Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u isto vrijeme se pojavljuju dvojica bivših, sa skoro istom pričom.
žele drugu šansu! popraviti će se na bolje!
u glavi mi je haos! jedan ima 35 god,prevario me sa bivšom djevojkom prije 6 mjeseci i sad se pojavljuje,kaže da se neće ponoviti i da mu je žao što je to uradio...jedan od problema je što jako puno voli kafanu!!!! stalo mi je do njega ali mislim da se nikada neće promijeniti i da će uvijek varati!
drugi ima 28 god,kao i ja.jako malo pažnje mi je davao! kaže da je skontao šta je uradio i da mu je teško bez mene,,,
želi da započnemo život u troje, s obzirom da imam sina iz neuspjelog braka. kad sam s njim pojave mi se dobro poznati leptirići u stomaku!
neznam ni sama..ni ovaj od 35 nije tako loš,po njegovoj priči prevario je zbog moje nesigurnosti i izlaza iz bosne..obećao je ostaviti kafanu, ali ja nevidim pomaka!ne vidim budućnost čekajući ga da se vrati iz kafane!
ali ipak sam ostala u sarajevu,trenutno sam sa njim ali često pomislim na onog drugog,iako za život u troje nisam još spremna.
Onog od 35 DEFINITIVNO ostavi kafani, jer mislim da je upravo ono sto je Car rekao. Mislim da bi drugom trebala dati sansu i lagano uz "rucnu" (kocnicu) krenuti pomalo.
ma ne branim ga! jebi ga nije ni ljubav paradaiz! ipak smo bili skoro 2 god. zajedno!
a ko novi??? kad su skoro svi isti,ili kafana ili žene ili kocka!!!
gdje naći novog i normalnog????????
imam već propali brak od 5 god. iza
sebe!!!
ina_d77 wrote:mislim da bi ti više prijao onaj mlađi!!!
vjerovatno kao i meni!!!!!!!!!
ako nabaviš njihove brojeve telefona.... javi da se dogovorimo ko će koga!!!!!!!!!!!!!!
ina problem je vec postavljen
samo...
telefon ne prestaje da mi zvoni ne znam kojem od njih da se javim
p.s. tvoj problem je vrlo lako riješiti, napisala sam ti gore ranije, a mislim da ti nece biti problem, jer ocigledno ti nije dovoljno stalo ni do jednog, stoga cekaj onog na ciji ce poziv da ti zaklecaju koljena
vidis meni ne klecaju koljena dok me ovi zovu zato cekam treceg
To su ozbiljne stvari gdje ne treba zuriti....trebas biti sigurna da si donijela pravu odluku... zato moj ti je prijedlog.....Razbaci grah pa sta bude...
Ne vracaj s enikome. Kad netko jednom napravi tu gresku, vjeruj, uvijek ce je praviti. Dzaba suplja prica. Jest da je moguce da se ljudi mijenjaju....ali.......
idi dalje curo draga!
Da je velika ljubav u pitanju, rekla bih ti vracaj se odmah, ali ovako........
preispitaj sebe sta ustvari zelis, ako si konfuzna, znaci da ne zelis.....
nemoj da ti muskarac kroji zivot i svijet.