Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ina_d77 wrote: u isto vrijeme se pojavljuju dvojica bivših, sa skoro istom pričom.
žele drugu šansu! popraviti će se na bolje!
u glavi mi je haos! jedan ima 35 god,prevario me sa bivšom djevojkom prije 6 mjeseci i sad se pojavljuje,kaže da se neće ponoviti i da mu je žao što je to uradio...jedan od problema je što jako puno voli kafanu!!!! stalo mi je do njega ali mislim da se nikada neće promijeniti i da će uvijek varati!
drugi ima 28 god,kao i ja.jako malo pažnje mi je davao! kaže da je skontao šta je uradio i da mu je teško bez mene,,,
želi da započnemo život u troje, s obzirom da imam sina iz neuspjelog braka. kad sam s njim pojave mi se dobro poznati leptirići u stomaku!
pomiri se sa obojicom.
tako ces ih prevariti obojicu jednim potezom i time im pokazati zube. Evo ovako ---->
Mada, koliko vidim, onaj dvaestosmica je ionako za zivot u troje.
p.s. ako se odlucis na ovu varijantu pripazi da ne opstanes bez zuba prilikom pokazivanja istih
Last edited by fiasko.ba on 05/04/2005 11:56, edited 1 time in total.
Ovo napeto pravo...Samo svratila da vidim je l' odluka pala
da odluka je pala!!!!!
OBOJICA SU OTIŠLI U PM.....!!!!!!!!!!!
Ma to ti je i najbolje.
Ako si samostalna zena, i dovoljno mores zaraditi da se sama za dijete izboris, i predpostavljam da si dovoljno "duhovno" bogata da mozes sama dijete svoje vaspitati, to ti je najbolje. Ja sam bez oca rastao kompletno, nije to tako strasno uopste...
Nadji nesto ta trane, 1 sedmicno, ulet samo da se opustis.
tzv lover...
ina_d77 wrote: u isto vrijeme se pojavljuju dvojica bivših, sa skoro istom pričom.
žele drugu šansu! popraviti će se na bolje!
u glavi mi je haos! jedan ima 35 god,prevario me sa bivšom djevojkom prije 6 mjeseci i sad se pojavljuje,kaže da se neće ponoviti i da mu je žao što je to uradio...jedan od problema je što jako puno voli kafanu!!!! stalo mi je do njega ali mislim da se nikada neće promijeniti i da će uvijek varati!
drugi ima 28 god,kao i ja.jako malo pažnje mi je davao! kaže da je skontao šta je uradio i da mu je teško bez mene,,,
želi da započnemo život u troje, s obzirom da imam sina iz neuspjelog braka. kad sam s njim pojave mi se dobro poznati leptirići u stomaku!
Zezam se, ja ti ne bi preporuchio ni jednog od ove dvojice, nadji treceg... Ali, ako vec moras, onda sto rekose, ovaj drugi uz malo dorade. Prvi je supljikat zesci...
Draga imenjakinjo i vrsnjakinjo, rek'o da se i ja javim ! Savjet moje malenkosti glasi da ipak u svojoj nedoumici ( koga odabrati od bivsih ) najvise paznje trebas posvetiti svom djetetu jer je ono jedino blago koje istinski imas i posjedujes. Iza sebe kako kazes imas neuspjelu vezu/brak pa ti zaista i nije neophodno ludjacko traganje za novim zivotnim sudrugom i buducim ocem tvog djeteta. To ne znaci da se na zanavijek odreknes svoje prirode i prava da nastavis zivot kao svi drugi ljudi...samo mislim i kazem da nema razloga za zurbu i strah od samoce jer prave stvari nemaju odredjen timing u zivotu...jednostavno se dese...
Od dvojice prethodnika ocigledno da nemas nista jer se nisu pokazali dovoljno pouzdanim, pa ma sta se pod tim podrazumijevalo...ali da progovori zenski vrazicak...sacuvaj ti njih kao "pricuvne" cisto onako radi kafe a nadaj se trecem. Ovo nadanje ne znaci sjedenje u kuci i cekanje sretnog zgoditka...ali isto tako i ne znaci i ne podrazumijeva bjesomucnu potragu za tim nekim trecim...jer kao sto rekoh prave stvari ne biraju vrijeme...a do tada posveti se svom djetetu jer ono zavrjedjuje najvecu paznju.