Za kralja i otadžbinu

breskva

Post by breskva »

Joker,
Ti i ja sada mozemo da nagadjamo sta ce biti, ajde da sacekamo referendum pa onda da diskutujemo na tu temu, jer ovakvo prepucavanje nema smisla :roll:

Ja nisam uopste protiv toga da se Crna Gora odvoji, ustvari meni je sasvim sve jedno, jedino kljucno pitanje zbog cega Srbija to usporava je rezolucija o Kosovu 1244 od koje i zavisi buduci status Kosova, po toj rezoluciji Kosovo ostaje u sastavu drzavne zajednice SCG, ukoliko ta zajednica ne postoji, nas dragi predsednik vlade Dr. Kalasnjikov ce izgubiti jos jednu teritoriju, i onda ce biti lincovan od strane svojih politickih protivnika...sto bih ja jedva docekala...
Elem..on mora na neki nacin da odugovlaci sa odvajanjem dok se neresi status kosova, a i Solana je rekao da cemo u EU brze zajedno nego odvojeno..sto je verovatno ziva istina.

Tako da je dragi moj Joker situacija vrlo zajebana, i zamrsena politickim koncima, nemoguce je raspisati referendum i kud koji mili moji barem ne za sad...cinimi se da to ni jednoj ni drugoj strani nebi odgovaralo..mozda bi bilo bolje raspisati prvo stranacke izbore u Crnoj Gori i videti koliko Milo zapravo ima podrsku..ali cinimi se da on to u ovom trenutku nema muda da uradi.

A ja opet ponavljam..neka idu daleko im lepa kuca, a ispred Beograda rampu" no passaran"

PS. Oni su svesni da nemaju nista osim turizma, a sa onakvim turizmom nema sanse da prezive, ako je neko skoro bio znace o cemu pricam, strani jezik ne govore, a kafu ti sluzi, sve sa cigarom koja mu visi iz usta a pepeo je vec upao u kafu.. :D

PS2 odakle izvlacis podatke bas bih volela da pogledam tu web stranicu :) ako nemas nista protiv :)

Inace kod tebe??? :D
da pamtis

Post by da pamtis »

nas dragi predsednik vlade Dr. Kalasnjikov

Image

Image

:D :D
breskva

Post by breskva »

Ej di si ti :D :D
da pamtis

Post by da pamtis »

Ej di si ti :D :D
:( prevelika konkurencija :oops: ne znam ti ja pisati u siframa kao 1 :D je li kod vas poceo Ramazan :? evo mene :-D a ti :?
breskva

Post by breskva »

Nije jos kazu valjda u utorak :? nisam sigurna.
Ma nista radi se i to :D
Ajde da ne zacatavamo temu :D
Maasalaama
mr__bosnjak

#56 Re: Za kralja i otadžbinu

Post by mr__bosnjak »

Arminovski wrote:
mr__bosnjak wrote: Nisam ti ja ucitelj historije da te ucim i odgovaram(pospan sam nemogu sad) nego idi ti negdje osim na srpske nastave historije skupa sa Arminovskijem a povedi i breskvu pa se onda vrati.
I bas mi je drago sto te nenerviram i evo i ti mene sve manje.
mr_bosnjak: Nisi skonto ironiju jarane... ne zelim da se upustam u ovu diskusiju a slucajno sam naisao na ovu sliku i bila mi smijesna. Covjek je toliko bio zasluzan da je umalo dospio na novcanicu... A sad je sad u zatvoru tj tu gdje i treba.

Sad molim te prepravi svoju poruku tj izbrisi moje ime u njoj.
Ma nisam mislio na tebe nego na Chameleona05 ili kako se zove.
Napisao sam pogresno ime.
Haj cao
Post Reply