+Sve iz Azije, Afrike i Srednje Amerike i NZ.
Nijednu iz Evrope+Brazil i Argentinu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Znaci jarane ostaje ti da navijas za Srbiju.Admir_1984 wrote:Da i ja izbacim par reprezentacija za koje sigurno necu navijati![]()
Francuska (nikad mi dragi nisu bili, pogotovo jos ovaj nacin na koji su otisli na sp)
Portugal (ama bash nikad nisam gajio ikakve simpatije prema ovoj reprezentaciji, jos kad vidim onog padavicara zlo mi dodje)
Brazil (ako mi je draga Arg, ovi mi nikako ne mogu biti dragi)
Japan (Ne volim njihov fudbal na silu)
Juzna Koreja (samo zbog onog iz 1/8 finala SP 2002 protiv Italije![]()
![]()
)
Danska (hladni i skloni stimanju, jos se osjeti onaj gorak okus nakon tekme na Koshevu)
USA (Jednostavno ih ne mogu)
Grcka (njihov nogomet je jednom rijecju, fuuuuuuj)

Bent nema sanse za prvi tim, pa taman bio prvi strijelac lige.shaqqa wrote:James
Richards, Ferdinand, Terry, Cole
Lennon, Barry, Lampard, Gerrard
Bent, Rooney
Još od '90 su mi bili (poslije naravno tadašnje Juge) najdraža reprezentacija, volim njihovu srčanost i predanost nacionalnom timu...
Yebene penale (koji su ih masakrirali na 3-4 takmičenja) još nikad neću prežaliti. '96 Southgate, '98 Batty i Ince (mislim), '04 Vassell, '06 Lampard i Gerrard...
Ma jbg, ima pretendenata na to mjesto drugog napadača, Defoe, Bent, Heskey, Crouch, možda čak i Owen...rado_vidjen wrote:Bent nema sanse za prvi tim, pa taman bio prvi strijelac lige.shaqqa wrote:James
Richards, Ferdinand, Terry, Cole
Lennon, Barry, Lampard, Gerrard
Bent, Rooney
Još od '90 su mi bili (poslije naravno tadašnje Juge) najdraža reprezentacija, volim njihovu srčanost i predanost nacionalnom timu...
Yebene penale (koji su ih masakrirali na 3-4 takmičenja) još nikad neću prežaliti. '96 Southgate, '98 Batty i Ince (mislim), '04 Vassell, '06 Lampard i Gerrard...
Ovo dole bolno podsjecanje je sve korektno.U slucaju produzetaka zna se sta im je cinit. (ono sto je Lipa uradio protiv Svaba)
Me 2Zmijuga loma wrote:Za Slovence i Obalu.