Za sve koji mi nisu vjerovali-istina o derbiju

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

H

#1 Za sve koji mi nisu vjerovali-istina o derbiju

Post by H »

Prije par dana sam postovo, do tad još zvanično neobjavljenu inoformaciju o 'prodaji' vječitog derbija na Grbavici, koju su pitari ismijali. E, pa, evo vam pa čitajte. ;)

http://www.themaniacs.org/index.php?opt ... &Itemid=25
H

Post by H »

Ipak je istina da je ezdea 'sredila' derbi preko svoga doktora, jel' pitari? :P
SHOCK

Post by SHOCK »

Ja ovdje ne pročitah ništa o prodaji
max_power

Post by max_power »

Kako ce doktor kluba prodati utakmicu? To nigdje nema, ali eto ako je to u Zeljeznicaru ipak moguce, onda se postavlja pitanje: kakav je to klub ako jedan doktor/fizioterapeut moze prodati utakmicu? :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

SHOCK wrote:Ja ovdje ne pročitah ništa o prodaji
:roll: Ni ja, .... ali vidim, ..... njihov prljav vesh. :oops:
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Bolesna psiha strumfova, koji su izgleda zaista bili ubjedjeni da oni ne mogu od nas izgubiti. Sta li je to doktor davao igracima da prodaju derbi, neki antipsihotik mozda?
Edin H.

Post by Edin H. »

Nisam ni sumnjao u prljave igra mladjeg sarajevskog tima.

Mozda dobrim plasmanom ocekuju da ce zaraditi dovoljno i namjeravaju da plate one pare sto im je SDA oprostila za koristenje tudjeg stadiona :x
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Doktoreeeee, daj nam drogeeee.
SHOCK

Post by SHOCK »

Edin H. wrote:Nisam ni sumnjao u prljave igra mladjeg sarajevskog tima.

Mozda dobrim plasmanom ocekuju da ce zaraditi dovoljno i namjeravaju da plate one pare sto im je SDA oprostila za koristenje tudjeg stadiona :x
Ali jaro, o kakvim prljavim igrama ti govoriš? Je li to sad odlazak klupskog doktora dokaz o prodaji utakmice? Ma daaajj :lol:
helo

#10 Re: Za sve koji mi nisu vjerovali-istina o derbiju

Post by helo »

H wrote:Prije par dana sam postovo, do tad još zvanično neobjavljenu inoformaciju o 'prodaji' vječitog derbija na Grbavici, koju su pitari ismijali. E, pa, evo vam pa čitajte. ;)

http://www.themaniacs.org/index.php?opt ... &Itemid=25
A što se ismija majka mu stara. LOL H nelupetaj bolan, kakva prodana utakmica? Utakmice 25. kola nogometne Premijer lige.

ŽEPČE: Žepče - Željezničar 3:1 LOL

Tabela:

1. Široki Brijeg 25 17 5 3 33:13 56
2. Sarajevo 25 16 5 4 48:18 53
3. Zrinjski 25 15 2 8 41:21 47
4. Modriča 25 14 2 9 40:23 44
5. Željezničar 25 10 5 10 35:27 35
6. Orašje 25 11 2 12 40:39 35
7. Slavija 25 10 5 10 34:37 35
8. Radnik 25 10 3 12 30:45 33
9. Jedinstvo 25 10 1 14 29:33 31
10. Žepče 25 8 7 10 24:33 31 :D
11. Budućnost 25 10 1 14 26:36 31
12. Leotar 25 9 3 13 34:41 30
13. Posušje 25 9 3 13 29:38 30
14. Sloboda 25 8 5 12 24:36 29
15. Čelik 25 7 5 13 26:40 26
16. Travnik 25 7 4 14 18:35 25

Upakovali vam ljudi sa desetog mjesta tricu!! :D
SHOCK

Post by SHOCK »

ZABIO GA ZELJI MATKO,JOJ NANO NANICE.... :D
strong69

Post by strong69 »

Da mi je znati ko je dobio Zelju? Sve utakmice koje ste izgubili namjestene... Pa vi imate teorija zavjere vise nego americki novinari i TV kuce, UEFA i FIFA su se urotile protiv vas, zbog njih ste primili 7 komada od Bugara, 4 od Engleza itd... Izmisljate price tipa ˝Jaran mi je konobar i vidio je ljude iz Zelje i Sarajeva u kaficu u kojem radi, imaju i slike ali nisu jasne˝... Vas doktor namjesta utakmice :lol: :lol: :lol: , ma dajte, primite makar jednom casno poraz... Niste Celik mogli dobiti, mucili se sa Travnikom i odjednom Sarajevo dobije i to je namjestaljka??? Rascic puca lose iz dobre pozicije, kad je to bio bolji i pogadao? Hebete li mu mater na svakoj tekmi?
Sta li nas tek sutra ocekuje ako izgubite od Sirokog i ispadnete iz Kupa? Sto vam ne zelim...
H

