Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post Reply
General War

#376 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

House wrote:đenerala kao malog plašili bošnjacima :lol: :lol:

bu! :evil: :lol:
Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.
General War

#377 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

BHCluster wrote:Srce moje koliko te je pogodiolo ne znas ni citirati kako treba. :lol: A kad si ono drugo sa fotke sta i ocekivati. :lol:
Vidi ti glooove :lol:
Rampage

#378 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

General War wrote:

Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.
Oni koji će odvesti muslima... pardon "bošnjački" narod pravo u nestanak?

Njih se plašiš?
Connaisseur Karlin

#379 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Connaisseur Karlin »

kakonako wrote:Jeste Karlinka kad ti se svako malo(svakih trideset godina) ne obije na glavu.Lako je tebi,tebe ce spustiti tamo gdje ti je pra.pra dedo,a Bosnjake muslimane gdje bude najblize...i nemoj vise,bas si degutantna.
ne razumijem, sto sam konkretno, pogresno napisala a temi , elaboriraj , hvala :)
BHCluster

#380 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

General War wrote:
BHCluster wrote:Srce moje koliko te je pogodiolo ne znas ni citirati kako treba. :lol: A kad si ono drugo sa fotke sta i ocekivati. :lol:
Jos kmecis, hajd te burgere dostavi pa jopet malo navrati. :lol:
General War

#381 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

BHCluster wrote:
General War wrote:
Jesil se ofarbo... :lol: ne znas ti keljo sta su burgeri
General War

#382 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

Rampage wrote:
General War wrote:

Njih se plašiš?
Ko se ba jos od bosnjaka plasi? Za bosnjake se plasim...pored vas patriJota.
nuto ovo:
U Bočinji kod Maglaja BiH vide bez entiteta i podjela, povratnička djeca u školi uče srpski jezik
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bocin ... /170924022

To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju :thumbup:
Rampage

#383 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

General War wrote:
Rampage wrote:
General War wrote: Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.

Njih se plašiš?
Ko se ba jos od bosnjaka plasi?
nuto ovo:
U Bočinji kod Maglaja BiH vide bez entiteta i podjela, povratnička djeca u školi uče srpski jezik

To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju :thumbup:
Pa bolidu jedan hajd prvo pročitaj vijest koju si postavio :lol:

A Tito dragi al' se lik pogubio, nevjerovatno :lol:
Rampage

#384 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

:lol: :lol: :lol:

Ne mogu da vjerujem da se neko može ovako pogubiti k'o Đeneral :lol:
General War

#385 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

155_mm wrote:
House wrote:Image

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najbolje mi je ovo sa brojevima pitanja. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

Image
Image

mislim ono :-) rugala se tava loncu :lol:
BHCluster

#386 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

General War wrote:
BHCluster wrote:
General War wrote: Vidi ti glooove :lol:
Jesil se ofarbo... :lol: ne znas ti keljo sta su burgeri
Sto se tice dostave to ne znam ti to znas. :lol:
Image
General War

#387 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

Rampage wrote:
Tebi sve treba crtat..al pooolako :roll:
BHCluster

#388 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

General War wrote:

Evo ga konacno nadoso. Pa chutuce o tome je i bilo ovo sve samo sto thebi mozak na pashi pa nikako da skontas. :lol: Kakav BOT. Cista provala od lika.
Rampage

#389 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

General War wrote:
Rampage wrote:
Meni treba crtat :lol:

Koji si ti bolid, nevjerovatno :lol:

Mislim, nije da se to i prije nije dalo primjetiti, ali večeras si prekucao sam sebe :lol:
muz66

#390 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by muz66 »

Ja bih za ovo slao u zatvor. Bosnjak iz Sandzaka. Nit' je Bosnjak, nit' je Sandzak. Musliman iz Srbije.
BHCluster

#391 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

Rampage wrote:
General War wrote: Ko se ba jos od bosnjaka plasi?
nuto ovo:

Lik je cisti promasaj, al bukvalno. :lol: :lol: :lol: :lol:
General War

#392 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

BHCluster wrote:
General War wrote:

Evo ga konacno nadoso. Pa chutuce o tome je i bilo ovo sve samo sto thebi mozak na pashi pa nikako da skontas. :lol: Kakav BOT. Cista provala od lika.
Tacno tvoja pamet nije za dvije noge hahahaha
BHCluster

#393 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

General War wrote:
BHCluster wrote:
General War wrote:

Tacno tvoja pamet nije za dvije noge hahahaha
Hajde ba pozuri ohladi se ta brza hrana. :lol:
Rampage

#394 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

BHCluster wrote:
Rampage wrote:
General War wrote: Ko se ba jos od bosnjaka plasi?
nuto ovo:

Lik je cisti promasaj, al bukvalno. :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaista ne mogu da vjerujem još uvijek :lol:

Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uče bosanski jezik...
BHCluster

#395 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

Rampage wrote:
Zaista ne mogu da vjerujem još uvijek :lol:

Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uće bosanski jezik...
A ono sa fotkama sto sam ja postavio jos nije skonto zasto pa on ono ko postavlja one od IZ. :lol:
General War

#396 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

Rampage wrote:
General War wrote:
Rampage wrote:
Meni treba crtat :lol:

Koji si ti bolid, nevjerovatno :lol:

Mislim, nije da se to i prije nije dalo primjetiti, ali večeras si prekucao sam sebe :lol:
Vidit cemo.
General War

#397 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

Rampage wrote: Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uče bosanski jezik...
:-)
I ti onda nekom ovdje lijepis epitete :-?
Da li si mozda razmislo odgovor moj na tvoje pitanje i kao primjer naveo text...mislim stvarno, jos nesto ko sa onim bolesnikom se snebivas jojoj... :-)
Rampage

#398 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by Rampage »

Osporavanje jezika nije šovinizam?

Genocidna tvorevina nije nastala na genocidu?
BHCluster

#399 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by BHCluster »

Rampage wrote:Osporavanje jezika nije šovinizam?

Jadnik i ne zna koliko se prosipa.
General War

#400 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka

Post by General War »

Rampage wrote:Osporavanje jezika nije šovinizam?

Ne "bolidu" vec, bosnjaci u saradnji sa OSCE lijepo naprave za "primjer" nastavu na srpskom jeziku za povratnike...u genocidnom entitetu imaju kurku i oni i OSCE...a pitas me da li se bojim bosnjaka :-) Ko ih vodi i predstavlja a i na ovom forumu predstavlja...tacno me je strah...za bosnjake...lijepo ti rekoh da ti treba pooolako crtkat...Dzaba ste se poradovali :D
Post Reply