Zabraniti hrvatskim navijačima prolaz kroz BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

basta sljezove boje wrote:zabavno :lol:

bas danas na TV se govori o tome kako se vrlo skoro ukidaju granice sa Poljskom i Ceskom i kako demonstriraju policajci u istocnoj Njemackoj jer se boje da ce ostati bez posla, a jos i neke price kako ce nakon otvaranja granica navaliti kriminalci kao ludi iz Poljske :D

nema problema ako BiH zeli zatvoriti svoje granice za Hrvate, Eskime, koga god hoce, problem je sto ovakve mjere uvijek izazivaju reciprocitet, a ionako se na prste jedne ruke mogu prebrojati zemlje za koje ne treba viza, sve u svemu, jos jedan autogol
e bi izgubili ako zatvorimo za hrvate u picku materinu :lol: :lol: :lol: :lol:

I meni nikako nije jasno kako ti uopste jos uvijek pises po forumu.
Ustvari jasno mi je, al o tome se moze otvoriti nova tema.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

ROGATICA - Hrvatski navijači opustošili Republiku Srpsku

Vijesti iz BiHGracanica piše "Oko 150 navijača iz Hrvatske, koji su se juče vraćali sa utakmice Makedonija - Hrvatska, opljačkalo je nekoliko benzinskih pumpi i trgovina uz cestu Rogatica-Pale.

Oko 150 navijača iz Hrvatske, koji su se juče vraćali sa utakmice Makedonija - Hrvatska, opljačkalo je nekoliko benzinskih pumpi i trgovina uz cestu Rogatica-Pale
19.11.2007. 17:17

Oko 150 navijača iz Hrvatske, koji su se juče vraćali sa utakmice Makedonija - Hrvatska, na benzinskoj pumpi ''Oktan-promet'' u Rogatici su uzeli veću količinu alkoholnih i drugih pića kao i prehrambenih proizvoda u vrijednosti od oko 700 KM, a zatim se autobusima udaljili, a da nisu platili uzetu robu, navodi se u današnjem biltenu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

U biltenu se kaže da je prilikom prolaska kroz mjesto Han Derventa, opština Pale, ista grupa navijača na benzinskoj pumpi ''Petrol'' i STR ''Viki'' uzela suhomesnatih i drugih proizvoda i raznih pića u vrijednosti od oko 1000 KM, što takođe nije platila.

Saobraćajna policija Istočno Novo Sarajevo istog dana je oko 10.30 časova propratila tri autobusa ovih navijača do mjesta Lapišnica, kaže se u biltenu.

Dodaje se da je izvršen uviđaj, a da se rad na slučaju nastavlja.
Divlji u Srcu

Post by Divlji u Srcu »

semirm wrote:Pogotovo im treba zabraniti kada budu ovuda prolazili na putu za Euro u Švici.
ajte, pa to su vasi saveznici u ratu , i u miru, nije red da se sada ljutite na bracu vam Hrvate... :-)
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

Slazem se da je potrebno organizovati pratnju navijacima , pa bilo to nasim ili stranim.
Mislim da je pretjerano zabraniti tranzit preko teritorije BiH ikome ...nidje mi veze to.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

treba ih sve pobiti, kad je bila prijateljska, ovo ono, oni kažu oni nas napali organizovano, ovo ono (pa da je bilo organizovano ubili bi kruh u njima,a ne obična tuča u ljetnoj bašči)
a da smo mi išli u Sloveniju na gostovanje i da napravimo ovakav belaj negdje u HR, rekli bi svašta o nama (čak i da smo teroristi, ne bi me čudilo), mi vaki, mi naki...mi njih mrzimo, ovo ono...
a kakvi su naši mediji, ja pročitao (txt RTRS) da je bila krađa u Rogatici (uzeli robe u vrijednosti od 700KM) sad u Ostrožcu, a nigdje u novinama, ni na TV (barem ja nisam vidio, osim na txt RTRS)
a kad je bila tuča u SA, bila je udarna vijest svugdje
mi se nešto pravimo fini, kad je bila utakmica u Avgustu, sad oni nama ovako :x
sad će me ovi hrvati što čitaju ovaj forum, reči kako sam nacionalista, kako mrzim hrvate, da sam bolesnik, ovo ono, pun mržnje...
testament

Post by testament »

Ma nemojte tako hrvati su ugroženi,evo morali su tući papke u ostrožcu da im uzmu robu umjesto da su im fino poklonili sve.
Samo nek mi neko kaže da smo mi seljaci i primitivci kad oderemo od batina,četnike,ustaše ili pogančere zeničke koji dođu da pljuju po nama
Prozor

Post by Prozor »

DUREX wrote:Ma ne... ali su zato cmizdrili po TV-u, sto kod nas, a o hrvatskim novinama, ortalima i TV kucama da i ne govorim, kada su Armadini navijaci dobili po picki u Sarajevu.

Tada su mnogi na ovom forumu srali kako smo primitivci, kako pravimo sranja i brukamo svoj grad, a ljudi su dosli "samo da navijaju", te napale ih vehabije, vadili se nozevi isl...

Znaci, u navijackom smislu, oko za oko - zub za zub. I nije ovo nista novo, niti cudno, niti strano... Ko je furao po tekmama, narocito pred rat, zna kako su samo cesto najebavali lokalni mjestani, prodavci u usputnim prodavnicama, isl.

A ovih par momaka koji su dobili degenek, neka pamte, brate... pa kad opet budemo igrali sa Hrvatskom ili nesto slicno - palije u sake i udaraj dok neko krv ne propisa. A, ako oni i zaborave, neko ce se vec sjetiti. :)

Najnormalnija stvar.
I zbog ovoga - nas zovu Balkanom.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

xon_sa wrote:Hapsit? Kad krenu da nozevima napadaju ljude, gradjane ove zemlje, treba pucat na njih!
upravo tako :thumbup:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

BiH policija je nestruchna, neobrazovana, neobuchena.To se lijepo na granici pokupi spisak putnika i ako bude belaja svima zabrana ulaska u BiH xx godina :).Sta je tu problem...nek se zale.Kako bosance sa neurednim radnim vizama hrvati deportuju i zabrane im ulazak par godina ...jednostavno samo ih kopiramo...:D.
Post Reply