Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Navijat cu za:

Poll ended at 11/06/2010 21:26

Sjeverna Koreja
11
3%
Obala Slonovace
43
10%
Holandija
24
6%
Srbija
67
16%
Slovenija
27
7%
Spanija
38
9%
Brazil
32
8%
SAD
14
3%
Njemacka
75
18%
Netko drugi
81
20%

Total votes: 412

Zvezdas

#401 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Zvezdas »

leo karan wrote:
Zvezdas wrote:
udrch wrote:Ja nemam više za koga da navijam na ovom prvenstvu :sad:
Ispade mi Srbija :lol:
A kad ona nema neprijatelja onda ni ja nemam prijatelja..

jadno...

ja od veceras navijam za amere, pokazali su kako se bori za svoju zemlju. :thumbup:
i "srce srbije" navija za amere, pa ti vidi

pa ameri su i bombardovali srbiju, ali kakve veze to ima. navijam za reprezentaciju koja ima najvise zelje i motiva da pobjedi i ne mijesam sport i politiku, za razliku od nekih pacenika ovde...
Hunkar

#402 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Hunkar »

otkad niste minirali neku temu :oops: hvala Bogu pa srbija ispade, ako nista pape ce dusom dahnuti :D

p.s. ostala vam je tema cure sa svjetskog, hajte i to minirajte :oops: :oops:
Bosanski_kralj

#403 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Bosanski_kralj »

Italiji je otvoren put ka tituli pošto je večeras ispao (samoproglašeni) prvi favorit SPa. :oops:
leo karan

#404 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by leo karan »

necu vise obecavam,
i izvinjavam se
udrch

#405 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by udrch »

Zvezdas wrote:
udrch wrote:Ja nemam više za koga da navijam na ovom prvenstvu :sad:
Ispade mi Srbija :lol:
A kad ona nema neprijatelja onda ni ja nemam prijatelja..

jadno...

ja od veceras navijam za amere, pokazali su kako se bori za svoju zemlju. :thumbup:
Ti meni navedi samo jedan dobar razlog da navijam za Srbiju nema nikakvih problema, postajem vatreni..
Info za tebe, imao sam 15 godina 92-ge, pratim sport odavno, u Srbiji nikad nisam u životu bio, osim u prolazu..
Volim sve sportove, pa tako često gledam Srbiju i u košarci, rukometu, fudbalu, odbojci i sl..
Samo mi reci šta su recimo igrači učinili da bih ih ja volio i navijao za njih..
O onim koji navijaju i bodre reprezentaciju Srbije na utakmicama ne bih ni da pričam..dva podsjećanja: Marakana u kvalifikacija u fudbalu i Niš u kvalifikacijama u rukometu..
Reprezentaciju u fudbalu i košarci :x mogu reći da baš nikako ne volim vidjeti zbog nekih doduše danas već bivših reprezentativaca..bilo je u tim reprezentacijama takvih ljudi da će proteći vode dok se to zaboravi..
Reprezentacije u odbojci i rukometu :thumbup: mogu reći da čak i simpatišem, jer se uglavnom radi o dobrim mocima i sportistima..svejedno što smo u Nišu mogli vidjeti debile sa ružnim transparentima u rukometnoj utakmici, ja nikoga iz ekipe Srbije ne mrzim, jer su momci igrali rukomet i čak su se neki i stidjeli dekora na tribinama..
Novak Đoković :thumbup: i slični zaslužuju moj respekt..

Ne vidim nijedan razlog da se previše ovdje uzbuđuješ i da nas pokušavaš uvjeriti kako mi trebamo navijati za Srbiju..vidiš brate da ne ide..ti imaš više razloga da navijaš za BiH, pa nećeš i meni ide na živce ova priča za koga ko treba navijati u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu..
Neka navija ko za koga želi, ni u džep mi ni iz džepa..

