zaboravna
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sa66
#1 zaboravna
Desila mi se glupost. Vozacka mi je istekla u martu ove godine. Uopste nisam skontala da je moram produziti. Cak me je ljetos i policajac zaustavljao, "RUTINSKA KONTROLA", ali nije primijetio. Da je bogdo. U subotu trebam do Konjica na rafting. Za novu vozacku treba 15 dana. Sa potvrdom mogu samo po Kantonu Sarajevo. Da li da krenem....ili NE...ne da mi se busom. 
-
whow
#2 Re: zaboravna
Pa zar nemas nekoga shofera ? Busom samo ako moras , gdje su sad ovi vozaci sa foruma . Da sam blize ja bi te odfuro al' smo dalekosa66 wrote:Desila mi se glupost. Vozacka mi je istekla u martu ove godine. Uopste nisam skontala da je moram produziti. Cak me je ljetos i policajac zaustavljao, "RUTINSKA KONTROLA", ali nije primijetio. Da je bogdo. U subotu trebam do Konjica na rafting. Za novu vozacku treba 15 dana. Sa potvrdom mogu samo po Kantonu Sarajevo. Da li da krenem....ili NE...ne da mi se busom.
-
sa66
#3 Re: zaboravna
Wow....bas si ljubazan....imam pratioca, ali nema vozacki...kad bolje razmislim...koji ce mi...ha ha ha....salu na stranu...sta da ocekujem ako me zaustavi policajac i vidi da mi je istekla vozacka...hoce li me iskljuciti iz saobracaja ili samo kazniti...vrijedi li da trepcem okicama i kazem da nisam znala....
-
whow
#4 Re: zaboravna
Pa ako to ne upali daj mu broj telefonasa66 wrote:Wow....bas si ljubazan....imam pratioca, ali nema vozacki...kad bolje razmislim...koji ce mi...ha ha ha....salu na stranu...sta da ocekujem ako me zaustavi policajac i vidi da mi je istekla vozacka...hoce li me iskljuciti iz saobracaja ili samo kazniti...vrijedi li da trepcem okicama i kazem da nisam znala....
-
asafinho
#5 Re: zaboravna
kazes zaboravila vozacku i kazna je 30 km,mislim da je to najbolje rjesenje 
-
shown
#6 Re: zaboravna
na kojem si raftingu da vidimo avion da nadjemo
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7 Re: zaboravna
ako je autobus do konjica i nazad oko haman ko i kazna -30 markica..... onda je do tebe
autobus moras platit a za kaznu se mozes i provuc..a dio Neretve kojo ces plivat je na saraj'vskom kantonu pa ti dozvola mzoe vazit i za camce
zavidim ti na raftingu
nejam one neretljanske ljepote na dunjaluku
autobus moras platit a za kaznu se mozes i provuc..a dio Neretve kojo ces plivat je na saraj'vskom kantonu pa ti dozvola mzoe vazit i za camce
zavidim ti na raftingu
nejam one neretljanske ljepote na dunjaluku
-
sa66
#8 Re: zaboravna
ne kontam...whow wrote:Pa ako to ne upali daj mu broj telefonasa66 wrote:Wow....bas si ljubazan....imam pratioca, ali nema vozacki...kad bolje razmislim...koji ce mi...ha ha ha....salu na stranu...sta da ocekujem ako me zaustavi policajac i vidi da mi je istekla vozacka...hoce li me iskljuciti iz saobracaja ili samo kazniti...vrijedi li da trepcem okicama i kazem da nisam znala........ ali od predsjednika kucnog savjeta
-
sa66
#9 Re: zaboravna
mislim da cu riskirati da platim kaznu...krecem ujutro...javim kako je proslo...hvala na savjetima
-
Walthie
#10 Re: zaboravna
Nece te zaustaviti sigurno i neces platiti nikakvu kaznu.Trust mesa66 wrote:mislim da cu riskirati da platim kaznu...krecem ujutro...javim kako je proslo...hvala na savjetima
-
whow
#11 Re: zaboravna
Shalu na stranu . Realno sam misljenja da treba postivati saobracajne propise cak i onda kada nam se to i ne cini kao najprakticnije rjesenje. Ja licno nikada ne bih svejsno krenuo na put bez vazece vozacke dozvole osim ako nije bas nesto "o glavu". Konkretno u tvom slucaju zasto da se unizavas nekom policajcini koji je taj posao dobio najvjerovatnije po rodzacko- partijsko liniji a ne zbog strucnosti ili zasluga. BiH Policija , ako se nesto takvo uopste moze zvati Policijom je naravno prica za sebe : zapustenih stomaka , raskopcani , bez kompletne uniforme , neobrijani , bez imalo profesionalnih nazora su poruga ove drzave ili mozda njen direktan produkt.
