zabave sa analnim vibratorom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
heathen2002
#1 zabave sa analnim vibratorom
Mada Islam zabranjuje analni sex, zabave sa analnim igrackama su nesto sasvim drugo
:

Last edited by heathen2002 on 13/03/2007 00:21, edited 4 times in total.
- karanana
Slika ti nije izasla na post. Medjutim i da jeste ne znam da li bi je administracija tolerisala. Ali ja sam kopirao i pejstirao tvoj link u moj browser i pogledao sliku. Eh sad, mozda ne vidim dobro u ova doba noci, ali meni se cini da se na slici ne vidi analno nego vaginalno samozadovoljavanje. Ispravi me ako grijesim pa da idem spavat i da sutra podebljam dioptriju
- Suicidal Siberian
jel domachi uradak il je nesto hardcore strano....
i odakle ti to sad pade na um?
pobogu

i odakle ti to sad pade na um?
pobogu
- Suicidal Siberian
jel toalet papir isto analna igrachka?
ja mislim da se onaj crveni, grubi, gluhobilonedajboze ko shmirgl papir vec svrstava u sadomazo

ja mislim da se onaj crveni, grubi, gluhobilonedajboze ko shmirgl papir vec svrstava u sadomazo
-
_ambassador
stvarnoooooooo.......... svasta.
nesto "analno" je nesto "shupchano", mislim, znas....
zar postoje analni vibratori
a vaginski
imali kakav za djevice??

nesto "analno" je nesto "shupchano", mislim, znas....
zar postoje analni vibratori
imali kakav za djevice??
- Suicidal Siberian
Nisi gay....pa sta god neko rekao...i ja volim da ga pristavim u tu zonu....karanana wrote:Kad smo kod ovih analnih prica...jesam li ja gej ako.....ma ustvari necu sad zapocinjati diskusiju oko ovoga. Mozda jednog dana otvorim topic, pod nekim novim nepoznatim nickom.
mraaaak
jos ako je ona voljna......sta ti vise treba u zivotu....
- karanana
Ali mozda me nisi skonto, volim i ja da ga stavim u tu zonu, ali sta sam ja htio da kazem je da volim da mi cura....ma ne mogu, zaboravi, nebitno.Suicidal Siberian wrote:Nisi gay....pa sta god neko rekao...i ja volim da ga pristavim u tu zonu....karanana wrote:Kad smo kod ovih analnih prica...jesam li ja gej ako.....ma ustvari necu sad zapocinjati diskusiju oko ovoga. Mozda jednog dana otvorim topic, pod nekim novim nepoznatim nickom.![]()
mraaaak
- Suicidal Siberian
ahaaaaaa....ma jok bolan ne sekiraj se.....to je sve u marginama normale....karanana wrote:Ali mozda me nisi skonto, volim i ja da ga stavim u tu zonu, ali sta sam ja htio da kazem je da volim da mi cura....ma ne mogu, zaboravi, nebitno.Suicidal Siberian wrote:Nisi gay....pa sta god neko rekao...i ja volim da ga pristavim u tu zonu....karanana wrote:Kad smo kod ovih analnih prica...jesam li ja gej ako.....ma ustvari necu sad zapocinjati diskusiju oko ovoga. Mozda jednog dana otvorim topic, pod nekim novim nepoznatim nickom.![]()
mraaaak
pocni se brinuti ako budes htjeo....khmkhm....prst, ovo ono
-
sllatki
Ha. ha. ha. Pa kad se je vec zaguzalo evo i od mene jedna.... heheheimali kakav za djevice??![]()
http://www.zurf.be/zurfbabes/Gals/Lovel ... 59_16b.jpg
-
Hierarchia
Toliko o Heathen2002-ovom seksualnom iskustvu i poznavanju zenskog tijela. Hajde nam, decko, priznaj koliko si puta zaista spavao sa zenom?Slika ti nije izasla na post. Medjutim i da jeste ne znam da li bi je administracija tolerisala. Ali ja sam kopirao i pejstirao tvoj link u moj browser i pogledao sliku. Eh sad, mozda ne vidim dobro u ova doba noci, ali meni se cini da se na slici ne vidi analno nego vaginalno samozadovoljavanje. Ispravi me ako grijesim pa da idem spavat i da sutra podebljam dioptriju