Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
splavar šime
#126 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Njemačka
Slovenija
Srbija
Portugal
O Slonovače
Španija
A najveća bi bila pobijeda da sadašnji Nogometni Savez BiH ode ili u kavez ili u zaborav a dođu normalni ljudi pravi sportisti i oni koji se razumiju u nogomet a ne ko ova banda koja se razumije samo u krimunal i korupciju.
Slovenija
Srbija
Portugal
O Slonovače
Španija
A najveća bi bila pobijeda da sadašnji Nogometni Savez BiH ode ili u kavez ili u zaborav a dođu normalni ljudi pravi sportisti i oni koji se razumiju u nogomet a ne ko ova banda koja se razumije samo u krimunal i korupciju.
-
jasana
#127 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
VIVA ESPANA
VIVA ESPANA
i na evropskom sam navijala i odnesose oni pobjedu!
Navijacu i za susjede Slovence!
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
-
Sounder
- Mr.Lee
- nuraH
#131 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?

ja cu navijati za USA!!!
ja im predvidjam bar polufinale il eventualno finale!
do sad su samo od Brazila izgubili!
prejaka ekipa.. bez ikakvih zvijezda i sminkera... ljudi strasno igraju!
- kanocale
#132 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
ja ne mrzim,nije to u duhu sporta.
evo mojih ekipa:
navijam za našu braću-srbe i slovence(sve u duhu današnjeg praznika - bratstva i jedinstva koji kod mene nije fraza),onda dvije ekipe koje igraju najljepši fudbal:
1. srbija
2.slovenija
3.engleska
4.brazil
evo mojih ekipa:
navijam za našu braću-srbe i slovence(sve u duhu današnjeg praznika - bratstva i jedinstva koji kod mene nije fraza),onda dvije ekipe koje igraju najljepši fudbal:
1. srbija
2.slovenija
3.engleska
4.brazil
- R9..
#133 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Cujem Italija i Slovenija su za ukidanje viza BiH-i
Dakle za njih navijam

Dakle za njih navijam
-
jasana
#134 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
http://www.youtube.com/watch?v=BecjoSfV ... re=relatedjasana wrote:VIVA ESPANAVIVA ESPANA
i na evropskom sam navijala i odnesose oni pobjedu!
- cyprus
#135 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Jesam li ja jedini ovdje indiferentan po pitanju Srbije?
Niti ću navijat za nju, nit je mrzim. Vjerovatno ću navijat za njih protiv većine jačih reprezentacija, a navijat protiv u utakmicama sa autsajderima...
-
Margita81
#136 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Kakva ba ljudi Slovenija sta vam je lol
Ja necu navijati jer cu otprilike da pogledam samo zadnje dvije utakmice ono najbolje ofc ali bih rado da vidim Portugal u zavrsnici. Imaju pobjednicku ekipu tamo nema sta.
Od ostalih zemalja..bilo koja africka al fakat igraju sa srcem to je sve sto i imaju, juznoamerickih-Argentina ofc.
Bit ce vruce
Ja necu navijati jer cu otprilike da pogledam samo zadnje dvije utakmice ono najbolje ofc ali bih rado da vidim Portugal u zavrsnici. Imaju pobjednicku ekipu tamo nema sta.
Od ostalih zemalja..bilo koja africka al fakat igraju sa srcem to je sve sto i imaju, juznoamerickih-Argentina ofc.
Bit ce vruce
- A1fa
#137 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Jest, zato im Mexico nedavno petardu uvali na njihovom terenunuraH wrote:
ja cu navijati za USA!!!
-
Sounder
#138 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Uvalio im petardu kada je igrao A tim Meksika protiv C tima Amarike.A1fa wrote:Jest, zato im Mexico nedavno petardu uvali na njihovom terenunuraH wrote:
ja cu navijati za USA!!!
-
oridjidji
#139 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Navijacu za Italiju, Obalu Slonovace, Kamerun i Srbiju ...
