Za nekoga iz Svicarske il ko je tamo bio?
-
mr__bosnjak
#1 Za nekoga iz Svicarske il ko je tamo bio?
Znatel nesto o nekoj diskoteci ili kafani koja se zove "Qwo Wadis"? Ako znate recite ovdje ili posaljite privatnu poruku...
Hvala
Hvala
-
mr__bosnjak
Ha? Molim te gavro ako znas reci jer mi se zuri...gavrilo wrote:nasa il' njihova
- Fair Life
#5 Re: Za nekoga iz Svicarske il ko je tamo bio?
Quo Vadis ... jebo ga ti !mr__bosnjak wrote:Znatel nesto o nekoj diskoteci ili kafani koja se zove "Qwo Wadis"? Ako znate recite ovdje ili posaljite privatnu poruku...
Hvala
Da li si ti cuo kad za... H. Sienkiewicza. Koliko sam puta zaspao sa njegovom knjigom "Quo Vadis" na jastuku...
Tebi ce biti dovoljno da prije spavanja natakaris ovu kapu na glavu...

-
mr__bosnjak
Mislim na nasu. Nisam te bio razumijo. To je u Cirihu jel? Eh pa mozes li mi reci ako imaju neki program na internetu(sajt) ili nesto tako? Ako ne znas li ti kada tamo gostuje Sanela Sijercic?gavrilo wrote:ako mislis nasu... to ti je klasicna folkoteka
- repeater
#7 Re: Za nekoga iz Svicarske il ko je tamo bio?
ma bolje bi mu bilo da ide na koncert u toj kapiFair Life wrote:Quo Vadis ... jebo ga ti !mr__bosnjak wrote:Znatel nesto o nekoj diskoteci ili kafani koja se zove "Qwo Wadis"? Ako znate recite ovdje ili posaljite privatnu poruku...
Hvala
Da li si ti cuo kad za... H. Sienkiewicza. Koliko sam puta zaspao sa njegovom knjigom "Quo Vadis" na jastuku...
Tebi ce biti dovoljno da prije spavanja natakaris ovu kapu na glavu...
- Fair Life
#8 Re: Za nekoga iz Svicarske il ko je tamo bio?
Jasno da je o Quo Vadis samo slus'o... nije cit'o.repeater wrote:ma bolje bi mu bilo da ide na koncert u toj kapi