Ti i ja sada mozemo da nagadjamo sta ce biti, ajde da sacekamo referendum pa onda da diskutujemo na tu temu, jer ovakvo prepucavanje nema smisla
Ja nisam uopste protiv toga da se Crna Gora odvoji, ustvari meni je sasvim sve jedno, jedino kljucno pitanje zbog cega Srbija to usporava je rezolucija o Kosovu 1244 od koje i zavisi buduci status Kosova, po toj rezoluciji Kosovo ostaje u sastavu drzavne zajednice SCG, ukoliko ta zajednica ne postoji, nas dragi predsednik vlade Dr. Kalasnjikov ce izgubiti jos jednu teritoriju, i onda ce biti lincovan od strane svojih politickih protivnika...sto bih ja jedva docekala...
Elem..on mora na neki nacin da odugovlaci sa odvajanjem dok se neresi status kosova, a i Solana je rekao da cemo u EU brze zajedno nego odvojeno..sto je verovatno ziva istina.
Tako da je dragi moj Joker situacija vrlo zajebana, i zamrsena politickim koncima, nemoguce je raspisati referendum i kud koji mili moji barem ne za sad...cinimi se da to ni jednoj ni drugoj strani nebi odgovaralo..mozda bi bilo bolje raspisati prvo stranacke izbore u Crnoj Gori i videti koliko Milo zapravo ima podrsku..ali cinimi se da on to u ovom trenutku nema muda da uradi.
A ja opet ponavljam..neka idu daleko im lepa kuca, a ispred Beograda rampu" no passaran"
PS. Oni su svesni da nemaju nista osim turizma, a sa onakvim turizmom nema sanse da prezive, ako je neko skoro bio znace o cemu pricam, strani jezik ne govore, a kafu ti sluzi, sve sa cigarom koja mu visi iz usta a pepeo je vec upao u kafu..
PS2 odakle izvlacis podatke bas bih volela da pogledam tu web stranicu
Inace kod tebe???