Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Annihilator

#1 Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Post by Annihilator »

U toku je ngradna igra, registracija je besplatna, a nagrada je 7 dana borvka u Leeds-u i gledanje posljednjeg kola sezone protiv Gillinghama.Detaljnije na linku ispod:

http://www.thegreatestfansintheworld.com/content/pages/
Edin H.

Post by Edin H. »

Treba ispitati odakle im novac za nagrade - bankrotirali su prosle godine :x
Baresi 6

#3 Re: Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Post by Baresi 6 »

oduvjek je leeds bio medju omiljenim stranim klubovima u našoj zemlji sto dokazuje i postojanje ove teme. stigo muharemovic, sljedeći cilj demirovic sto pokazuje ambicije za pretenzije za napad na vrh tabele. top 4 sasvim realno ove sezone.
Point.

#4 Re: Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Post by Point. »

Moje familijarno prezime je Ledsić i moj pradedo je radio stolariju na stadionu kada se gradio Elland Road. Od mog tetka Atke, pa od njegove zaove djeca iz prvog braka su išla u istu osnovnu školu ko i djeca Harry Kewela.
Baresi 6

#5 Re: Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Post by Baresi 6 »

Point. wrote: 27/07/2026 09:23 Moje familijarno prezime je Ledsić i moj pradedo je radio stolariju na stadionu kada se gradio Elland Road. Od mog tetka Atke, pa od njegove zaove djeca iz prvog braka su išla u istu osnovnu školu ko i djeca Harry Kewela.
kakva slučajnost punac od rodjaka njegov djed je odozgo i uvjek je pričo kako je poznavo neke bosance kaže najbolji ljudi koje je ikad sreo ljudine. on je doniro neku manju parcelu za stadion kad se gradio
Baresi 6

#6 Re: Za sve navijače Leeds Utd.-a u BiH

Post by Baresi 6 »

inace pripreme su pocele nažalost porazom od wrexhama u floridi. vidi se nestabilnost u odbrani i koliko će tu muharemovic imat posla da to sve zakrpi. inace velika podrska na tribinama od bosanskih navijača. u četvrtak protiv sunderlanda a onda prvi pravi test u nedelju protiv liverpoola u cikagu. očekuje se ogromna podrska bosanaca u cikagu koji će napokon dobiti priliku da kod kuce gledaju omiljeni klub
Post Reply