cuti ... ne pitaj me nistahananah wrote:dje si bolan Garvo, izmisljeni stvore![]()
![]()
![]()
![]()
Za more, spremni...
Moderator: anex
- Pooll
Ove godine sam bio samo 4 dana na moru... kmeee...( jesam nezahvalan
nisam trebao nikako ici
)
Ponio sam samo ruksak... kupace... jednu kosulju, jedne pantole, jedne carape da se nadju... par gaća i neseser.... par majica... ne treba pretjerivati jer svake godine se zeznem pa teglim djabe stvari koje mi ne trebaju
Ponio sam samo ruksak... kupace... jednu kosulju, jedne pantole, jedne carape da se nadju... par gaća i neseser.... par majica... ne treba pretjerivati jer svake godine se zeznem pa teglim djabe stvari koje mi ne trebaju
-
A-ZO
ma ne to, vec je u istri drugaciji mentalitet, od rijeke pa gore do slovenije kao da je neka hibridna teritorija, neki mix italije-slovenije-hrvatske, ljudi potpuno drugaciji, kulturniji, gostoljubiviji, civilizovaniji... a sve sto ides dole jugo-istocno sve napetije, primitivnije i nekulturnije...gavrilo wrote:sto zar istra pripada srpskom jadranuA-ZO wrote:cekaj, a istra?PR80. wrote: Biram bilo koje more osim hrvatskog jadrana.![]()
raja... a-zo s'pski ladikal
-
A-ZO
CiCiban wrote:O boYsta sve tu immaaa
..jedno je sigurno
![]()
za juznjake se svasta moze reci... osiMMMMm da su dosadni:P
recimo..zeljeznicka stanica u titogradu.. neopisiv uzas i car u isto vrijeme.... kao da sklopis oci i zakoracis u zonu sumraka..
-
No_Comment
Kao kad dodjesh u neko izolirano mjestashce u Juznoj AmericiCiCiban wrote:O boY YY![]()
sta sve tu immaaa
..jedno je sigurno
![]()
za juznjake se svasta moze reci... osiMMMMm da su dosadni:P
recimo..zeljeznicka stanica u titogradu.. neopisiv uzas i car u isto vrijeme.... kao da sklopis oci i zakoracis u zonu sumraka..
-
praznina
#40 Re: Za more, spremni...
Pumo toga evo baš sam se sinoć spremao. Pravio sam i popis da nešto ne zaboravim.BigusDickus wrote:Dakle, sta obavezno nosite sa sobom na more?
- Kupace...
- Naocale za sunce...
- Pasos...
- Kremu za suncanje...
...
...
...
-
BigusDickus
Nisam nista znacajno zaboravio...
u stvari, nisam nista zaboravio... 
More, more, more... jah...
Neko mi nedostaje, a nikako mi ne vjeruje...
sve misli da zaHebaFam... 
Prepoznace se...
More, more, more... jah...
Neko mi nedostaje, a nikako mi ne vjeruje...
Prepoznace se...