- Panthera
#12 Re: zaboravna
posalji fotku pa cu ti reci vrijedi li treptat okicamasa66 wrote:Wow....bas si ljubazan....imam pratioca, ali nema vozacki...kad bolje razmislim...koji ce mi...ha ha ha....salu na stranu...sta da ocekujem ako me zaustavi policajac i vidi da mi je istekla vozacka...hoce li me iskljuciti iz saobracaja ili samo kazniti...vrijedi li da trepcem okicama i kazem da nisam znala....
ma zanas sta kad hoce da krene po losem onda ces naletit na drota homica
slobodno furaj sa potvrdom..ako te zaustavi reci imas posla..i to je to...
- Panthera
#13 Re: zaboravna
gdje je logika?? kao ono sa vozackom znas vozit a bez vozacke i potvrdom neznaswhow wrote:Shalu na stranu . Realno sam misljenja da treba postivati saobracajne propise cak i onda kada nam se to i ne cini kao najprakticnije rjesenje. Ja licno nikada ne bih svejsno krenuo na put bez vazece vozacke dozvole osim ako nije bas nesto "o glavu". Konkretno u tvom slucaju zasto da se unizavas nekom policajcini koji je taj posao dobio najvjerovatnije po rodzacko- partijsko liniji a ne zbog strucnosti ili zasluga. BiH Policija , ako se nesto takvo uopste moze zvati Policijom je naravno prica za sebe : zapustenih stomaka , raskopcani , bez kompletne uniforme , neobrijani , bez imalo profesionalnih nazora su poruga ove drzave ili mozda njen direktan produkt.
nisi ti kriv sto je drzava naopaka
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#14 Re: zaboravna
Ja da sam na tvom mjestu isao bih, ponasaj se normalno na cesti, postuj saobracajne znakove i ako te zaustave imas opet saobracajnu i lijepo se izvini, uostalom svaki metak ne ubija sto vjerovatno i znas na osnovu svog iskustva!
-
whow
#15 Re: zaboravna
love the proverb " svaki metak ne ubija"corolla02 wrote:Ja da sam na tvom mjestu isao bih, ponasaj se normalno na cesti, postuj saobracajne znakove i ako te zaustave imas opet saobracajnu i lijepo se izvini, uostalom svaki metak ne ubija sto vjerovatno i znas na osnovu svog iskustva!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#16 Re: zaboravna
ma nikome se neponovilo; nego sad je vec kasno, subota je, njena odluka mora da je pala vecc..whow wrote:love the proverb " svaki metak ne ubija"corolla02 wrote:Ja da sam na tvom mjestu isao bih, ponasaj se normalno na cesti, postuj saobracajne znakove i ako te zaustave imas opet saobracajnu i lijepo se izvini, uostalom svaki metak ne ubija sto vjerovatno i znas na osnovu svog iskustva!O kakvim metcima sada diskutujemo Mr. Corolla
-
sa66
#17 Re: zaboravna
otisla...vratila se...policije ni na vidiku...pozz
- Panthera
#18 Re: zaboravna
sa66 wrote:otisla...vratila se...policije ni na vidiku...pozz
- Skyfox
#19 Re: zaboravna
sta ti je hrabrost ja bi objelio do tamo i nazad 
- corolla02
#20 Re: zaboravna
WOW, sto je ovo djevojce brzo, a kakva kolica ti vozis!? Jel' M3 i kod tebe u garazi parkiran!?
-
sa66
#21 Re: zaboravna
Pa Corolla, nije Konjic preko svijeta da mi treba dva dana. Poranila, uzivala na raftingu i vratila se. A u garazi je KIA RIO. Pravi autic. Jos jednom pozdrav svima.
- corolla02
#22 Re: zaboravna
sa66 wrote:Pa Corolla, nije Konjic preko svijeta da mi treba dva dana. Poranila, uzivala na raftingu i vratila se. A u garazi je KIA RIO. Pravi autic. Jos jednom pozdrav svima.
-
whow
#23 Re: zaboravna
Dakle Kia Rio , hajd neka je , sljedece auto abd da bude iz VW koncerna. A gdje su te fotke mozes ih poslati i u pp da ne gleda ovaj Corollasa66 wrote:Pa Corolla, nije Konjic preko svijeta da mi treba dva dana. Poranila, uzivala na raftingu i vratila se. A u garazi je KIA RIO. Pravi autic. Jos jednom pozdrav svima.
-
sa66
#24 Re: zaboravna
Ne bih ja VW nikad vozila. Peugeot, Citroen...uvijek mi na njima oci ostanu. A slike....drugi put...a i sto ce vam...ja sam vam jedna sredovjecna gospodja...doduse okice su jos uvijek lijepe i plave.... 
- corolla02
#25 Re: zaboravna
Imas pice od mene!sa66 wrote:Ne bih ja VW nikad vozila. Peugeot, Citroen...uvijek mi na njima oci ostanu. A slike....drugi put...a i sto ce vam...ja sam vam jedna sredovjecna gospodja...doduse okice su jos uvijek lijepe i plave....