zoka08 wrote: Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.
Za koga ste glasali?
-
zelenashica
#726 Re: Za koga ste glasali?
-
Umjetnik a
#727 Re: Za koga ste glasali?
zoka08 wrote:Ili so neinformisam ili si zlonamjeran. Mislim da si ovo drugo, ali razumijem vasu nervozu. Tko gubi ima pravo da se ljuti. Zeljku znam bolje od tebe (isli smo u skolu zajedno) i glasao sam za njega. Moje povjerenje je izgubio jer nista nije uradio. Doslovno nista. Jedino sto je Koldzo nasljedio od njega su problemi (Robot, i nova zgada kod Kumroveca), a nama nikada nije htio u ulicu uvesti rasvjetu. Pitate li se boze zasto je vlasnik Robota dao zeljki najnoviji Mercedes na koristenje (cuj na koristenje). Koldzo je za dvije godine uradio vise nego zeljko za 6. To vam je realnost, i da bi ste je uvidjeli morate skinuti crvenilo sa ociju. Tito je a bogami i komunizam sa njim odavno mrtav.to je sve Željko započeo i napravio projekat
onda ga pozvalo da bidne prešednik i on otišao
Joe Cole je copy paste
najbolji komentar na ovoj temi
-
Umjetnik a
#728 Re: Za koga ste glasali?
karanana wrote:bravo zoka. ovdje je nekima cudno sto se ljudi biraju ne po imenu i stranci nego po onome sto rade. i dok god imamo takvih razmisljanja necemo mi daleko. sta sad? zoka srbin u sarajevu i jedina opcija mu sdp i njegovi nacelnici? koja logika majko moja....a upravo ovi koji tako misle se ovdje kunu u multikulturalnost i nezavisnost vjere od politike.
-
lynk
#729 Re: Za koga ste glasali?
bez polemike s tobom, ali to nisu cinjenice nego spekulacije i nista drugo. Je li ti palo na pamet da ljudi koji nisu glasali mozda ne razmisljaju na nacin kao ti (tipa normalne i nenormalne stranke ili da uprostimo: mi i oni). Moj tabor protiv njihovog. Mozda si u pravu, a u mom slucaju svakako jesi, da veliki broj ljudi ne bi glasao za SDA /eto kad se vec neprijateljstvom prema jednoj od njih deklariras/ ali mozda ni u ludilu ne bi glasao za SDP (koju pretpostavljam smatras normalnom). Spekulacije je tesko prodati za cinjenice. Cinjenica je da veliki broj ljudi nije glasao, besmisleno je nagadjati za koga bi glasali.by Control panel on 06/10/2008 11:15
lynk:
bez polemike sa tobom to su cinjenice. preko 90% ljudi koji nisu glasali ni u ludilu nebi glasali za sda ili nesto slicno,
a ove ostale normalnije stranke im nisu neka alternativa. pa ti saberi glas manje za normalnije je glas vise za sda, s bih, sds, snsd, hdz..
da izadju i daju glas normalnijim strankama kakva bi situacija bila.
ovih nebi bilo ni na mapi.
-
Umjetnik a
#730 Re: Za koga ste glasali?
ko je joe colekaranana wrote:navedite mi primjer pljacke i otimacine joe-a cola!
Za njegovog prethodnika ja znam dva primjera: novi robot i zgrada kumrovec.
joe cole ili ne pljacka ili se barem trudi da pljacku malo bolje zamaskira.
-
Umjetnik a
#731 Re: Za koga ste glasali?
Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
još jednom
-
luciferino
#732 Re: Za koga ste glasali?
Po cemu je Zoka, majke Vesne i oca Dragana, Srbin?
- Maraschino
#733 Re: Za koga ste glasali?
ovo zasluzuje mojkaranana
Sve herojski gradovi i mjesta, gdje se najvise krvi lilo za Bosnu i za Sarajevo a vi te gradove i mjesta nazivate vukojebinama. Brzo zaboravljate rat i izvjestaje o lomu cetnika u Buzimu, Teocaku i Sapni, zaboravljate najezdu i neuspjeh ustasa u Gornjem Vakufu, zaboravljate Mehmeda Alagica i krajisnike koji su oslobodili Donji Vakuf, zaboravljate Trnovo i Treskavicu, Doboj...
Da se ove vukojebine nisu branile i odbranile, vi Sarajevci bi danas imali izbor na glasanju Tadic ili Nikolic. SRS Dr. Seselj ili DS ili DSS....
Sramota.
e moj karanana, dosle ove nove generacije ( virtuelne),
naj pametniji, sve znaju, brzo zaboravljaju...
-
Judge_Dread
#734 Re: Za koga ste glasali?
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:31, edited 1 time in total.
