zašto da ne.. učlanit ćemo se zajedno.. par traži par..Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
bolje i po forumu nego po smokvial moja buduća žena neće surfati po forumu
Za oženjene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Karabaja
#151 Re: Za oženjene
- Baby Jane
#152 Re: Za oženjene
eee, jesi ti naivan, ne znas ti sta je zensko, i kako zene izvode neizvodivoKarabaja wrote:kako će kucati slomljenih prstićaBaby Jane wrote:hoce, samo sto ti neces znati koji joj je nickKarabaja wrote:ne znam ja za vas, al moja buduća žena neće surfati po forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Karabaja
#153 Re: Za oženjene
da ti samo vidiš šta hin je što jedva čekajuĆelava cura wrote:![]()
![]()
sa takvom pricom CrnaBajo ne'sh se nikad ni ozeniti
![]()
ima dasam
![]()
- stripiii
#154 Re: Za oženjene
Mercedes je toKarabaja wrote:da ti samo vidiš šta hin je što jedva čekajuĆelava cura wrote:![]()
![]()
sa takvom pricom CrnaBajo ne'sh se nikad ni ozeniti
![]()
ima dasam
![]()
![]()
- Karabaja
#155 Re: Za oženjene
moraš ti sve znati?
sve ste vi iste kad ugledate priliku da se dobro udate
i najbolje ste dok se ne udate...
.. bar sam ja tako čuo... (nije iz iskustva)
sve ste vi iste kad ugledate priliku da se dobro udate
.. bar sam ja tako čuo... (nije iz iskustva)
- stripiii
#156 Re: Za oženjene
Bit ce da je ovo drugo...Ćelava cura wrote:STripiii![]()
je l' to iz iskustva ili samo posmatras svoje okruzenje?
- Karabaja
#157 Re: Za oženjene
što se muzike tiče, sa stripijem možeš samo klavir odsviratiĆelava cura wrote:Jest, valah ovaj Stripiii je savrsena prilikasve ste vi iste kad ugledate priliku da se dobro udatei najbolje ste dok se ne udate...
.. bar sam ja tako čuo... (nije iz iskustva)vazda muzike s njim
i usput bih dobila Service pack2
![]()
![]()
a ti si Bajo svasta cuo, al' nista ne znas
javi se kad saznas
-
sladjusna
#159 Re: Za oženjene
sanjex wrote:Koliko vas (svježe) oženjenih ima osjecaj da imate manje vremena od kako ste se u braku?
To mi je rekao jedan prijatelj, sada to cujem i od svog muza, a ja sam sigurna da ga ne ogranicavam ni u cemu, barem ne vise nego prije braka.
- CLIO
#160 Re:
E pa ne svidjaju mu se slike.sanjex wrote:Ma sto se sexa tice to je isto kao i prije braka, malo i bolje![]()
Problem je u tome, sto meni ne smeta da izlazi s društvom kad hoce, koliko hoce i dokle hoce i što mu ne dajem rok da nesto uradi (npr. postaviti 3 slike na zid), on ne moze naci u 6 mjeseci vremena da to uradi.![]()
A u braku smo skoro 2 godine.
Bonnie-Clydova mala, naravo da mogu se ukljuciti i udate.
- 3xa
#161 Re: Za oženjene
imas vremena 100% manje 
- vjesticanametli
#162 Re: Za oženjene
CLIO moze biti da si u pravu. Mozda bi covjek zakucavao nestA drugo a ne slike 
-
Terovicka
#163 Re: Za oženjene
Ja sam sretno udata vec 2.5 godine .... prije braka se i hodalo i dernecilo i ludovalo ali uopste ne zalim za tim danima.... posto je sve u braku u kompromisu i dogovoru ja imam vremena za sve.... ako hocemo da izadjemo na kafu , izadjemo ono sudje u kuhinji moze sacekati, nece nigdje pobjeci.... ako treba da se sisam ja odem frizeru a on uradi ako sta treba uraditi.... a isto tako ako njemu sta treba ja uletim ... ja imam vremena za sve
love my huby
-
pesak
#164 Re: Za oženjene
evo teme za mene...napokon.. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#165 Re: Za oženjene
zaljucaj te temu ovo je cista provokacija i diskriminacija
Ne prisjedajte nam na muke ,moze te nam platu uzet,punicu zvati na kafu svaki dan,slati nas u samoposlugu,tjerati da usisavamo i peremo sudje,ici po djecu u skolu,peglati itd itd itd ali nam nemoze te uzet dušu
Ne prisjedajte nam na muke ,moze te nam platu uzet,punicu zvati na kafu svaki dan,slati nas u samoposlugu,tjerati da usisavamo i peremo sudje,ici po djecu u skolu,peglati itd itd itd ali nam nemoze te uzet dušu
-
spvbn
#166 Re: Za oženjene
pici wrote:zaljucaj te temu ovo je cista provokacija i diskriminacija![]()
-
pesak
#167 Re: Za oženjene
a bogami, prvo dusa..pa sve ostalo.. 
