ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Moderator: anex
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1 ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Ovo sam jednostavno morao da otvorim i da svi oni koji pljuju po Bakiru i 60 minuta vide koliko nisu u pravu. Vjerovatno se oni koji gledaju sjecaju kada je u jednoj emisiji prozvan Fuad Kasumovic radi kriminala sa nabavkom namjestaja za zgradu zajednickih institucija na Marin Dvoru. Naravno Kasumovic je kategoricno tvrdio pod prijetnjom tuzbe Bakiru da je sve to transparentno i po zakonu. I vecina namjestaja firme Twin se unese u zgradu. Jucer sud donese odluku bez prava zalbe da je nabavka namjestaja uradjena mimo zakona i redovnih procedura (u prevodu tender je namjesten) i da se sav namjestaj mora iznjeti iz zgrade. Naravno i nabaljeni namjestaj i njegovo unosenje pa onda iznosenje i naravno Kasumovicev tal smo platili svi mi, gradjani. U svakoj i u polu-normalnoj zemlji taj covjek bi zavrsio svoju karijeru i razmisljao kako je biti iza resetaka. Naravno kod nas ce sve razborite patriote stati na njegovu stranu i reci pa i Zlatko Lagumdzija je lopov i naravno na svaki moguci nacin pronaci i Zlatka u tom namjestaju a Bakira optuziti zasto ne dere SDP.
-
cuturica
#2 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Ja mislim da je Bakir legenda živa. Pitajte Ognjena Blagojevića i Zvonka Marića oni to najbolje znaju.
- accent
#3 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
krivi su zlatko, zeljko, senadi avdic i pecanin, krivo je kos-ovska propaganda, domaci izdajnci (zlatko i drugari)
milosevic, tudzman, alija,
ovo izaziva udar na nacionalni interes bosnjaka, samo ef. haris silajdzic i njegovo Holynes presvastenstvo ef. mustafa reis ceric II nisu krivi
ovo izaziva udar na nacionalni interes bosnjaka, samo ef. haris silajdzic i njegovo Holynes presvastenstvo ef. mustafa reis ceric II nisu krivi
- [Matrix]
#4 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Momce uze mi rijec "iz usta".ma znao sam da je reis nevin.

- [Matrix]
#5 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
reis je nevin.accent wrote:krivi su zlatko, zeljko, senadi avdic i pecanin, krivo je kos-ovska propaganda, domaci izdajnci (zlatko i drugari)![]()
![]()
![]()
![]()
- Neelix
#6 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
i corava koka zrno ubode 
-
fixer
#7 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
jest vala. sere o korupciji na svim nivoima, pa normalno da onda nemoze fuliti. 
- accent
#8 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
*****************************************[Matrix] wrote:reis je nevin.accent wrote:krivi su zlatko, zeljko, senadi avdic i pecanin, krivo je kos-ovska propaganda, domaci izdajnci (zlatko i drugari)![]()
![]()
![]()
![]()
u petak na dzumi fendija kaze da je reis nevin, da sve sto je pisalo, sto se pise i sto ce se pisati o njemu nije istina
i kad efendija kaze odna je to istina 1000%
a ove sto su krivi proglasio je sejtanima koji sprijecavaju napredak nas Bosanjaka i da dobro pazimo kome cemo glas dati
fakat se nemogu vise prese....ti ZIVJELA APATIJA,
-
in33sa
#9 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
a mi svi znamo da korupcije nemafixer wrote:jest vala. sere o korupciji na svim nivoima, pa normalno da onda nemoze fuliti.
- accent
#10 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
*****************************************************in33sa wrote:a mi svi znamo da korupcije nemafixer wrote:jest vala. sere o korupciji na svim nivoima, pa normalno da onda nemoze fuliti.
