Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja navijam za livadu ,za zelenu travu, za modro nebo , za Sunce i
zelenu rijeku , za bracu i seku , za ljubav i mir među svim ljudima svijeta
znaci vatreni sam navijac da vlada sloga , da nikada i nigdje nema rata
Zivot bi dao da ih ponizimo, da ih oborimo na koljena.
Svim srcem za Bosnu!
Nemam druge domovine a niti mi treba pa kada ne bih imao sta da jedem.
Imam bosanski ponos i to mi je sve sto mi treba!
Allah je najveci i molim Ga da nam pomogne veceras.
Fer navijanjem da im pokazemo da nismo zivotinje kao oni.
Zivot bi dao da ih ponizimo, da ih oborimo na koljena.
Svim srcem za Bosnu!
Nemam druge domovine a niti mi treba pa kada ne bih imao sta da jedem.
Imam bosanski ponos i to mi je sve sto mi treba!
Allah je najveci i molim Ga da nam pomogne veceras.
Fer navijanjem da im pokazemo da nismo zivotinje kao oni.
Zašto FIFA (il' ko već) jednostavno ne zabrani utakmice između država koje su nedavno ratovale?...ili još bolje ako jedan tim razumije psovke drugog tima ne smiju igrati zajedno?
Citiram: " Zašto FIFA (il' ko već) jednostavno ne zabrani utakmice između država koje su nedavno ratovale?...ili još bolje ako jedan tim razumije psovke drugog tima ne smiju igrati zajedno?"
Pa moj lin... jesi glup. Ako jedan tim razumije psovke drugog tima ne smiju igrati zajedno?!!!!
Pa sta ako naucim psovke svih drzava, onda ce nam zabraniti da igramo protiv bilo koga!!!!
+od 13 godina wrote:Citiram: " Zašto FIFA (il' ko već) jednostavno ne zabrani utakmice između država koje su nedavno ratovale?...ili još bolje ako jedan tim razumije psovke drugog tima ne smiju igrati zajedno?"
Pa moj lin... jesi glup. Ako jedan tim razumije psovke drugog tima ne smiju igrati zajedno?!!!!
Pa sta ako naucim psovke svih drzava, onda ce nam zabraniti da igramo protiv bilo koga!!!!
Ma pusti ga, sigurno sunce kod njega ugrijalo
Jes' vala lin, moras slijedeci put misliti sta pises
Nisam ja NEKO nego NIKO i ZATO navijam za rudare, za cistacice i cistace za djecu za cistaca cipela cika MISU za istinu i pravdu za bolesne , slabe, starce i za sve nejake, za moralno jake , za cistotu duse tijela , za mir i ljubav medju ljudima........
Progovori o tim mojim REFERENSAMA ?
Sta ti to ZNAS o MENI a da je KOMPATIBILNO mojim referensama ?
KOJE su to moje referentne 'vrijednosti' sa kojima ti tako dobro raspolazes ?