za kojeg se odlučiti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
debela
dajes savjet tako da se meni dize koza na glavi, a zamisli kako ce se tek osjecati ova djevojka kad procita sta si joj sve nagovorio. informacije koje je ona dala na uvid su toliko sture, a ti si od toga iskonstruisao pricu u svojoj glavi i predstavljas te ljude, koje i ne poznajes, na najcrnji nacin. spusti loptu ako vec imas dobre namjere. i poradi na samoreklami, ovako postizes totalno suprotan efekat, gdine. sa znanjem 
- Ares_Kane
Debela, jel ti stvarno mislis da je meni stalo do postovanja vaseg na ovom forumu...
ma dajte...znam cega sam vrijedan...svijestan sam znanja...i zasto da PRICAM ONO STO VI ZELITE CUTI...
ZASTO DA JOJ KAZEM SLATKU LAZ A PRESUTIM ISTINU...JER ISTINA BOLI...
ZASTO MORAMO SVE DANAS DA UVIJAMO GOVNA U LIJEP CELOFAN...ako je govno pa onda je govno i nemoze biti ljepse...ma koliko lijep celofan upotrijebimo...
zasto zelis DA POSTANEM GLUMAC...PA DA KROZ SAMOREKLAMU...VAS LAZEM I OD SEBE PRAVIM OVCICU...AKO OVCICA NE TREBA DA BUDEM...
ne, od mene toga nece biti...ZNA SE GDJE SE GLUMI...
A OVDJE TO NIJE SLUCAJ...
a sta ce joj biti ako joj se podigne KOSA NA GLAVI...NECE NISTA...JA SAM BIH VOLIO CUTI TAKO NESTO...COVJEKA IZ SNA PROBUDI SAMO JACA DOZA...
AKO GA MAZIS NIKADA SE NECE NI PROBUDITI...
ma dajte...znam cega sam vrijedan...svijestan sam znanja...i zasto da PRICAM ONO STO VI ZELITE CUTI...
ZASTO DA JOJ KAZEM SLATKU LAZ A PRESUTIM ISTINU...JER ISTINA BOLI...
ZASTO MORAMO SVE DANAS DA UVIJAMO GOVNA U LIJEP CELOFAN...ako je govno pa onda je govno i nemoze biti ljepse...ma koliko lijep celofan upotrijebimo...
zasto zelis DA POSTANEM GLUMAC...PA DA KROZ SAMOREKLAMU...VAS LAZEM I OD SEBE PRAVIM OVCICU...AKO OVCICA NE TREBA DA BUDEM...
ne, od mene toga nece biti...ZNA SE GDJE SE GLUMI...
A OVDJE TO NIJE SLUCAJ...
a sta ce joj biti ako joj se podigne KOSA NA GLAVI...NECE NISTA...JA SAM BIH VOLIO CUTI TAKO NESTO...COVJEKA IZ SNA PROBUDI SAMO JACA DOZA...
AKO GA MAZIS NIKADA SE NECE NI PROBUDITI...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Visok sam, plavokos (mogu se i ofarbati ako smeta), bosanac i dobro krham. Odlucite se za meneina_d77 wrote:šta da radim??
pomozite!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
Ares_Kane wrote:vidi se da ti je covjecija psiha, psihoanaliza i filozofija strana materija...![]()
ali i seljak najveci sve to zna...sa dobrim opazanjem OKOLINE...
PS: samo naravno sta bi mi bez GLUMACA tvoje vrste Carem Abdul...
takvih momaka je veoma dosta...koji kazu sve ono sto djevojka voli cuti...
pa cak i onda kada se dvije djevojke ne slazu...on se slaze sa obadvijema i one kazu da je on super...
i zbog takvih glumaca mi se povraca...A TI SI ODLICAN...no samo tako nastavi mozda budes sta i obrnuo u krevetu
Gospodine Ares_Kane, jako mi je zao sto sam s cudjenjem
Primite ovaj buket