Bodricu malo i Slovence, samo ipak ovo su mi nekako uvijek drage ekipe bile za navijanje.
Medjutim nasa reprezentacija je nenadjebiva, zalim svaki dan nas neodlazak na sp. Za nju gorim. Francuzima, Portugalcima ne zelim nista dobro, kao ni Rosetiju i Honnesu
Bodricu malo i Slovence, samo ipak ovo su mi nekako uvijek drage ekipe bile za navijanje.
Medjutim nasa reprezentacija je nenadjebiva, zalim svaki dan nas neodlazak na sp. Za nju gorim. Francuzima, Portugalcima ne zelim nista dobro, kao ni Rosetiju i Honnesu
-
dario_džamoja
#140 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Protiv Srbije
- Meho Kodro
#141 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Srbija ima odlicne igrace, ali sto je i jos vaznije odlicnog trenera (toga prije nisu imali na mjestu selektora)kontra_svih wrote: Prvo istina je da Srbija nikako ne uspjeva da pobjedi neku od "velikih" reprezentacija. Sa ovo ekipom siguran sam da hoce, jel realno ima mozda i najjacu odrbranu u evropi.
Srbija ce biti jedan od pritajenih favorita na SP, tzv dark horse, ali tek treba vidjeti kako ce igrati protiv najjacih, u grupi su imali samo jedno "veliko" ime Francusku, i od mogucih sest uzeli 1 bod, na SP je Srbija prosla zasluzeno, rasturili su sve ostale, mada Romania je u rasulu, a ni ostali nisu bili neke ekipe od kojih boli glava
Ako na SP pobjede Gaucose, Njemce... nesto u tom stilu, onda kapa dolje (al uz dosta srece se moze do velikog rezultata i bez da se igra protiv velikih)
-
samo malo
#142 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Srbija ima najbolju odbranu u Evropi?
Stara dobra balkanska skola skromnosti, BiH ima najbolji napad na svijetu, Srbija ima najbolju odbranu u Evropi
vezni red je valjda rezervisan za Hrvate, i to najbolji u kosmosu
Stara dobra balkanska skola skromnosti, BiH ima najbolji napad na svijetu, Srbija ima najbolju odbranu u Evropi
-
Sounder
#143 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Srbi su imali najbolju odbranu i kada su otisli u Njemacku. Mislim da su i u tim kvalifikacijama primili najmanje golova u Evropi.
-
playercina
- hamza_sa
#145 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Navijacu za sve one reprezentacije koje budu igrale protiv srbije, a poslije grupne faze cu da razmislim.
-
Mascherano
#146 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Sounder wrote:Srbi su imali najbolju odbranu i kada su otisli u Njemacku. Mislim da su i u tim kvalifikacijama primili najmanje golova u Evropi.
Da, ali zaboravljas da Nemanja Vidic koji je svakako pola odbrane nije odigrao nijednu utakmicu na SP u NJemackoj. Odbrana Srbije danas mozda nije najjaca, ali je svakako medju jacim u svijetu, medjutim mislim da je selektor najjaci srpski adut. Covjek koji je uzeo titulu Spanije sa Atletikom, a bio trener Reala i Barselone zasluzuje svaki respekt. Dalje, i napad je postao ubitacan, pogotovo otkako su Krasic i Jovanovic usli u formu... Slabija je tacka jedino vezni red gdje nema pravih igraca koji bi mogli parirati svjetskim asovima... Da je tu sa Stankovicem i jedan Misimovic, Srbija bi sigurno prosla 1.krug...
- 2407
-
iznogudny
- amrica
- bihpatriot
#150 Re: Za koju ćete reprezentaciju navijati na SP?
Meni sad zao sto je Hrvatska ispala... fakat kad skontam jedina repka za koju sam simpatisao na Eurima i Mundijalima...
Nit BiH, nit Hrvatske, nit Turske...
Kakva je J. Koreja...
Nit BiH, nit Hrvatske, nit Turske...
Kakva je J. Koreja...