Za Novu Godinu - SPREMNI
-
KraljTvrtkoII
-
KraljTvrtkoII
I tebi su grafiti=rehabilitacija cetnistva i ustastva, zvanicno u skupstinama doticnih drzava.Zox wrote:Pa ok, incident u Hrvatskoj uoci nove godine, incident u Srbiji, ali evo nigdje ne mogu da nadjem nista o incidentu u Sarajevu za Bozic...![]()
Ili sam ja jedini primijetio grafite?
-
KraljTvrtkoII
Treba osuditi i grafite, ako vrijedjauZox wrote:Nope.
Pristup je potpuno razlicit, ali na te smo razlike vec navikli.
Jedni govore na glas, drugi cute i NE osudjuju.
samo to je minorno u odnosu na skalu povampirenja fasizma i to jos uz podrsku vlada susjednih zemalja.
-
Engram::X
To ti serijat promoviras??Zox wrote:Nope.
Pristup je potpuno razlicit, ali na te smo razlike vec navikli.
Jedni govore na glas, drugi cute i NE osudjuju.
Sta cemo-desava se...
ups..pogresna tema
-
privremeni
Tvrto, ne viri preko plota da dodjes do kakvog takvog koncenzusa.
A u Sarajevu nema ispada jer je malo pametnih da isceniraju, ovdje je sve rezultat pica i gluposti.

A u Sarajevu nema ispada jer je malo pametnih da isceniraju, ovdje je sve rezultat pica i gluposti.
-
KraljTvrtkoII
Jedine plotove, koje ja priznajem su oni izmedju dobrih i losih, kulturnih - nekulturnih, patriota RBiH - izdajnika RBiH, gradjana RBiH i agresora na RBiH, posteni-kriminalci i td.privremeni wrote:Tvrto, ne viri preko plota da dodjes do kakvog takvog koncenzusa.
A u Sarajevu nema ispada jer je malo pametnih da isceniraju, ovdje je sve rezultat pica i gluposti.![]()
A ne moze se reci da se i u Sarajevu i sirom RBiH nije nakotilo dosta onih sa druge strane plota.
-
privremeni
ako je istina sto kazes, ne mozes vidjeti nista od silnih plotova.KraljTvrtkoII wrote:Jedine plotove, koje ja priznajem su oni izmedju dobrih i losih, kulturnih - nekulturnih, patriota RBiH - izdajnika RBiH, gradjana RBiH i agresora na RBiH, posteni-kriminalci i td.privremeni wrote:Tvrto, ne viri preko plota da dodjes do kakvog takvog koncenzusa.
A u Sarajevu nema ispada jer je malo pametnih da isceniraju, ovdje je sve rezultat pica i gluposti.![]()
A ne moze se reci da se i u Sarajevu i sirom RBiH nije nakotilo dosta onih sa druge strane plota.
a ima i ona "rodilo se valja ga ljuljati" iako ti vise volis izraz kotiti.
jesi li SPREMAN za Novu, nije daleko...
-
KraljTvrtkoII
Ljdi se radjaju, a gamad koti.
Nisam SPREMAN za novu godinu niti cu ikada biti.
Nisam SPREMAN za novu godinu niti cu ikada biti.