Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
senci-071
#1 Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ponovo aktivirana odluka o zabrani gostujućih navijača!
Za ili protiv ove odluke.?
Za ili protiv ove odluke.?
- kingofsnake
#2 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
100% ispravna odluka. Dok se pojedine grupe ne nauče ponašati. Nisu sposobni za svoje mahale a kamoli negdje drugo da idu. Koliko Vedrana Puljića se treba desiti da bi neki shvatili da se nisu dovoljno civilizovali?
- karanana
#3 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
ostali sportovi.
je li oficijelno?
nabijem ih na veliku brazilsku chunu.
ja sam 1. ozujka na olimpic areni otoka u crvenom dresu pjan ko majka i forcam: mi pjevamooooo, navijamooooo i samo tebe volimo, jer ti si bog i zivot moooj, jer ti si velez sampiooooon.
a oni nek mi ga popushe. ima da ih tuzim i njih i policiju ako mi sta uradi. nije nfsbih nadredjen policiji pa da im naredjuje sta da radi. to je skupstina kantona, eventualno ministar unutrasnjih poslova, a ne neki govnar i saveza da ogranicava moje osnovno ustavno pravo zagarantovano svim konvencijama svijeta pa cak i govnarskim daytonskim sporazumom.
je li oficijelno?
nabijem ih na veliku brazilsku chunu.
ja sam 1. ozujka na olimpic areni otoka u crvenom dresu pjan ko majka i forcam: mi pjevamooooo, navijamooooo i samo tebe volimo, jer ti si bog i zivot moooj, jer ti si velez sampiooooon.
a oni nek mi ga popushe. ima da ih tuzim i njih i policiju ako mi sta uradi. nije nfsbih nadredjen policiji pa da im naredjuje sta da radi. to je skupstina kantona, eventualno ministar unutrasnjih poslova, a ne neki govnar i saveza da ogranicava moje osnovno ustavno pravo zagarantovano svim konvencijama svijeta pa cak i govnarskim daytonskim sporazumom.
- Kemal Malovčić
#4 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Svako normalan sa mozgom će reći PROTIV. U suprotnom, ako je ZA, onda je ili bolestan ili narkoman.
- Kemal Malovčić
#5 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ovom se odlukom fudbal na najizravniji način uništava. Svako ko ima bar malo funkcionalnog mozga shvatiće da fudbal živi od sovanja majki sa tribine na tribinu.
- Kemal Malovčić
#6 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Elvedine begiću naduvaj nam se donje lule, dabogda ti djeca vasživot nosila leđeu.
- kingofsnake
#7 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ti što suju majke nemaju veze s fudbalom. To su uglavnom kompleksaši koji su nule kao pojedinci, pa im u hordi sličnih rastu muda. Da se od sovanja majki živi, FK Sarajevo bi bilo najbogatiji tim na svijetu do sad.Kemal Malovčić wrote:Ovom se odlukom fudbal na najizravniji način uništava. Svako ko ima bar malo funkcionalnog mozga shvatiće da fudbal živi od sovanja majki sa tribine na tribinu.
- Kemal Malovčić
#8 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ne budi ba kompleksaš, ispoštuj ovo što sam napiso.kingofsnake wrote:Ti što suju majke nemaju veze s fudbalom. To su uglavnom kompleksaši koji su nule kao pojedinci, pa im u hordi sličnih rastu muda. Da se od sovanja majki živi, FK Sarajevo bi bilo najbogatiji tim na svijetu do sad.Kemal Malovčić wrote:Ovom se odlukom fudbal na najizravniji način uništava. Svako ko ima bar malo funkcionalnog mozga shvatiće da fudbal živi od sovanja majki sa tribine na tribinu.
- Logovan
#9 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
O čemu ba ti pričaš?kingofsnake wrote:100% ispravna odluka. Dok se pojedine grupe ne nauče ponašati. Nisu sposobni za svoje mahale a kamoli negdje drugo da idu. Koliko Vedrana Puljića se treba desiti da bi neki shvatili da se nisu dovoljno civilizovali?
- Kemal Malovčić
#10 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
To nije napisao mozgom nego prstima.
- karanana
#11 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
pa ukinite totalno gledaoce na tribinama prchim vam sve rezimsko.
mislim, ne znam sto se samo ogranicavaju na goste u kontekstu posljednjih desavanja i nereda po federaciji.
mogu i domaci navijaci frku da naprave i da vam jebu sve po spisku, vama u savezu i vasim rezimskim partijskim sefovima.
mislim, ne znam sto se samo ogranicavaju na goste u kontekstu posljednjih desavanja i nereda po federaciji.
mogu i domaci navijaci frku da naprave i da vam jebu sve po spisku, vama u savezu i vasim rezimskim partijskim sefovima.
