Zabrana udomljavanja u Velikom parku
Moderator: anex
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
tuga i sramota, cika Veljo.
a sta je prikladnije od djece i zivotinja skupa? djeca pored parkiralista? zivotinje kraj klaonica?
sramota. bas mi je zao. nadam se da cete ubrzo pronaci novu lokaciju.
a sta je prikladnije od djece i zivotinja skupa? djeca pored parkiralista? zivotinje kraj klaonica?
sramota. bas mi je zao. nadam se da cete ubrzo pronaci novu lokaciju.
-
sjagodic
#3 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
A da li postoji mogucnost da se peticijom obratimo nadležnoj općini kako bi nam omogucila termin, makar on bio i jednom u 15 dana , ako ne drugacije a u kojem bi se provodile aktivnosti udomljavanja životinja?
Mene su neki ljudi iz općine tako uputili jer i nama u parku nedaju da izvodimo pse, policija nas vreba i zaskace iza svakog coška, dovoljno je da izađemo iz haustora i gotovi smo.Pa smo se mi odlucili da pokušamo sa peticijom građana naše mjesne zajednice da nam se odobri neki termin i dio parka.
Mene su neki ljudi iz općine tako uputili jer i nama u parku nedaju da izvodimo pse, policija nas vreba i zaskace iza svakog coška, dovoljno je da izađemo iz haustora i gotovi smo.Pa smo se mi odlucili da pokušamo sa peticijom građana naše mjesne zajednice da nam se odobri neki termin i dio parka.
- Pasiflora
#4 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
Ne treba cekati da se smiluju - naprosto treba ultimativno traziti novu lokaciju
Park ispred Higijenskog?
Park ispred Higijenskog?
- Lucie
#5 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
kde treba da izvodite svoje ljubimce? pa to je unistavanje licne slobode.Mene su neki ljudi iz općine tako uputili jer i nama u parku nedaju da izvodimo pse, policija nas vreba i zaskace iza svakog coška, dovoljno je da izađemo iz haustora i gotovi smo.Pa smo se mi odlucili da pokušamo sa peticijom građana naše mjesne zajednice da nam se odobri neki termin i dio parka.
- Friesian
#6 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
ma to je katastrofa... i na Dobrinji su jedno vrijeme vrebali (sad hvala Bogu manje) i cim izadjes policajac te stigne... pa mi onda u ljetnom periodu bude zao da svojoj kuji stavljam brnjicu te je tako i ne setam dugo preko dana... vec najvise rano ujutro ili kad sunce zadje...
-
sjagodic
#7 Re: Zabrana udomljavanja u Velikom parku
Lucie wrote:kde treba da izvodite svoje ljubimce? pa to je unistavanje licne slobode.Mene su neki ljudi iz općine tako uputili jer i nama u parku nedaju da izvodimo pse, policija nas vreba i zaskace iza svakog coška, dovoljno je da izađemo iz haustora i gotovi smo.Pa smo se mi odlucili da pokušamo sa peticijom građana naše mjesne zajednice da nam se odobri neki termin i dio parka.
Da, i upravo na tome se i treba bazirati zahtjev lokalnoj zajednici, bar su mene tako uputili.A sa ljubimcima cemo morati letiti, pošto nam nedaju hodati.Na sudu za prekršaje ne prizanju niti potvrdu izdatu od nadležnog veterinara da je pas zdrav, redovno vakcinisan, nije opasan i da je oslobođen brnjice zbog alergijskih reakcija.
Svi smo svjesni deficita novcanih sredstava u buđetu ali što je puno puno je.