Za one sto misle da su Mercedes, BMW i Audi najbolji

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

nineac wrote:.
Ja neću više s ovim momkom da polemišem, stvarno mi živce vadi.
i meni je vise dosadilo

ni ja ne kontam sta hoce vise da rekne sa ovim svim.

STA HOCES DA KAZES?????

IZJASNI SE VEC JEDNOM!!!!

hajde evo ja cu ti pocet a ti zavrsi.

ja sa ovom temom i mojim postovima hocu da kazem da ........
Frutek

Post by Frutek »

Ma kreten ba neki, ne znam odakle vam živci da i dosad sa njim raspravljate. Čovjek je tvrdoglav, ko beton :-)

Jebo ga i Amerika i Japanci :oops:
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

Frutek wrote:Ma kreten ba neki, ne znam odakle vam živci da i dosad sa njim raspravljate. Čovjek je tvrdoglav, ko beton :-)

Jebo ga i Amerika i Japanci :oops:
frutek kralj si matere mi.

hahahhahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Conjuror

Post by Conjuror »

Uuuuu, ode nineac skroz... Sta se bolan zivciras nisam ti ja kriv sto vozis jedno od auta sa dna tabele :D .
A sto se tice vozackog iskustva, 100% sam siguran da te i tu tucem, i to papreno.
Haj ba sta se ljutis, naci nesto novo hebiga i tebi bi ove table mogle biti korisne. Ako ikad vise budes kupovao auto budi suguran da kupujes one marke sa vrha tabela jer ce ti ona najvise cuvati vrijednost kad ih budes prodavao, upravo zbog kvaliteta.
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

pa tip voza vectru (jele?) i ona je iznad prosjeka.

sta zato sto ti vozas hondu svi bi trebali da vozamo honde????

eto ljudi pouka ove petostrane rasprave je DA MI SVI TREBAMO KUPITI HONDE!!!!

hip, hIP! HURAJ!!!!
hip, hIP! HURAJ!!!!
hip, hIP! HURAJ!!!!
Conjuror

Post by Conjuror »

The_Flyer2002 wrote:
i meni je vise dosadilo

STA HOCES DA KAZES?????

Cuj sta hocu da kazem? Koliko ti postova treba pa da ukapiras?
Raspravljam se sa onima sto sablonski razmisljaju pa ono sto su jednom culi od nekoga ostane za citav zivot u njima.
whow

Post by whow »

Conjuror wrote:
The_Flyer2002 wrote:
i meni je vise dosadilo

STA HOCES DA KAZES?????

Raspravljam se sa onima sto sablonski razmisljaju pa ono sto su jednom culi od nekoga ostane za citav zivot u njima.
E conjuror stvarno si pretjerao , bas si neka prodana dusa , znas kako se kaze ko ne poshtuje svoje ne poshtuje ni tude. :D :D Nije ti to pametno. Meni kada kupujem auto pored kvaliteta i sl. takoder je vrlo vazno gdje ce te moje tesko stecene pare zavrsiti. Kupovinom Americkog auta finaciras Americko/Zidovski lobi kojem je jedini cilj gomilanje $$$ . Dok prosjecan Americki radnik nema niti zdravstvenog osiguranja , pliva u dugovima i osudzen je da uglavnom glaba qitu. Stoga cu ja radije kupiti Njemacki auto taman i skuplji pa makar i losiji kada znam da ce taj radnik biti posteno placen i da moje pare nece otici na granate koje ce se ispaljivati po nesretnicima koji zive u zemljama treceg svijete. Eto , a ti radi kako hoces.
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

whow wrote:
Conjuror wrote:
The_Flyer2002 wrote: i meni je vise dosadilo

STA HOCES DA KAZES?????

E conjuror stvarno si pretjerao , bas si neka prodana dusa , znas kako se kaze ko ne poshtuje svoje ne poshtuje ni tude. :D :D Nije ti to pametno. Meni kada kupujem auto pored kvaliteta i sl. takoder je vrlo vazno gdje ce te moje tesko stecene pare zavrsiti. Kupovinom Americkog auta finaciras Americko/Zidovski lobi kojem je jedini cilj gomilanje $$$ . Dok prosjecan Americki radnik nema niti zdravstvenog osiguranja , pliva u dugovima i osudzen je da uglavnom glaba qitu. Stoga cu ja radije kupiti Njemacki auto taman i skuplji pa makar i losiji kada znam da ce taj radnik biti posteno placen i da moje pare nece otici na granate koje ce se ispaljivati po nesretnicima koji zive u zemljama treceg svijete. Eto , a ti radi kako hoces.
a hahahahahahaha
hehehehehehehehe
cccccccccccccccccc
hahahahahahahaha

e sto me nasmijavate vas dvojica.
posto ova tema vise nema smisla da mi ovo zakljucimo

SVA AUTA IMAJU ODREDJENI KVALITET. NEKI BOLJI A NEKI LOSIJI. TA ODLUKA KO JE BOLJI JE NA STRANI INDIVIDUALE I PREKINITE JE VEC POKUSAVATI PROMJENITI.

ja znam za toyotin kvalitet i meni 1000 merc, bmw, audi, honda, hyundaia tconjror-a nineaca, whowa itd nece promjeniti.
nista licno navedeni. samo primjer.
Conjuror