- DobroJutroKolumbo
#735 Re: Za koga ste glasali?
Evo , gledajuci sa neutralne strane , prije izbora , kome ce ici moj glas , mada je bio namijenjen pred izbore za Damira Hadzića 99% , rekoh sam sebi , hajde da poslusam i sta ima reci g. Heco iz SDA! I pocne ona standardna , hajka , kako je naj nezaposlenija opstina u BiH , haj reko mozda i jeste , pa onda covjek rece da je samo 150 KM iz budzeta Opstine Novi Grad po glavi stanovnika , gledajuci po jednoj osobi malo je , ali gledajuci da je to najmnogoljudnija opstina u BiH , PUNO JE TO! Ali hajde na stranu to , Hećo reče da ostale opstine u gradu Sarajevu imaju veci budžet od opstine Novi Grad i da će ga ON povecati za 20 miliona , ako bude izabran za nacelnika! I izgubi tu moj glas , a Damir H. dobi mojih 100%! Izgleda da raja kod nas nije skontala sta znaci povecanje budzeta , pa su svoj glas davali Heći! Povećanje budžeta u Opstini , znaci udar , na moj i tvoj i njegov i njen džep! Povecale bi se razne takse i zajebancije , bilo privatnim , bilo pravnim licima! Prema tim podatcima koje je Hećo iznjeo na "štetu" Damira Hadžića , ustvari su pozitivni , a ne negativni! To znaci da nasa Opstina Novi Grad uzima manje para od gradjana od bilo koje Opstine na podrucju grada Sarajeva!
Hećo zajebo si se , siso! Hvala i dovidjenja reče Novi Grad Sarajevo za g. Heću , izvolite g. Hadzicu nastavite raditi!
Hećo zajebo si se , siso! Hvala i dovidjenja reče Novi Grad Sarajevo za g. Heću , izvolite g. Hadzicu nastavite raditi!
-
pOZz
#736 Re: Za koga ste glasali?
Ljudi, nek' mi odgovori neko ko je upućen...
Da li ljudi koji su na vlasti dobijaju glasove onih koji ne izađu na izbore?
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
- BarbaDue
#737 Re: Za koga ste glasali?
kandidat nacelnika iz SDA i kandidat iz SzaBiH...obadvojica se sa mnom znaju prilicno dobro...sta je presudilo da glasam za ovoga iz SzaBiH?
to sto mi ovaj nije ni spomeno glasanje, dok me ovaj drugi koji je vec bio nacelnik bukvalno molio da glasam za njega...
titanik
to sto mi ovaj nije ni spomeno glasanje, dok me ovaj drugi koji je vec bio nacelnik bukvalno molio da glasam za njega...
titanik
-
lynk
#738 Re: Za koga ste glasali?
ne naravno, glasove koji ne postoje ne dobija niko.. iz ociglednog razloga - jer ne postoje. Mada postoji ta prica u predizbornoj kampanji, kao ako ne glasate, automatski dajete glas onome ko ima vlast. Znaci, evo da vidimo, po opstinama, svi nepostojeci glasovi ljudi koji iz ovog ili onog razloga nisu izasli na izbore u recimo opstini centar pripali su SDPu, u opstini stari grad - SDA ... itd.. tako valjda ide ta uvrnuta logika. Glasovi koji ne postoje ili koje neko zamislja da bi mogao dobiti, ne mogu se zbrajati, mada bi mnogi zeljeli, jer im nekako taman toliko fali, a najlakse je reci "ma ljudi bi glasali za nas, samo da nisu lijeni i apaticni". Ridikulozno! 
- karanana
#739 Re: Za koga ste glasali?
Umjetnik a wrote:ko je joe colekaranana wrote:navedite mi primjer pljacke i otimacine joe-a cola!
Za njegovog prethodnika ja znam dva primjera: novi robot i zgrada kumrovec.
joe cole ili ne pljacka ili se barem trudi da pljacku malo bolje zamaskira.
koldzo. odlican fazon
-
pOZz
#740 Re: Za koga ste glasali?
OK, hvala.lynk wrote:ne naravno, glasove koji ne postoje ne dobija niko.. iz ociglednog razloga - jer ne postoje. Mada postoji ta prica u predizbornoj kampanji, kao ako ne glasate, automatski dajete glas onome ko ima vlast. Znaci, evo da vidimo, po opstinama, svi nepostojeci glasovi ljudi koji iz ovog ili onog razloga nisu izasli na izbore u recimo opstini centar pripali su SDPu, u opstini stari grad - SDA ... itd.. tako valjda ide ta uvrnuta logika. Glasovi koji ne postoje ili koje neko zamislja da bi mogao dobiti, ne mogu se zbrajati, mada bi mnogi zeljeli, jer im nekako taman toliko fali, a najlakse je reci "ma ljudi bi glasali za nas, samo da nisu lijeni i apaticni". Ridikulozno!
