Za koga glasati u predsjednistvo?
-
pure_love
#1 Za koga glasati u predsjednistvo?
Predpostavimo da se navedeni kandiduju na izborima ,za koga bi glasali? ko bi najbolje predstavljao bosnjake do sada? anketa je za bosnjacki clan predsjednistva
-
kosmos
#2 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
sta ti je to bosnjacki clan glede ovih kandidata. po tebi je izgleda bosnjak kako se kome digne
- Socijalista
#3 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Ova anketa je ziva glupost.
-
edinbug
#4 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
U ovom slucaju bi svakako glasao za Zlatka Lagumdziju, samo sto nema nista od toga.
Prvo, licno mislim da Zlatko nije covjek za funkcije clana Predsjednistva, on je ipak za izvrsne vlasti ili zakonodavne (ovdje mislim na vladu ili parlament).
Drugo, takode mislim da on dijeli moje misljenje, tako da on od tog nema nista.
Prvo, licno mislim da Zlatko nije covjek za funkcije clana Predsjednistva, on je ipak za izvrsne vlasti ili zakonodavne (ovdje mislim na vladu ili parlament).
-
pure_love
#5 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
stoSocijalista wrote:Ova anketa je ziva glupost.
- Haris.ba
#6 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Prvo.
Pitanje : "Za koga glasati u predsjednistvo?", zvuci nekako bas nakaradno. Necu da kazem ko ima obicaj praviti ovakve konstrukcije recenica.
Da se ne pravdam, nemam nista protiv NJIHA
.
Drugo.
Sta je poenta ove ankete? Obicaj je napisati cilj ankete. Jer tvoje pitanje "ko bi predstavljao Bosnjake najbolje" nije smisao predsjednistva ni po ustavu, a ni po realitetu. Tako da ne znam kako predstavljanje Bosnjaka ima veze sa izborima za predsjednistvo.
Trece.
Anketa u kojoj nema Mirnesa Ajanovica ne vazi.
Pitanje : "Za koga glasati u predsjednistvo?", zvuci nekako bas nakaradno. Necu da kazem ko ima obicaj praviti ovakve konstrukcije recenica.
Drugo.
Sta je poenta ove ankete? Obicaj je napisati cilj ankete. Jer tvoje pitanje "ko bi predstavljao Bosnjake najbolje" nije smisao predsjednistva ni po ustavu, a ni po realitetu. Tako da ne znam kako predstavljanje Bosnjaka ima veze sa izborima za predsjednistvo.
Trece.
-
pure_love
#7 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
poenta je vec navedena,pa imas masu drugih anketa u vezi izbora a ni jednu koja se tice predsjednistvaHaris.ba wrote:Prvo.
Pitanje : "Za koga glasati u predsjednistvo?", zvuci nekako bas nakaradno. Necu da kazem ko ima obicaj praviti ovakve konstrukcije recenica.Da se ne pravdam, nemam nista protiv NJIHA
.
Drugo.
Trece.
ko su "njiha"? ja sam pure love,bosnjak, bosanac i zenicanin koji zivi u Swe,jesmo li mi "njiha"
ta rijec mi zvuci kao kad konj njisce..njihaa
-
nenadd
#10 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Ne mogu vjerovati da bi normalna individua širokih pogleda glasala za Harisa. Ko si ti?bermiin wrote:Za Harisa
- ja.neron
#11 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
svih pet kandidata ima oraha u džepovima tako da ni jedan zaslužuje moj glas bez da mi plate 2000 KM
- Banksy
#12 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
I ja bih.edinbug wrote: U ovom slucaju bi svakako glasao za Zlatka Lagumdziju, samo sto nema nista od toga.
To bi bilo prvi put da se on negdje, nekad, za nešto kandiduje
I gdje ti je Danis
Last edited by Banksy on 27/09/2009 19:58, edited 1 time in total.
-
Alfa Kentaur
#13 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
I Haris i Zlatko su visoko obrazovani i kvalitetni pojedinci. Ali ako bi se gledalo po ljudskosti, mislim da je Haris jaci od Zlaje!
- HAVANA
#14 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Alfa Kentaur wrote:I Haris i Zlatko su visoko obrazovani i kvalitetni pojedinci. Ali ako bi se gledalo po ljudskosti, mislim da je Haris jaci od Zlaje!
Ljudskosti
Obrazloži.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
A gdje je MIrnes u anketi 
-
Alfa Kentaur
#16 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Zlaja mi vise djeluje kao neka pi*kica, neki brbljivi sareni uobrazenko koji misli da je uvijek najljepsi, najpametniji, glavni u svemu itd...HAVANA wrote:Alfa Kentaur wrote:I Haris i Zlatko su visoko obrazovani i kvalitetni pojedinci. Ali ako bi se gledalo po ljudskosti, mislim da je Haris jaci od Zlaje!
Ljudskosti![]()
Obrazloži.
Haris je puno cvrsceg karaktera, nije nafuran i puno je blizi ljudima.
Last edited by Alfa Kentaur on 27/09/2009 20:07, edited 1 time in total.
- addem
#17 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Zlatko nema petlju da se kandiduje sa predsjednika mjesne zajednice a ne za predsjednistvo BiH. Ovo je najbolji pokazatelj koliko su oni koji dolaze na ovaj forum zapravo u manjini u ovoj zemlji.
-
Alfa Kentaur
#18 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Mada sam siguran da bi najbolji izbor bio Fahrudin Radoncic. Mislim da bi on stvari ipak brze pokrenuo i od Zlaje i Harisa.
-
ibizza
#19 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
zar ne smijem reci svoje misljenje???c c cnenadd wrote:Ne mogu vjerovati da bi normalna individua širokih pogleda glasala za Harisa. Ko si ti?bermiin wrote:Za Harisa
-
ibizza
#20 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Hajd realno reci...od ove trenutne trojke,ko je najvise uradio za BiH...??HAVANA wrote:Alfa Kentaur wrote:I Haris i Zlatko su visoko obrazovani i kvalitetni pojedinci. Ali ako bi se gledalo po ljudskosti, mislim da je Haris jaci od Zlaje!
Ljudskosti![]()
Obrazloži.
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#21 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Mato Đaković!
-
kosmos
#22 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
jes vala, posebno je blizak onim 200 000 bosnjaka sto glavom platise politiku kljusnina iz tog perioda a iz vojnog i politickog rukovodstva bosnjaka, alija srbijanac sve nas je sjeboAlfa Kentaur wrote:Zlaja mi vise djeluje kao neka pi*kica, neki brbljivi sareni uobrazenko koji misli da je uvijek najljepsi, najpametniji, glavni u svemu itd...HAVANA wrote:Alfa Kentaur wrote:I Haris i Zlatko su visoko obrazovani i kvalitetni pojedinci. Ali ako bi se gledalo po ljudskosti, mislim da je Haris jaci od Zlaje!
Ljudskosti![]()
Obrazloži.
Haris je puno cvrsceg karaktera, nije nafuran i puno je blizi ljudima.
moze hare se sepurit kad nam je tuzilastvo i sudstvo na ovom nivou
- Bosanski_kralj
#23 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Daj još kandidata. Ja se ne mogu ni jednog sjetiti, a da valja 
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#24 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Senad Hadžifejzović?Bosanski_kralj wrote:Daj još kandidata. Ja se ne mogu ni jednog sjetiti, a da valja
- Bosanski_kralj
#25 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?
Đe njega iskopaHalleluhwah wrote:Senad Hadžifejzović?Bosanski_kralj wrote:Daj još kandidata. Ja se ne mogu ni jednog sjetiti, a da valja
U ovoj konkurenciji bi možda mogao proći