti stranku
-
love
#1 Zabraniti stranku
Koju bi stranku zabranili kad bi imali tu mogucnost?
-
Krivokapic
opet ti nevalja anketa
, trebas staviti sve sa nacionalnim predznakom, nijednu, sve stranke bi ukinuo, itd...
-
No_Comment
Svaku stranku koja radi direktno ili indirektno protiv interesa drzave Bosne i Hercegovine....
!
!
-
Krivokapic
kad prije napuniste 5 glasova protiv SDP-a cccccccc
-
mostarac
dodao bi jos i HSP i mislim da smo zaokruzili spisak. Neka autor teme doda i ovu opciju.praznina wrote:No_Comment wrote:Svaku stranku koja radi direktno ili indirektno protiv interesa drzave Bosne i Hercegovine....
!
Znači to bi bile: HDZ, SDS, SDA, SBiH, PDP, HD, HKDU, Radikali RS(ne znam kako se tačno zove stranka) i druge slične njima.
Zanimljivo je kako bi ove SDA-lije koje tako vicu, zapomazu, vriste na komunizam zabranili jednu legitimnu politicku partiju.
Zar to nisu komunisticke metode "gospodo" ili smo mi to malo licemjerni. Zar ovo nije demokratija za koju ste se vi borili protiv mracnih, krvolocnih i odvratnih komunista? Kako sad da vi koristite zabrane i njihove metode? Sta je ovo demokrate moje?
-
mostarac
8:7 je za antinacionaliste, jer svaki onaj koji je kliknuo na jednu od stranaka trojnog pakta SDS=SDA=HDZ bi kliknuo i na ostale dvije. Kad biras jednu ostale dvije dobijas gratis. Kako god da se karte posloze i kako god glasas uvijek imas triling tifus-tuberkuloza-gonoreja (SDA,HDZ,SDS) 
-
praznina
umro je mostar wrote:dodao bi jos i HSP i mislim da smo zaokruzili spisak. Neka autor teme doda i ovu opciju.praznina wrote:No_Comment wrote:Svaku stranku koja radi direktno ili indirektno protiv interesa drzave Bosne i Hercegovine....
!
Znači to bi bile: HDZ, SDS, SDA, SBiH, PDP, HD, HKDU, Radikali RS(ne znam kako se tačno zove stranka) i druge slične njima.
Zanimljivo je kako bi ove SDA-lije koje tako vicu, zapomazu, vriste na komunizam zabranili jednu legitimnu politicku partiju.
Zar to nisu komunisticke metode "gospodo" ili smo mi to malo licemjerni. Zar ovo nije demokratija za koju ste se vi borili protiv mracnih, krvolocnih i odvratnih komunista? Kako sad da vi koristite zabrane i njihove metode? Sta je ovo demokrate moje?
Njih sam zaboravio. Dobro je što si mi napomenuo.
-
No_Comment
Jedno je gradjanska demokratija...a sasvim drugo je jednonacionalna demokratija shumskog tipa tj.brdski terorizam...a protiv terorizma se treba boriti svim legitimnim sredstvima...umro je mostar wrote:dodao bi jos i HSP i mislim da smo zaokruzili spisak. Neka autor teme doda i ovu opciju.praznina wrote:No_Comment wrote:Svaku stranku koja radi direktno ili indirektno protiv interesa drzave Bosne i Hercegovine....
!
-
da pamtis
#15 Re: Zabraniti stranku
trebaju mi tri nika da glasam, znaci nista od glasanja.............love wrote:Koju bi stranku zabranili kad bi imali tu mogucnost?
-
gavrilo
hvalaPrenj wrote:Zar je moguce ovdje imati bilo kakvu dilemu????
SDS i samo SDS i uvijek SDS!!!
Nosioci fasistickog programa, cije je clanstvo organizovalo i ucestvovalo u vecini ratnih zlocina koji su se desili na teritoriji BiH u proslom ratu.
znaci ostali 23
- Vodenjak
Ma nemoj tako Prenj!Prenj wrote:Zar je moguce ovdje imati bilo kakvu dilemu????
Nosioci fasistickog programa, cije je clanstvo organizovalo i ucestvovalo u vecini ratnih zlocina koji su se desili na teritoriji BiH u proslom ratu.
Neka ih, vec cemo izaci nekako s njima na kraj!
-
Prenj
Da, ne smijemo nikad zaboraviti izjave "Mogu ja sa Momcilom" i "Neka oni budu nas problem" Alije I., koja je ostavila SDS u zivotu i time u ogromnoj mjeri oblikovala dogadjaje u postratnoj BiH.Vodenjak wrote:Ma nemoj tako Prenj!Prenj wrote:Zar je moguce ovdje imati bilo kakvu dilemu????
Neka ih, vec cemo izaci nekako s njima na kraj!![]()
![]()
![]()
Ipak, nikad nije kasno za dobro djelo!
-
Televizione
a koga bi to trebalo birati kad ekonomija i zaposlenost cvetaju a drzava postaje jedan od najbitnih svetskih faktoraDa, ne smijemo nikad zaboraviti izjave "Mogu ja sa Momcilom" i "Neka oni budu nas problem" Alije I., koja je ostavila SDS u zivotu i time u ogromnoj mjeri oblikovala dogadjaje u postratnoj BiH.
Ipak, nikad nije kasno za dobro djelo!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
HDZ tri glasa
...pa ja...lijepo vam dr. kaze da je ovo prohrvatski forum...
.
- -Chesterfield-
#24 Re: Zabraniti stranku
Sa malim zakašnjenjem, i ja upisao 48. glas.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno