Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj gdje ja zivim.....pa ja kad sam na sluzbenom putu moram platiti da prevarim voljenu osobu, a ovdje tema koliko para trazim da mi neko plati da bi prevario voljenu osobu.
karanana wrote:Joj gdje ja zivim.....pa ja kad sam na sluzbenom putu moram platiti da prevarim voljenu osobu, a ovdje tema koliko para trazim da mi neko plati da bi prevario voljenu osobu.
karanana wrote:Joj gdje ja zivim.....pa ja kad sam na sluzbenom putu moram platiti da prevarim voljenu osobu, a ovdje tema koliko para trazim da mi neko plati da bi prevario voljenu osobu.
Samo da ti retroaktivno plate - obogatio bi se je l ?
pih.. ja bez miliona i bez roberta redforda necu da pricam
Sa cifrom se slazem, ali ovaj R.R. sto se mene tice ne dolazi u obzir.
A ovi sto to rade za dzaba, to je garant iz ljubavi, nema sta drugo biti, takvi su volonteri.Da pomognu, pa makar ni marke ne dobili za to! Svaka cast!