kad snimam neki cd, sta trebam uraditi da se taj sadrzaj na njemu ne moze kopirati, barem neka minimalna zastita?
HVALA
zabrana kopiranja sadrzaja s cd-a
Moderator: Benq
-
rani_mraz
-
drug_komesar
#2 Re: zabrana kopiranja sadrzaja s cd-a
ubaci neku kletvurani_mraz wrote:kad snimam neki cd, sta trebam uraditi da se taj sadrzaj na njemu ne moze kopirati, barem neka minimalna zastita?
HVALA
nas se narod toga najvise boji
-
borisdj
Misilm da se cd ne moze pravo zastiti, jedino se moze DVD.
Moze se pomocu odredjenih programa izvrsiti enkripcija pri narezivanju DVD-a pa Nero nece da ga kopira.
Al i tu postoji resenje, program DVD SHRINK izvrsi dekripciju i kopira ga normalno.
"Svaka zastita postoji da bi se probila".
Moze se pomocu odredjenih programa izvrsiti enkripcija pri narezivanju DVD-a pa Nero nece da ga kopira.
Al i tu postoji resenje, program DVD SHRINK izvrsi dekripciju i kopira ga normalno.
"Svaka zastita postoji da bi se probila".
- Abu FEED el-Castro
Najvece kompanije na svijetu nisu u stanju naci adekvatno rjesenje za takvo sto...
Ako ce ti sta pomoc onda ce ovo gore za kletvu, da pri kopiranju mora kliknuti na gumb: dabogda mi se ruka osusila ako ovo nije original, agree --- yes/enter....
Skontaj s humorom i bez njeg, ali vidio sam slične folove...
Ako ce ti sta pomoc onda ce ovo gore za kletvu, da pri kopiranju mora kliknuti na gumb: dabogda mi se ruka osusila ako ovo nije original, agree --- yes/enter....
Skontaj s humorom i bez njeg, ali vidio sam slične folove...