- Gandalf
#11 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Ma nije Kasumović ništa krivhrasno38 wrote:Ovo sam jednostavno morao da otvorim i da svi oni koji pljuju po Bakiru i 60 minuta vide koliko nisu u pravu. Vjerovatno se oni koji gledaju sjecaju kada je u jednoj emisiji prozvan Fuad Kasumovic radi kriminala sa nabavkom namjestaja za zgradu zajednickih institucija na Marin Dvoru. Naravno Kasumovic je kategoricno tvrdio pod prijetnjom tuzbe Bakiru da je sve to transparentno i po zakonu. I vecina namjestaja firme Twin se unese u zgradu. Jucer sud donese odluku bez prava zalbe da je nabavka namjestaja uradjena mimo zakona i redovnih procedura (u prevodu tender je namjesten) i da se sav namjestaj mora iznjeti iz zgrade. Naravno i nabaljeni namjestaj i njegovo unosenje pa onda iznosenje i naravno Kasumovicev tal smo platili svi mi, gradjani. U svakoj i u polu-normalnoj zemlji taj covjek bi zavrsio svoju karijeru i razmisljao kako je biti iza resetaka. Naravno kod nas ce sve razborite patriote stati na njegovu stranu i reci pa i Zlatko Lagumdzija je lopov i naravno na svaki moguci nacin pronaci i Zlatka u tom namjestaju a Bakira optuziti zasto ne dere SDP.
- Vozdra raja :-)
#12 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Isto tako treba biti strasno naivan, slijep, i neuk pa ne primijetiti da Bakir radi za odredjene politicke krugove, na prvom mjestu za SDP i Zlaju!!sheilak wrote:Kako neki ljudi mogu biti toliko slijepi da im ni ovih minulih 16 godina nije moglo oci otvoriti? Sta jos treba da se desi da ih se uvjeri u trulost bosnjackih vladajucih klanova?
...a od skora i za Mirnesa(jer je ovaj prestao pljuvati po sdp-u a sto se bogato mediski nagradjuje)!!
-
b@tto
#13 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
tu se slažem,ali jesu li taj zlatko lagumdžija i sdp,odgovorni za rat,zločine,jesu li oni 18 godina na vlasti,je su li oni odgovorni za stanje u državi ili ipak oni koji su na vlasti od 1990. godineVozdra raja wrote:Isto tako treba biti strasno naivan, slijep, i neuk pa ne primijetiti da Bakir radi za odredjene politicke krugove, na prvom mjestu za SDP i Zlaju!!sheilak wrote:Kako neki ljudi mogu biti toliko slijepi da im ni ovih minulih 16 godina nije moglo oci otvoriti? Sta jos treba da se desi da ih se uvjeri u trulost bosnjackih vladajucih klanova?
...a od skora i za Mirnesa(jer je ovaj prestao pljuvati po sdp-u a sto se bogato mediski nagradjuje)!!![]()
-
homar
#14 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Svako od nas u svojoj srdini vidi i prepoznaje kriminal i korupciju. Međutim molo ko od nas smije javno progovoriti o konkretnom slučaju, jer je to u ovom društvu vrlo opasno. Bakir i nekoliko njegovih saradnika imaju hrabrosti o tome progovoriti, dok velika većina medija i novinara o ovoj temi nema hrabrosti napisati ni slova. Da li bi bolje živjeli da nema emisije "60 minuta", mislim da ne, samo bi više bili slijepi kod očiju.
- Gandalf
#15 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Upravo tako , čovjek naziva bahtiće , kasumoviće , heće i njima slične barabama , sileđijama , kriminalcima - pa oni to i jesu - i sad bi kao narod treb'o osuđivat Bakira što on kaže da je bahtić sileđija , ma buhuhuhuhuhu sve mi suze niz leđa idu što vrijeđa bahtića , "skromnog "bošnjaka s milion eura u džepuhomar wrote:Svako od nas u svojoj srdini vidi i prepoznaje kriminal i korupciju. Međutim molo ko od nas smije javno progovoriti o konkretnom slučaju, jer je to u ovom društvu vrlo opasno. Bakir i nekoliko njegovih saradnika imaju hrabrosti o tome progovoriti, dok velika većina medija i novinara o ovoj temi nema hrabrosti napisati ni slova. Da li bi bolje živjeli da nema emisije "60 minuta", mislim da ne, samo bi više bili slijepi kod očiju.
