Zvezdas wrote:udrch wrote:Ja nemam više za koga da navijam na ovom prvenstvu
Ispade mi Srbija
A kad ona nema neprijatelja onda ni ja nemam prijatelja..
jadno...
ja od veceras navijam za amere, pokazali su kako se bori za svoju zemlju.

Ti meni navedi samo jedan dobar razlog da navijam za Srbiju nema nikakvih problema, postajem vatreni..
Info za tebe, imao sam 15 godina 92-ge, pratim sport odavno, u Srbiji nikad nisam u životu bio, osim u prolazu..
Volim sve sportove, pa tako često gledam Srbiju i u košarci, rukometu, fudbalu, odbojci i sl..
Samo mi reci šta su recimo igrači učinili da bih ih ja volio i navijao za njih..
O onim koji navijaju i bodre reprezentaciju Srbije na utakmicama ne bih ni da pričam..dva podsjećanja: Marakana u kvalifikacija u fudbalu i Niš u kvalifikacijama u rukometu..
Reprezentaciju u fudbalu i košarci

mogu reći da baš nikako ne volim vidjeti zbog nekih doduše danas već bivših reprezentativaca..bilo je u tim reprezentacijama takvih ljudi da će proteći vode dok se to zaboravi..
Reprezentacije u odbojci i rukometu

mogu reći da čak i simpatišem, jer se uglavnom radi o dobrim mocima i sportistima..svejedno što smo u Nišu mogli vidjeti debile sa ružnim transparentima u rukometnoj utakmici, ja nikoga iz ekipe Srbije ne mrzim, jer su momci igrali rukomet i čak su se neki i stidjeli dekora na tribinama..
Novak Đoković

i slični zaslužuju moj respekt..
Ne vidim nijedan razlog da se previše ovdje uzbuđuješ i da nas pokušavaš uvjeriti kako mi trebamo navijati za Srbiju..vidiš brate da ne ide..ti imaš više razloga da navijaš za BiH, pa nećeš i meni ide na živce ova priča za koga ko treba navijati u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu..
Neka navija ko za koga želi, ni u džep mi ni iz džepa..
Moji postovi od sinoć su svi izbrisani, a tvoji nisu..ja tu ne vidim logiku, alli nema veze..izbrisani su postovi ljudi koji ne mogu da navijaju za drugu državu, a ostavljeni postovi ljudi koji ne navijaju za svoju, već za drugu državu..to je meni apsurdno..
Vjeruj mi ne mrzim nikoga, ali evo kao zvezdaš reci za koga bi navijao kad bi igrali Partizan - Melbourne Heart?
To su emocije, ne mora da znači da nekoga mrziš, ali ti draže da Partizan izgubi nego da pobjedi, zato što znaš da će te raja zajebavati, a ovako dobiješ priliku da ti nekoga zezaš..
Kao željovac ja prošle godine odem na utakmicu Sarajevo - Helsinborg i svim srcem navijao da Sarajevo prođe..dođem sutra na posao i nekakvi Pitari koji nikako nisu bili na utakmici mene zezaju zato što je Sarajevo prošlo..halo ba, ja bio, oni nisu i ja donji..
Ma neš više nikad..