Pa ko su onda 9802 idiota koja su glasala za Koldžu jebo im on m....
- johntra
#741 Re: Za koga ste glasali?
skoro čitavo Hrasno brdo 
-
pOZz
#742 Re: Za koga ste glasali?
Oj Bogo mili...Baci kakvu bombu odozgo da sve ode u pm... 

-
The 51st State
#743 Re: Za koga ste glasali?
Djelimicno si u pravu, opstinski budzeti se osim od poreza i taksi puni i direktnim investicijama (radna mjesta), te na osnovu urbanistickih i gradjevinskih dozvola, tako da Heco mozda i nije supliro iako je kao kandidat daleko iza Hadzica.DobroJutroKolumbo wrote:Evo , gledajuci sa neutralne strane , prije izbora , kome ce ici moj glas , mada je bio namijenjen pred izbore za Damira Hadzića 99% , rekoh sam sebi , hajde da poslusam i sta ima reci g. Heco iz SDA! I pocne ona standardna , hajka , kako je naj nezaposlenija opstina u BiH , haj reko mozda i jeste , pa onda covjek rece da je samo 150 KM iz budzeta Opstine Novi Grad po glavi stanovnika , gledajuci po jednoj osobi malo je , ali gledajuci da je to najmnogoljudnija opstina u BiH , PUNO JE TO! Ali hajde na stranu to , Hećo reče da ostale opstine u gradu Sarajevu imaju veci budžet od opstine Novi Grad i da će ga ON povecati za 20 miliona , ako bude izabran za nacelnika! I izgubi tu moj glas , a Damir H. dobi mojih 100%! Izgleda da raja kod nas nije skontala sta znaci povecanje budzeta , pa su svoj glas davali Heći! Povećanje budžeta u Opstini , znaci udar , na moj i tvoj i njegov i njen džep! Povecale bi se razne takse i zajebancije , bilo privatnim , bilo pravnim licima! Prema tim podatcima koje je Hećo iznjeo na "štetu" Damira Hadžića , ustvari su pozitivni , a ne negativni! To znaci da nasa Opstina Novi Grad uzima manje para od gradjana od bilo koje Opstine na podrucju grada Sarajeva!
-
The 51st State
#744 Re: Za koga ste glasali?
Pofalici, Velesici.johntra wrote:skoro čitavo Hrasno brdo
- BarbaDue
#745 Re: Za koga ste glasali?
ti si jedna politicka opcija, ali bilo ti lijeno da izađes na izbore,pOZz wrote:Ljudi, nek' mi odgovori neko ko je upućen...
Unaprijed hvala.
komsija ti je druga politicka opcija i on se na glasacko mjesto nacrto u 7 sati.
Automatski si ti dao njemu(njegovoj partiji) svoj glas.
- DobroJutroKolumbo
#746 Re: Za koga ste glasali?
Boga mi , ljudi iz Opstine Novo Sarajevo , njega hvale , i to sve dojucerasnje biracko tijelo SDP-a , vjerovao ili ne!pOZz wrote:OK, hvala.lynk wrote:ne naravno, glasove koji ne postoje ne dobija niko.. iz ociglednog razloga - jer ne postoje. Mada postoji ta prica u predizbornoj kampanji, kao ako ne glasate, automatski dajete glas onome ko ima vlast. Znaci, evo da vidimo, po opstinama, svi nepostojeci glasovi ljudi koji iz ovog ili onog razloga nisu izasli na izbore u recimo opstini centar pripali su SDPu, u opstini stari grad - SDA ... itd.. tako valjda ide ta uvrnuta logika. Glasovi koji ne postoje ili koje neko zamislja da bi mogao dobiti, ne mogu se zbrajati, mada bi mnogi zeljeli, jer im nekako taman toliko fali, a najlakse je reci "ma ljudi bi glasali za nas, samo da nisu lijeni i apaticni". Ridikulozno!![]()
Pa ko su onda 9802 idiota koja su glasala za Koldžu jebo im on m....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
fukara_tz
#747 Re: Za koga ste glasali?
Saopštenje za javnost u povodu pobjede SDP BiH u Tuzli i Tuzlanskom kantonu
Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla javno se zahvaljuje svim građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona na velikoj podršci SDP BiH i kandidatima SDP BiH na posljednjim Lokalnim izborima održanim 5. oktobra 2008. godine.