-
fgr
#16 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
u moru lazi, pljuvanja,gluposti i narucenih priloga bakir nesto i pogodi...hrasno38 wrote:Ovo sam jednostavno morao da otvorim i da svi oni koji pljuju po Bakiru i 60 minuta vide koliko nisu u pravu. Vjerovatno se oni koji gledaju sjecaju kada je u jednoj emisiji prozvan Fuad Kasumovic radi kriminala sa nabavkom namjestaja za zgradu zajednickih institucija na Marin Dvoru. Naravno Kasumovic je kategoricno tvrdio pod prijetnjom tuzbe Bakiru da je sve to transparentno i po zakonu. I vecina namjestaja firme Twin se unese u zgradu. Jucer sud donese odluku bez prava zalbe da je nabavka namjestaja uradjena mimo zakona i redovnih procedura (u prevodu tender je namjesten) i da se sav namjestaj mora iznjeti iz zgrade. Naravno i nabaljeni namjestaj i njegovo unosenje pa onda iznosenje i naravno Kasumovicev tal smo platili svi mi, gradjani. U svakoj i u polu-normalnoj zemlji taj covjek bi zavrsio svoju karijeru i razmisljao kako je biti iza resetaka. Naravno kod nas ce sve razborite patriote stati na njegovu stranu i reci pa i Zlatko Lagumdzija je lopov i naravno na svaki moguci nacin pronaci i Zlatka u tom namjestaju a Bakira optuziti zasto ne dere SDP.
-
Klodovik
#17 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Pa, i SDP ima određeno učešće u vlasti na više nivoa. Nije baš da nikako ne učestvuje u raspodjeli kolača. A Lagumdžija je bio: Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine 2001. – 2002. godine, Ministar Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine 2001. – 2003. godine, Predsjednik Vlade 1993. godine, Potpredsjednik Vlade 1992. - 1993. godine. U skladu s tim valjda nosi odgovornost i zaslužuje pohvale/pokude za ono što je (u)radio.b@tto wrote:tu se slažem,ali jesu li taj zlatko lagumdžija i sdp,odgovorni za rat,zločine,jesu li oni 18 godina na vlasti,je su li oni odgovorni za stanje u državi ili ipak oni koji su na vlasti od 1990. godineVozdra raja wrote:Isto tako treba biti strasno naivan, slijep, i neuk pa ne primijetiti da Bakir radi za odredjene politicke krugove, na prvom mjestu za SDP i Zlaju!!sheilak wrote:Kako neki ljudi mogu biti toliko slijepi da im ni ovih minulih 16 godina nije moglo oci otvoriti? Sta jos treba da se desi da ih se uvjeri u trulost bosnjackih vladajucih klanova?
...a od skora i za Mirnesa(jer je ovaj prestao pljuvati po sdp-u a sto se bogato mediski nagradjuje)!!![]()
-
b@tto
#18 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
[Isto tako treba biti strasno naivan, slijep, i neuk pa ne primijetiti da Bakir radi za odredjene politicke krugove, na prvom mjestu za SDP i Zlaju!!
...a od skora i za Mirnesa(jer je ovaj prestao pljuvati po sdp-u a sto se bogato mediski nagradjuje)!!
[/quote]
tu se slažem,ali jesu li taj zlatko lagumdžija i sdp,odgovorni za rat,zločine,jesu li oni 18 godina na vlasti,je su li oni odgovorni za stanje u državi ili ipak oni koji su na vlasti od 1990. godine[/quote]
Pa, i SDP ima određeno učešće u vlasti na više nivoa. Nije baš da nikako ne učestvuje u raspodjeli kolača. A Lagumdžija je bio: Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine 2001. – 2002. godine, Ministar Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine 2001. – 2003. godine, Predsjednik Vlade 1993. godine, Potpredsjednik Vlade 1992. - 1993. godine. U skladu s tim valjda nosi odgovornost i zaslužuje pohvale/pokude za ono što je (u)radio.[/quote]
tačno.