- kingofsnake
#12 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ne znam što se pališ, ja nit sam u savezu nit u partiji.karanana wrote:pa ukinite totalno gledaoce na tribinama prchim vam sve rezimsko.
Mogu, i nek naprave. Al onda barem oni u Širokom neće moć reć da su došli ovi iz Sarajeva i napravili belaj i samim tim opravdat ubistvo momka.
- kingofsnake
#13 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Neka Kemo sine...Kemal Malovčić wrote:To nije napisao mozgom nego prstima.
- karanana
#14 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
nisam se obracao tebi kao tebi, nego sam to govorio kao da ovi iz saveza citaju.kingofsnake wrote:Ne znam što se pališ, ja nit sam u savezu nit u partiji.karanana wrote:pa ukinite totalno gledaoce na tribinama prchim vam sve rezimsko.
Mogu, i nek naprave. Al onda barem oni u Širokom neće moć reć da su došli ovi iz Sarajeva i napravili belaj i samim tim opravdat ubistvo momka.
a ta ti argumentacija ispod nema nikakvog smisla, tako da ne mogu ni da odgovaram na nju.
- mousstapha
#15 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
@kingofsnake je režimsko piskaralo. 
- Šibicar
- kingofsnake
#17 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Tenzije u državi su visoke, bolje spriječiti nego liječiti. A navijači su grupacija sklona pizdariji, dođe 100 budala sa strane i sa 100 domaćih budala ugrožava živote svih normalnih gledalaca na stadionu.karanana wrote:nisam se obracao tebi kao tebi, nego sam to govorio kao da ovi iz saveza citaju.
a ta ti argumentacija ispod nema nikakvog smisla, tako da ne mogu ni da odgovaram na nju.
- kingofsnake
#18 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Jesam, štaš sad?mousstapha wrote:@kingofsnake je režimsko piskaralo.
- Lakat Jebić
#19 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
ovo je prvi korak ka ukidanju kantona
-
maxell_sarajevo
#20 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Mozda bi se trebali organizovati kao sto je nedavno bilo između Dinama i Hajduka kad su navijali na istoj tribini.
Ja prvi idem u Zenicu, ako ne bude u opticaju sjever ima istok i zapad
- It_is_a_Leclerc
#21 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Pa normalno da podržavam.
Vidite, političari k'o ozebo sunce čekaju da se pojavi prilika da nas malo discipliniraju na nacionalnoj osnovi, jer idu izbori, a narod postao bezobrazan - hoće lovu, uslove...
E, tu imaju dobru priliku da elegantno isceniraju neki obračun npr. navijača Veleža i Borca, ili Slavije i Želje, i eto ti dvadeset dana u medijima tarlakanja o ugroženosti, ugrozbi, napaćenosti, nemogućnosti suživota, itd... Ovdje je NFSBiH odigrao pametno i spriječio takvo nešto u korijenu, a sve kako nam se ne bi desio pokojni Vedran, i da ne bi opet pala mrtva glava.
Vidite, političari k'o ozebo sunce čekaju da se pojavi prilika da nas malo discipliniraju na nacionalnoj osnovi, jer idu izbori, a narod postao bezobrazan - hoće lovu, uslove...
E, tu imaju dobru priliku da elegantno isceniraju neki obračun npr. navijača Veleža i Borca, ili Slavije i Želje, i eto ti dvadeset dana u medijima tarlakanja o ugroženosti, ugrozbi, napaćenosti, nemogućnosti suživota, itd... Ovdje je NFSBiH odigrao pametno i spriječio takvo nešto u korijenu, a sve kako nam se ne bi desio pokojni Vedran, i da ne bi opet pala mrtva glava.
- Kemal Malovčić
#22 Re: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Pojela vam droga mozak. 
- animus
#23 Re: Odg: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Kakvo ukidanje kantona ovim se rusi dejtonski sporazum.Lakat Jebić wrote:ovo je prvi korak ka ukidanju kantona
Podrzavam zabranu ali samo na par kola dok se stanje u drzavi malo popravi.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
stup metropola
#24 Re: Odg: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
Ma sad svi idu, reko bi covjek bit ce vas 1000, a ranije vas ne bi bilo po 50 na gostovanjumaxell_sarajevo wrote:Mozda bi se trebali organizovati kao sto je nedavno bilo između Dinama i Hajduka kad su navijali na istoj tribini.
Sent from my A800 using Tapatalk
- Logovan
#25 Re: Odg: Zabrana organizovanog odlaska na gostujuće utakmice
stup metropola wrote:Ma sad svi idu, reko bi covjek bit ce vas 1000, a ranije vas ne bi bilo po 50 na gostovanjumaxell_sarajevo wrote:Mozda bi se trebali organizovati kao sto je nedavno bilo između Dinama i Hajduka kad su navijali na istoj tribini.
Sent from my A800 using Tapatalk