Moji postovi od sinoć su svi izbrisani, a tvoji nisu..ja tu ne vidim logiku, alli nema veze..izbrisani su postovi ljudi koji ne mogu da navijaju za drugu državu, a ostavljeni postovi ljudi koji ne navijaju za svoju, već za drugu državu..to je meni apsurdno..
Vjeruj mi ne mrzim nikoga, ali evo kao zvezdaš reci za koga bi navijao kad bi igrali Partizan - Melbourne Heart?
To su emocije, ne mora da znači da nekoga mrziš, ali ti draže da Partizan izgubi nego da pobjedi, zato što znaš da će te raja zajebavati, a ovako dobiješ priliku da ti nekoga zezaš..
Kao željovac ja prošle godine odem na utakmicu Sarajevo - Helsinborg i svim srcem navijao da Sarajevo prođe..dođem sutra na posao i nekakvi Pitari koji nikako nisu bili na utakmici mene zezaju zato što je Sarajevo prošlo..halo ba, ja bio, oni nisu i ja donji..
Ma neš više nikad..
Trasimaco

#406 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Trasimaco »

udrch wrote:Kao željovac ja prošle godine odem na utakmicu Sarajevo - Helsinborg i svim srcem navijao da Sarajevo prođe..dođem sutra na posao i nekakvi Pitari koji nikako nisu bili na utakmici mene zezaju zato što je Sarajevo prošlo..halo ba, ja bio, oni nisu i ja donji..
Ma neš više nikad..
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
adore

#407 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by adore »

Trasimaco wrote:Kao željovac ja prošle godine odem na utakmicu Sarajevo - Helsinborg i svim srcem navijao da Sarajevo prođe..dođem sutra na posao i nekakvi Pitari koji nikako nisu bili na utakmici mene zezaju zato što je Sarajevo prošlo..halo ba, ja bio, oni nisu i ja donji..
Ma neš više nikad..
U firmi u kojoj radim ima 6 pitara i 3 manijaka :D , a ja sam bio na više utakmica Sarajeva nego svi ovi pitari zajedno. BTW nas trojica idemo na svaku Zeljinu utakmicu. Klasika :thumbup:
udrch

#408 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by udrch »

Trasimaco wrote:
udrch wrote:Kao željovac ja prošle godine odem na utakmicu Sarajevo - Helsinborg i svim srcem navijao da Sarajevo prođe..dođem sutra na posao i nekakvi Pitari koji nikako nisu bili na utakmici mene zezaju zato što je Sarajevo prošlo..halo ba, ja bio, oni nisu i ja donji..
Ma neš više nikad..
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Ovo mi se isto moglo desiti da sam navijao za Srbiju protiv Njemačke..dali bi to spriječilo onakvu vrstu slavlja po PC-u..naravno da ne bi..što se mene tiče samo naprijed, a ja znam svoje..nekad se moram i ja radovati..
gonič zmajeva

#409 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by gonič zmajeva »

za tjedan dana počinje svjetsko nogometno prvenstvo.bilo bi ljepo da južna amerika uzme.stavio sam i neke novce na to.u finalu sjeverna protiv južne amerike(bilo bi zakon).mislim da usa igra najbolji nogomet od svih nejužnoameričkih država.
imač kada

#410 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by imač kada »

do sinoć za njemačku, ganu i australiju, sinoć samo za australiju, a od sinoć ni za koga.

hvala lijepo
cyprus

#411 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by cyprus »

Kako mi je ispala Grčka, navijam za Urugvaj :thumbup: .

Također i za Holandiju zbog kladionice i SA-X poola, iako mi dosad nisu bili dragi, a imam simpatije i prema Slovačkoj i Engleskoj :thumbup:
todd_smith

#412 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by todd_smith »

Poison Ivy wrote:Nakon ispadanja Italije, sad mi je svejedno :(
a meni jos sladje :mrgreen: :lol:
Edin H.

#413 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Edin H. »

13% forumasa je konacno doslo na svoje :oops:
amidzazeher

#414 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by amidzazeher »

Njegov odgovor je veoma jasan :D

Image

Citam u Slobodnoj Bosni ali ne nadjoh bas neku pravu temu pa moze valjda ovdje :roll:
ak72

#415 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by ak72 »

amidzazeher wrote:Njegov odgovor je veoma jasan :D

Image

Citam u Slobodnoj Bosni ali ne nadjoh bas neku pravu temu pa moze valjda ovdje :roll:
Samo kad jednom ne izadje iz Sarajeva :lol:
Edin H.

#416 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

Post by Edin H. »

:x
Locked