Drugarski pozdrav,
Kareem Abdul-Jabbar
(inace, zapazena uloga u filmu "Ima li pilota u avionu"
-
FortunaBela
#61 Re: za kojeg se odlučiti?
Oskudnih informacija???? Ne bih rekla! Prevara je jedan jako veliki razlog da čak i prestane razmišljati o njemu.BigusDickus wrote:Ne znam kako se usudjujes na osnovu ovako oskudnih informacija, donositi tako radikalne zakljucke. Za ovoga sa 35 sto voli kafanu se mozda jos i moze tvrditi da nije "podoban", iako je i to prilicno neosnovano. Ljudi se mijenjaju citav zivot i neki ponavljaju greske, a neki uce iz svojih gresaka, pa ih nikad vise ne ponove. To sto su se veze prekinule, ne znaci da nisu imale nikakvih sansi za uspjeh. Mozda je u tom trenutku splet okolnosti doveo do prekida, sta znas? Nikad ne reci nikad. I moje pravilo je da se ne treba nikad vracati u proslost, ali kao i kod svakog pravila, postoje izuzeci. Ako je nesto dovoljno vrijedno, pravila se savijaju i gaze principi.FortunaBela wrote:Nema tu temelja da se gradi bililo šta, i sama si svjesna toga.ina_d77 wrote:u isto vrijeme se pojavljuju dvojica bivših, sa skoro istom pričom.
žele drugu šansu! popraviti će se na bolje!
u glavi mi je haos! jedan ima 35 god,prevario me sa bivšom djevojkom prije 6 mjeseci i sad se pojavljuje,kaže da se neće ponoviti i da mu je žao što je to uradio...jedan od problema je što jako puno voli kafanu!!!! stalo mi je do njega ali mislim da se nikada neće promijeniti i da će uvijek varati!
drugi ima 28 god,kao i ja.jako malo pažnje mi je davao! kaže da je skontao šta je uradio i da mu je teško bez mene,,,
želi da započnemo život u troje, s obzirom da imam sina iz neuspjelog braka. kad sam s njim pojave mi se dobro poznati leptirići u stomaku!
Zašto gubiti vrijeme na nečemu što je već osuđeno na propast...
Jer da je imala i jedna od tih veza imala ikakve vrijednosti ne bi se prekinula....
Moj savjet je ne vraćaj se na staro, idi dalje....
Ovaj drugi, misliš da će se promjeniti i pružiti joj više pažnje. Ne! Nisam tog mišljenja....
Kažeš pravila i principi su tu da se savijaju.....Mi ih svi manje više postavljamo, vodeći se onom jednostavnom linijom, to smo mi....Da i to smo mi. Reci mi koja koja je to ljubav opstala ako se u grundu pogaze principi???? Idemo protiv samih sebe, možda i može potrajati jedno izvjesno vrijeme, ali ne dugo. Ne možemo mi biti ono što nismo i još pri tome da budemo sretni....Slažem se da se preko nekih stvari može preći, ali prevara i egoizam nisu male stvari....Bar ne za mene.....
-
FortunaBela
Neda tebe Bella, a ni Fortuna nikome.... 
- Lace
ares_ kane..a kako se tebi da ovoliko srati i gdje nalazis vrijeme za to...mora da si besposlen...ili si i ti neki menadzer neke privatne firme...zavrsio neki fakultet drustvenih nauka..procitao 20 knjiga i sere li sere...de ba ohladi rekao si svoje sto si imao i nakon 10-og puta si postao dosadan 
- Ares_Kane
LACE, pogledaj malo tko ima koliko postova...pa onda reci tko je besposlen...hahaha
a koliko vidim nitko od vas i ne zna nista pametno reci niti savjetovati...na dnevnom redu su samo poznate SARAJEVSKE FORE I PRDJENJA koja nemaju blage veze sa realnoscu...nego samo sa kvantietom i tko ce ispasti ludji...no to je i kruta slika REALNOSTI
a koliko vidim nitko od vas i ne zna nista pametno reci niti savjetovati...na dnevnom redu su samo poznate SARAJEVSKE FORE I PRDJENJA koja nemaju blage veze sa realnoscu...nego samo sa kvantietom i tko ce ispasti ludji...no to je i kruta slika REALNOSTI
-
SENZIBILNI GRUBIJAN
Neki tvoji savjeti su na svome mjestu ali nacin na koji ih izlazes je malo grub cak i za moj ukus.Ares_Kane wrote:LACE, pogledaj malo tko ima koliko postova...pa onda reci tko je besposlen...hahaha
-
rei
SENZIBILNI GRUBIJAN wrote:Neki tvoji savjeti su na svome mjestu ali nacin na koji ih izlazes je malo grub cak i za moj ukus.Ares_Kane wrote:LACE, pogledaj malo tko ima koliko postova...pa onda reci tko je besposlen...hahaha
- horns&drums
Ma ja, kazem ti. To je ono, cijeli zivot znas da ti nesto fali ali ne znas sto tacnoina_d77 wrote:da definitivno si moj tip,,,
još si mi samo ti trebao u mom životu![]()
![]()
![]()
Cestitam, vasa zivotna zadaca trazenja smisla je ispunjena do posljednje strane vjezbanke
-
djevojčica
ja bih rekla da bi najbolje bilo da se horns klonira tako da se može rasporedit... jer on je svakoj ženi na ovom forumu neophodan
kao začin C
btw, ina... za onog od 27... ako već moraš za jednog od njih...
btw, ina... za onog od 27... ako već moraš za jednog od njih...
- horns&drums
Svijet bi bio presavrsen da me kloniraju

-
djevojčica
da ti nije slucajno ogledalo najbolji prijatelj ?????

-
gavroche
"ja bih rekla da bi najbolje bilo da se horns klonira tako da se može rasporedit... jer on je svakoj ženi na ovom forumu neophodan"
imas pravo!
moj jedini motiv ukljucenja u ovaj nacin zabave je pokusat otkriti tko se
krije iza famoznog, elokventnog h&d!
imas pravo!
moj jedini motiv ukljucenja u ovaj nacin zabave je pokusat otkriti tko se
krije iza famoznog, elokventnog h&d!
- horns&drums
Pitt, ja imam vise kose 
Djevojcice, imas potpuno pravo i vasa hipoteza se upravo legalizirala tj. pretvorila se u teoriju
Gavroche, pisite mi na mail. Ako ja ne odgovorim, a ono ce tajnica sigurno
:D
Djevojcice, imas potpuno pravo i vasa hipoteza se upravo legalizirala tj. pretvorila se u teoriju
Gavroche, pisite mi na mail. Ako ja ne odgovorim, a ono ce tajnica sigurno