- sojka
-
pesak
#169 Re: Za oženjene
pa dobro sojka, sto nam prekide konverzaciju..
ima li sta novije izrade..

ima li sta novije izrade..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#170 Re: Za oženjene
treba mi ozenjeni da se cvrsto pritisnemo jedan od drugog(svako svoje dupe prema zidu naravski)
i da pokazemo i dokazemo nashim zenmkama da bankomati ne rade vikendom,da smijemo podnjet samo do 25 kg tereta i da punica moze samo jednom mjesecno nazvat 
- sojka
#171 Re: Za oženjene
pesak wrote: ima li sta novije izrade..![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FGx6YXdv ... re=related
Naravno..
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#172 Re:
Koji kralj...pici wrote:kod mene je situacija pod stalnom kontrolom,eve vako....
ustanem se kada namirušim kahvu,jedno oko se polako diže dok drugo se oporavlja od sna.Higijena na nivou,uzmem koji casopis i do 12:00 sam u ćenifi.Djeca su vec,valjda tu negdje il u školi il po sobama.Ja polahko dolazim do kompa,koji teškom mukom palim.Dorucak je u kuhinji pa ide ona "Ako nece brdo muhamedu,muhamed ce brdetu".Poslije dorucka ubrzo sleduje rucak,pa se usesredujem na cekanje da žena dojde s posla i prihvati se bracne obaveze.Kada smo svi na rucku zajedno,pricamo dogadaje i viceve.Slijedi poslije podnevni odmor,koji mi žena prekine zveckanjem u kuhinji,suđe se samo nece oprat.Od 19:00 do 21:00 gledamo omiljene sapunice.Djeca su opet tu negdje,motaju.Supruzi oko 23:00 pozelim lahku noc,a onda se posvetim pregledu interneta.Jedva cekam miris jutarnje kahve.
- Loulou
#173 Re:
Ovo je, nazalost, nasa relanost. Rascijepljenost izmedju dva vremena, dva sistema vrijednosti i pokusaj nosenja s feudalno-kapitalistickim tempom zivota.Bonnie-Clydova mala wrote:Mislim da je problem što se supružnik uzima zdravo za gotovo, kao uvijek će on/ona biti tu i ne posvećuje joj/mu se pažnja, niti se uvažava, jer postoje važnije/interesantnije/uzbudljivije stvari.
Evo primjer: Koliko je nas radije na ovom forumu nego da vrijeme provede sa mužem/ženom, prošeta, popije kafu, ode na večeru u kino i sl? Danas je naprosto više mogućnosti i ako postoji malo nezadovoljstva, utjehu je lako naći na drugoj strani. To nužno dovodi do mentalnog odvajanja, da bi uslijedilo ubrzo potom i fizičko...
Mislim da je ova, uslovno rečeno "naša" generacija u BiH ni mladih ni starih, nekako jednom nogom u starom vremenu finih brakova naših roditelja, a drugom nogom u vremenu samostalnih samaca,netolerancije, sexa s nogu (i to samo zbog zadovoljavanja potrebe), i rada od po 10-12 sati dnevno...
Nedavno sam gledala jedan prilog na TV-u o tome gdje se nalaze "najpozeljniji muskarci i zene"... Odgovor je bio -na radnom mjestu! (za one koji rade
Naravno, kad ljudi veci dio dana provode na poslu, da su usresredjeniji na ljude iz radne okoline.
A, i virtualni zivot je posebna prica...
-
d2
#174 Re: Za oženjene
pa kad bolje razmislis i jeste tako... provedes sa nekim na poslu 8 sati dakle vise (ne racunajuci spavanje) nego sto provedes sa svojim partnerom i ako si udata/ozenjen... ispade na kraju da ti dodje blizi neko sa posla nego onaj sa kim dijelis krevet jer imas vise vremena za razgovore i slicno ... ne znam ni sam sta da mislim o tome...
-
šega
#175 Re: Za oženjene
Svaka ti pogađa .ko da me viriš u mom stanupici wrote:treba mi ozenjeni da se cvrsto pritisnemo jedan od drugog(svako svoje dupe prema zidu naravski)i da pokazemo i dokazemo nashim zenmkama da bankomati ne rade vikendom,da smijemo podnjet samo do 25 kg tereta i da punica moze samo jednom mjesecno nazvat