Post by Conjuror »

whow wrote: E conjuror stvarno si pretjerao , bas si neka prodana dusa , znas kako se kaze ko ne poshtuje svoje ne poshtuje ni tude. :D :D Nije ti to pametno. Meni kada kupujem auto pored kvaliteta i sl. takoder je vrlo vazno gdje ce te moje tesko stecene pare zavrsiti. Kupovinom Americkog auta finaciras Americko/Zidovski lobi kojem je jedini cilj gomilanje $$$ . Dok prosjecan Americki radnik nema niti zdravstvenog osiguranja , pliva u dugovima i osudzen je da uglavnom glaba qitu. Stoga cu ja radije kupiti Njemacki auto taman i skuplji pa makar i losiji kada znam da ce taj radnik biti posteno placen i da moje pare nece otici na granate koje ce se ispaljivati po nesretnicima koji zive u zemljama treceg svijete. Eto , a ti radi kako hoces.
Problem je da ovi što su se uhvatili švapskih auta kao pijan plota su daleko od istine, baš kao i ti. Ako ćemo tako kao što ti kažeš onda bi svi Bosanci morali kupovati Američka auta jer nam je Amerika konkretnije pomogla nego svi drugi zajedno. Drugim riječima, dok su Ameri tukli Srbe u BiH i Srbiji Njemačka (i druge evropske države) je svirala kurcu i pametovala kako se BiH problem može riješiti samo mirnim putem. Da nije Evropa srala danas nebi uopšte bilo republike srpske. Oni su ti koji su uspostavili famozni 51%-49% odnos u BiH. Razmisli dobro pa ako ćeš pošteno onda lupi sebi Američko auto.
BTW, dok dosta Amera nema zdravstveno njihova je vlada trošila njihove pare da brani BiH. Budi pošten pa pogledaj istini u oči.
pips

Post by pips »

Conjuror pravo zboris, americko trziste je najzahtjevnije i naj vece trziste na svijetu i cilj svih proizvodjaca je da dodju do tog trzista.
Dalje, auta se prilagodjavaju trzistu na koje idu tako da i auta u americi normalno nisu indenticna sa autima u evropi (cak sta vise i u evropi se auta razlikuju)
Koji auto je najbolji i najpouzdaniji je prica za sebe. Statistika i istrazivanja su jedno a stvarnost nesto drugo. Primjera radi u svedskoj je toyota najpouzdanije auto i auto sa najvise zadovoljnih vlasnika, medjutim ako uzmemo u obzir cinjenicu da toyotu u svedskoj u vecini voze stariji ljudi dolazimo do zakljucka da statistika laze. Naime stariji ljudi servisiraju redovno i placaju ne pitajuci za sta i drugi vrlo bitan momenat je da oni nemaju visoke zahtjeve prema autu kao npr vlasnici MB, BMW i Audija (zato i voze toyotu)

Jos sam mislio reci samo jedno
Ovaj forum sto se tice kvaliteta bi mogao biti i bolji a to necemo nikad postici ako vrijedjamo jedni druge. Znam ja da smo mi iznad prosjeka sa pameti, da smo svi iskusni vozaci, majstori, gledamo formulu uzivo, u garazi najmanje dva auta, da smo zaposleni u mercedesu...........itd....
Ghost Rider

Post by Ghost Rider »

Ljudi...drzite se Japanaca ! Kakvi ba Italijani.....cuj Japanska auta ne valjaju...hehehehe. Sto me nasmijase ! Ma kupujte Daciu Logan ona je najvjerovatnije odlicno auto.....hehehe oblik joj je pravi....to je ono kada djeci uciteljica kaze da nacrtaju auto, a oni upravo takav oblik auta nacrtaju kao sto je Logan.......hehehe auto je cista sprdacina. Isto kao i Fabia....pravo auto za one direktorcice koji imaju love, a ne znaju kupiti auto. Fakat u ovoj drzavi ko ima lovu ne zna kupiti dobro auto.
Ghost Rider

Post by Ghost Rider »

Hehehe...nemojte se ba svadjati.....vidite kakva vremena dolaze...izgleda da cemo svi na bicikle.
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

Ghost Rider wrote:Hehehe...nemojte se ba svadjati.....vidite kakva vremena dolaze...izgleda da cemo svi na bicikle.
pa evo ja vec se svodim prema tom kraju.
vec vozam skuter. hehehe.
Ghost Rider

Post by Ghost Rider »

The_Flyer2002 wrote:
Ghost Rider wrote:Hehehe...nemojte se ba svadjati.....vidite kakva vremena dolaze...izgleda da cemo svi na bicikle.
pa evo ja vec se svodim prema tom kraju.
vec vozam skuter. hehehe.

Ma brate i to je dobro.....neka je samo na dva tocka. Dosadilo traziti parking po gradu.....
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

ma sa ovim mozes i po trotoaru
Povlo-071

Post by Povlo-071 »

Evo citam i smijem se.

Toyota,Suzuki i japanski vjetar.Sve mi to brate zvuci malo bezze.Zao mi je samo sto nemamo neki nas domaci auto,pa da budemo ko kolege amerikanci da vozimo samo"domace"
U nedostatku takvog hajmo u komsiluk:

FIAT PER SEMPRE!!!!
Post Reply