KO SDP BiH Tuzla obavještava građane da je SDP BiH ostvario u Tuzli najveću i najubjedljiviju pobjedu u posljednjih 18 godina. Kandidat SDP BiH za načelnika Tuzle Jasmin Imamović je dobio preko 75 % glasova građana Tuzle, što je nezabilježen procent u evropskim razmjerama. Lista SDP BiH za OV Tuzla je ostvarila najbolji izborni rezultat u posljednjih 18 godina, tako da će SDP BiH imati više od polovine vijećničkih mjesta u Općinskom vijeću Tuzla. Ubjedljive pobjede ostvarili su i načelnik Općine Živinice Hasan Muratović, kao i načelnik Općine Gračanica, Nusret Helić – Daso. Pobjede su ostvarili i liste SDP-a za općinska vijeća Gračanice i Živinica. Pored toga, najveći broj općina bilježi veliki rast broja glasova za SDP BiH.
KO SDP BiH Tuzla posebno ističe odličan rezultat SDP-a na nivou cijelog Tuzlanskog kantona. Iako nije bio izborni cilj, SDP BiH u TK je nakon ovih izbora postao broj jedan politička partija, što je prvi put nakon 2000.-te godine da je SDP dobio najviše glasova u ovom kantonu. SDP je, također, značajno povećao broj vijećnika u Tuzlanskom kantonu.
Ovakav odličan rezultat SDP-a u Tuzli i Tuzlanskom kantonu predstavlja veliko ohrabrenje za sve patriote i borce za istinsku državu Bosnu i Hercegovinu. Sada kada je SDP u TK i zvanično postao najsnažnija politička snaga otvoreno najavljujemo smjenu nesposobne Vlade TK i pobjedu na predstojećim Općim izborima u Tuzlanskom kantonu.
Sekretarijat za informisanje i medije
Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla
Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla javno se zahvaljuje svim građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona na velikoj podršci SDP BiH i kandidatima SDP BiH na posljednjim Lokalnim izborima održanim 5. oktobra 2008. godine.
KO SDP BiH Tuzla obavještava građane da je SDP BiH ostvario u Tuzli najveću i najubjedljiviju pobjedu u posljednjih 18 godina. Kandidat SDP BiH za načelnika Tuzle Jasmin Imamović je dobio preko 75 % glasova građana Tuzle, što je nezabilježen procent u evropskim razmjerama. Lista SDP BiH za OV Tuzla je ostvarila najbolji izborni rezultat u posljednjih 18 godina, tako da će SDP BiH imati više od polovine vijećničkih mjesta u Općinskom vijeću Tuzla. Ubjedljive pobjede ostvarili su i načelnik Općine Živinice Hasan Muratović, kao i načelnik Općine Gračanica, Nusret Helić – Daso. Pobjede su ostvarili i liste SDP-a za općinska vijeća Gračanice i Živinica. Pored toga, najveći broj općina bilježi veliki rast broja glasova za SDP BiH.
KO SDP BiH Tuzla posebno ističe odličan rezultat SDP-a na nivou cijelog Tuzlanskog kantona. Iako nije bio izborni cilj, SDP BiH u TK je nakon ovih izbora postao broj jedan politička partija, što je prvi put nakon 2000.-te godine da je SDP dobio najviše glasova u ovom kantonu. SDP je, također, značajno povećao broj vijećnika u Tuzlanskom kantonu.
Ovakav odličan rezultat SDP-a u Tuzli i Tuzlanskom kantonu predstavlja veliko ohrabrenje za sve patriote i borce za istinsku državu Bosnu i Hercegovinu. Sada kada je SDP u TK i zvanično postao najsnažnija politička snaga otvoreno najavljujemo smjenu nesposobne Vlade TK i pobjedu na predstojećim Općim izborima u Tuzlanskom kantonu.
Sekretarijat za informisanje i medije
Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla
- johntra
#748 Re: Za koga ste glasali?
evo ja prvi ne vjerujem u to....navedite mi jedan projekt koji Koldžo nije naslijedio iz vremena saziva OV sa lokalnih izbora 2004., za vrijeme mandata Željke Komšića?
-
VjecitiStudent
#749 Re: Za koga ste glasali?
Robot 1 i Robot 2?johntra wrote:evo ja prvi ne vjerujem u to....navedite mi jedan projekt koji Koldžo nije naslijedio iz vremena saziva OV sa lokalnih izbora 2004., za vrijeme mandata Željke Komšića?
-
pOZz
#750 Re: Za koga ste glasali?
Odatle sam...I ne vjerujem da je glas otišao Koldži u tolikoj mjeri.The 51st State wrote:Pofalici, Velesici.johntra wrote:skoro čitavo Hrasno brdo
How yes no..DobroJutroKolumbo wrote:Boga mi , ljudi iz Opstine Novo Sarajevo , njega hvale , i to sve dojucerasnje biracko tijelo SDP-a , vjerovao ili ne!