Post by H »

Samo se vi pravite ludi. U onom tekstu se ne govori o utakmici sa Zgepčetom već o derbiju na Grbavici. Doktor je odbio dati blokadu najboljem igraču Vladaviću pred utakmicu pokušavajući ga spriječiti da zaigra, a potom je još ulazio u prostoriju za sudije i vršio pritisak na njih. :oops:
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D:D mislim :D ja stvarno :D odbijam naderavanje strumfica zvati derbijem :D:D

:D derbi je npr. Zeljo-Slavija!! :lol::lol:
shadow

Post by shadow »

Eno ih opet, sapunica se nastavlja. Krenulo je sa prljavim vesom. Samo svaljuju s jednog na drugog, jos malo pa ce se ovaj poraz pripisati navijacima. Strumfovi maleni, budite na oprezu, sprema vam se veleizdaja. :D
Ja kao zakleti pitar bi fakat volio da ste prodali, time bi samo dokazali kakvi ste ljigavci, prodati derbi - to samo mogu gnjide kojima klub i navijaci ne znace ama bas nista. Dok se to ne dokaze ostaje cinjenica da smo vas pobjedili i da vam bjezimo 15-tak bodova pa nebi bilo lose da se malo poklopite.
Zao mi doktora, posten covjek u takvom okruzenju nema sta traziti ali zato ima na Kosevu mjesta, mozda covjek dodje tobe nakon 20 godina patnje :D

SHAAAAMPIONIII
Stitch__

Post by Stitch__ »

patetike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoro

Post by Skoro »

H wrote:Samo se vi pravite ludi. U onom tekstu se ne govori o utakmici sa Zgepčetom već o derbiju na Grbavici. Doktor je odbio dati blokadu najboljem igraču Vladaviću pred utakmicu pokušavajući ga spriječiti da zaigra, a potom je još ulazio u prostoriju za sudije i vršio pritisak na njih. :oops:
E koje ste vi bolesne budale :lol: :lol: :lol: izvinjavam se na izrazu ali stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa ovo nema nigdje, Boga mi. Covjek koji je u klubu jos od perioda kada je Landzo i njemu slicni tek 'bio u planu' da uopste i pomisli o necemu takvom je stvarno bolesno. Na kraju a sta rjesava jedna inekcija (za igraca koji je opet pretrcao duplo vise nego svi ostali) na koju je 'stari' doktor mozda i zaboravio (dogadja se starim ljudima).....

De komsije moje drage jedan savjet dobronamjeran, zaista:

NEMOJTE SE VISE BRUKATI, MOLIM VAS! ETO, JA VAS MOLIM
Stitch__

Post by Stitch__ »

jadovi ba. sad optuzuju covjeka koji citav zivot radi u klubu....hej, 20 godina je sa zeljom kroz dobro i zlo, i neko se usudi i pomisliti da bi ON uradio nesto sto ce ici u korist NAJVECEG RIVALA (pored Slavije :D ) svog kluba....

sta sve nisu spremni ucinit :lol: koliko vas MATKO boli to nije normalno :lol:
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Nego, prica se po gradu da je novi zeljin doktor vlasnica biljne apoteke "Matija".
fczeljo

Post by fczeljo »

Skoro wrote:
H wrote:Samo se vi pravite ludi. U onom tekstu se ne govori o utakmici sa Zgepčetom već o derbiju na Grbavici. Doktor je odbio dati blokadu najboljem igraču Vladaviću pred utakmicu pokušavajući ga spriječiti da zaigra, a potom je još ulazio u prostoriju za sudije i vršio pritisak na njih. :oops:
E koje ste vi bolesne budale :lol: :lol: :lol: izvinjavam se na izrazu ali stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa ovo nema nigdje, Boga mi. Covjek koji je u klubu jos od perioda kada je Landzo i njemu slicni tek 'bio u planu' da uopste i pomisli o necemu takvom je stvarno bolesno. Na kraju a sta rjesava jedna inekcija (za igraca koji je opet pretrcao duplo vise nego svi ostali) na koju je 'stari' doktor mozda i zaboravio (dogadja se starim ljudima).....

