Vec duze vrijeme se na ovom forumu vode 'tolerantni' dijalozi. U svakoj temi respekt prema drugima je nadmasio sve moguce granice. Toliko da vi imate pune ruke posla da pola postova morate brisat. Toliko se gadosti izricu da uopce dijalog i nepostoji. Sve se vodi na neko provociranje i pljuvanje onog ko ista kaze na racun neistomisljenika. Da smo narod Govno to znamo al da mozemo bit jos gori to se moze vidjeti iz ovih postova. Toliko je uzelo maha da cak ni druge teme nisu ostale nedotaknute nekim vjerskim i NACI obracunima. Nesjecam se da sam neku temu procitao a da nije zavrsila sa nadmudrivanjem koji predju u medjusobno svadju i samaranjima citata iz Kurana, Biblije. Mislim da su dojadili i Bogu i narodu. Zdrava diskusija je zelja normalnog covjeka u kojoj mozemo iznijeti svoje misljenje i cuti misljenje drugih ljudi uz veliku dozu postovanja prema ucesnicima. Al to je ovdje zapravo neizvodljivo.
Nazalost to je mozda slika danasnje inteligencije koja 'citatima' vodi razgovor. Novopecenih intelektualaca vjerskih vecernjih skola koji misle da su Boga uvatili za jaja pa mogu lupat sta hoce i koliko hoce. Sve i svemu forum postaje sve odvratniji i odvratniji. Stoga mislim da bi vi kao odgovorni trebali malo vise obratiti paznju na iskaze pojedinaca il pak zatvoriti podforum Religija. Nije to za nas narod ni sveto ni vrijedno. Jer zbilja koristi se u svrhe koje i sama nije namjenjena. Iz respekta prema svakoj religiji bolje da taj podforum nemamo vec da se zloupotrebljava pljuje po njemu na racun neistomisljenika.
Pozdrav.