tu se slažem,ali jesu li taj zlatko lagumdžija i sdp,odgovorni za rat,zločine,jesu li oni 18 godina na vlasti,je su li oni odgovorni za stanje u državi ili ipak oni koji su na vlasti od 1990. godine[/quote]
Pa, i SDP ima određeno učešće u vlasti na više nivoa. Nije baš da nikako ne učestvuje u raspodjeli kolača. A Lagumdžija je bio: Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine 2001. – 2002. godine, Ministar Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine 2001. – 2003. godine, Predsjednik Vlade 1993. godine, Potpredsjednik Vlade 1992. - 1993. godine. U skladu s tim valjda nosi odgovornost i zaslužuje pohvale/pokude za ono što je (u)radio.[/quote]
tačno.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Prije bi se reklo u moru istina koje su bezgranicno odvratne poneko i nevin najebe!fgr wrote:u moru lazi, pljuvanja,gluposti i narucenih priloga bakir nesto i pogodi...hrasno38 wrote:Ovo sam jednostavno morao da otvorim i da svi oni koji pljuju po Bakiru i 60 minuta vide koliko nisu u pravu. Vjerovatno se oni koji gledaju sjecaju kada je u jednoj emisiji prozvan Fuad Kasumovic radi kriminala sa nabavkom namjestaja za zgradu zajednickih institucija na Marin Dvoru. Naravno Kasumovic je kategoricno tvrdio pod prijetnjom tuzbe Bakiru da je sve to transparentno i po zakonu. I vecina namjestaja firme Twin se unese u zgradu. Jucer sud donese odluku bez prava zalbe da je nabavka namjestaja uradjena mimo zakona i redovnih procedura (u prevodu tender je namjesten) i da se sav namjestaj mora iznjeti iz zgrade. Naravno i nabaljeni namjestaj i njegovo unosenje pa onda iznosenje i naravno Kasumovicev tal smo platili svi mi, gradjani. U svakoj i u polu-normalnoj zemlji taj covjek bi zavrsio svoju karijeru i razmisljao kako je biti iza resetaka. Naravno kod nas ce sve razborite patriote stati na njegovu stranu i reci pa i Zlatko Lagumdzija je lopov i naravno na svaki moguci nacin pronaci i Zlatka u tom namjestaju a Bakira optuziti zasto ne dere SDP.
-
dezurni_ucenik
#20 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:16, edited 1 time in total.
-
b@tto
#21 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Religious Fantastic wrote:Kad već pričamo o 60 minuta, moram reći da sam stvarno zaželio ponovno pogledati duel Lagumdzija vs Terzic (bilo koji dio). Tražio sam na netu ali bez uspjeha. Ima li možda netko od vas to?
da vidiš koliko je terzić nesposoban,je li to hoćeš.
- cyprus
#22 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Ah kako je na ovom forumu sve crno/bijelo i pro/contra

-
skojotovski
#23 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
cuturica wrote:Ja mislim da je Bakir legenda živa. Pitajte Ognjena Blagojevića i Zvonka Marića oni to najbolje znaju.
-
leeloo
#24 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
Ognjen i Zvonko.... dvije novinarske veličine.... ne zna se ko je veći...cuturica wrote:Ja mislim da je Bakir legenda živa. Pitajte Ognjena Blagojevića i Zvonka Marića oni to najbolje znaju.
Ognjen iz informative otišao jer nije mogao više snimati jingleove sa strane, reklamirati deteržente isl... Onaj pokušaj emisije mu je bio grozan....
Sa druge strane, Zvonko.... Za čovjeka koji je toliko godina u tom poslu, očekivala bih trunku profesionalnosti. Oba puta kada smo sarađivali u jednoj emisiji, bio je apsolutno nepripremljen za emisiju i jako je loše radio svoj posao.
Što se Bakira tiče. Mislim da mu je jezik prejak. Nisam njegov fan, ali ekipa koja realizuje 60 minuta je jako dobra i ljudi se baš trude i daju sve od sebe... treba imati muda i raditi ono što oni rade.
-
mamica papucarka
#25 Re: ZA ONE STO KAZU DA JE 60 MINUTA SMECE
leeloo wrote:Ognjen i Zvonko.... dvije novinarske veličine.... ne zna se ko je veći...cuturica wrote:Ja mislim da je Bakir legenda živa. Pitajte Ognjena Blagojevića i Zvonka Marića oni to najbolje znaju.
Ognjen iz informative otišao jer nije mogao više snimati jingleove sa strane, reklamirati deteržente isl... Onaj pokušaj emisije mu je bio grozan....
Sa druge strane, Zvonko.... Za čovjeka koji je toliko godina u tom poslu, očekivala bih trunku profesionalnosti. Oba puta kada smo sarađivali u jednoj emisiji, bio je apsolutno nepripremljen za emisiju i jako je loše radio svoj posao.
Što se Bakira tiče. Mislim da mu je jezik prejak. Nisam njegov fan, ali ekipa koja realizuje 60 minuta je jako dobra i ljudi se baš trude i daju sve od sebe... treba imati muda i raditi ono što oni rade.
i ja isto kazem. Koliko znam oni svi imaju porodice i djecu. ja ih vecinom znam licno i znam da su potpuno ok ljudi i fakat im svaka cast na onom sto rade