ako se i brukamo, sta nas ti imas molit? pogledaj vasu proslu sezonu pa nesto reci, borili ste se za opstanak...al ti fakat mozes srat.
sta je vas briga o nasem doktoru. nije mu dao injekciju i to je vidio citav stadion, vladavic trazi, a on neda. ulazio na poluvremenu kod sudija i protestovo zbog rezultata??? za to sljeduje otkaz taman da je od postanka zelje u klubu! zaboravio? i za to se dobija otkaz! ocito da je zaboravio na partijskom sastanku. povrijedjenih igraca na sve strane, a on hoda po priredbama i svecanostima...ako nemoze sve stici, da ga rasteretimo! ako je star nek ide u penziju!
nije rijec o prodaji, ali o pritisku jeste! cinjenica je da niste birali sredstva kako da nas pobjedite! ako je vama normalno da doktor ne da(ili zaboravi :lol: :lol: , ti skoro bolje znas nego citav stadion) injekciju najboljem igracu, da ulazi u sudijsku svlacionicu(kolko ja znam sudijama nista falilo nije), da opet "zaboravi" istog vladavica staviti u zapisnik, kako bi uopste mogao igrat utakmicu, nama nije! mislim da je ovo dosad jedini primjer da je jedan nas klub kaznio svog uposlenika zbog "razgovora" sa sudijama.
neznam sta je sa vama, ali kolko vidim na ovom forumu, kada je se otvori tema o zelji, javi se vise pitara, nego nasih? evo i sad ovo sa doktorom, a vidim i na temi o kup utakmici sa sirokim...komplex cini svoje.
ovaj sto je izjavio da mi samo pricamo o zavjerama:
pa jarane, ko je najglasniji do sad o pricama o sudijama i savezu? citavu godinu pricate samo o sudijama, a dosad u ovoj sezoni najvise penala je svirano, sta mislis za koga? i to 7 komada pri vasem nerijesenom rezultatu! drugi na toj listi je, opet jedan jako posten klub - LEOTAR, sa "samo" 9 komada!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

fczeljo wrote:
Skoro wrote:

ako se i brukamo, sta nas ti imas molit? pogledaj vasu proslu sezonu pa nesto reci, borili ste se za opstanak...al ti fakat mozes srat.
sta je vas briga o nasem doktoru. nije mu dao injekciju i to je vidio citav stadion, vladavic trazi, a on neda. ulazio na poluvremenu kod sudija i protestovo zbog rezultata??? za to sljeduje otkaz taman da je od postanka zelje u klubu! zaboravio? i za to se dobija otkaz! ocito da je zaboravio na partijskom sastanku. povrijedjenih igraca na sve strane, a on hoda po priredbama i svecanostima...ako nemoze sve stici, da ga rasteretimo! ako je star nek ide u penziju!
nije rijec o prodaji, ali o pritisku jeste! cinjenica je da niste birali sredstva kako da nas pobjedite! ako je vama normalno da doktor ne da(ili zaboravi :lol: :lol: , ti skoro bolje znas nego citav stadion) injekciju najboljem igracu, da ulazi u sudijsku svlacionicu(kolko ja znam sudijama nista falilo nije), da opet "zaboravi" istog vladavica staviti u zapisnik, kako bi uopste mogao igrat utakmicu, nama nije! mislim da je ovo dosad jedini primjer da je jedan nas klub kaznio svog uposlenika zbog "razgovora" sa sudijama.
neznam sta je sa vama, ali kolko vidim na ovom forumu, kada je se otvori tema o zelji, javi se vise pitara, nego nasih? evo i sad ovo sa doktorom, a vidim i na temi o kup utakmici sa sirokim...komplex cini svoje.
pa jarane, ko je najglasniji do sad o pricama o sudijama i savezu? citavu godinu pricate samo o sudijama, a dosad u ovoj sezoni najvise penala je svirano, sta mislis za koga? i to 7 komada pri vasem nerijesenom rezultatu! drugi na toj listi je, opet jedan jako posten klub - LEOTAR, sa "samo" 9 komada!
Nego, prica se po gradu da je novi zeljin doktor vlasnica biljne apoteke "Matija".
fczeljo

Post by fczeljo »

Celicna_saka wrote:
fczeljo wrote:
Skoro wrote: E koje ste vi bolesne budale :lol: :lol: :lol: izvinjavam se na izrazu ali stvarno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nego prica se i da je otvorila filijalu u zenici pod nazivom "na zivot ili smrt"!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Malo si fulo ali oprosticemo ti.
Edin H.

Post by Edin H. »

Ja ipak navijace FK Sarajevo razumijem, jer niko nije imun na komplekse.
6 godisnja vladavina starijeg sarajevskog kluba ih je postepeno dovela u situaciju da mentalno postupaju poput Srba nakon dugogodisnje Turske vladavine.

Znaci bez postovanja prema jacem i mocnijem, gladni osvete i spremni da do toga todju bez obzira na bilo kakve normalne i ljudske norme ponasanja :D
Qler

Post by Qler »

ja jos ne mogu da vjerujem da oni jos slave... pitari sta vam je :D c c c c e da sam znao da ce vam biti ovoliko drago.... :) :-) :D :lol: :lol: :lol: :D
Post Reply