Za koga biste glasali kao predsjednika SDP-a?

Post Reply

Na izborima za predsjednika SDP-a, glasao bih za:

Alija Behmen
1
2%
Zlatko Lagumdžija
8
18%
Bogić Bogićević
23
51%
Željko Komšić
12
27%
Šućur Slaviša
1
2%

Total votes: 45

Sdarr

#1 Za koga biste glasali kao predsjednika SDP-a?

Post by Sdarr »

Pod pretpostavkom da imate mogućnost da glasate, i pod pretpostavkom da su ovo predloženi kandidati, kome biste dali svoj glas? Znam da je bilo još kandidata koji su mogli biti na listi, ali mene zanima kome biste od ponuđenih dali svoj glas. Hvala!
mostarac

Post by mostarac »

Znam za koja dva ne bi sigurno, Behmen i Bogicevic. Prvi mi ne lezi nikako, a drugi je odjebao partiju kad joj je bilo najteze i to na jedan perfidan i hinjski nacin i iskreno govoreci i pored svega sto je covjek napravio u Beogradu mislim da nema muda, a to misljenje sam formirao na osnovu njegovo djelovanja nakon beograda koje je ravno nuli i nigdje se Bogicevic nije istakao niti bilo kome zamjerio. Ako je moralo doci do toga on bi se povukao.

Uostalom ne kontam zasto se sire narodne mase zanimaju samo za kadrovske probleme SDP-a. Sve ostale partije sa svojim kadrovskim problemima zajedno ne izazivaju ni deseti fio zanimanja kao kadrovski problemi SDP-a. To fakat ne kontam, ali eto.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ja bi za Hasana Cengica... :D
Mahalac

Post by Mahalac »

mostarca za predsednika :-)

..nek je hercegovac pa kako god :D
branimir_s

Post by branimir_s »

Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
mostarac

Post by mostarac »

branimir_s wrote:Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.
novel

Post by novel »

Image

:lol: .....hasan blesava :lol: :lol: :lol: :lol:
branimir_s

Post by branimir_s »

mostarac wrote:
branimir_s wrote:Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.
A sta li ces tek reći kad ti "socijaldemokrat" udje u koalciju sa drugom Suljom Tihicem?
dizZaster

Post by dizZaster »

mostarac wrote:
čovjeka(F.Alispahića) koji je pokrenuo inicijativu o osnivanju muzeja genocida nad Bošnjacima nazvati deklarisanim fašistom

:?
"mostarac" , antibošnjački mediji popiše ti mozak.
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Za Bogica. 8)
Grom iz vedra neba

dizZaster wrote:
mostarac wrote:
čovjeka(F.Alispahića) koji je pokrenuo inicijativu o osnivanju muzeja genocida nad Bošnjacima nazvati deklarisanim fašistom

Mostarac ovo ti fakat nije trebalo. Ne moras voljeti Fatmira, ali nazvati ga fasistom je van pameti.

Covjek je stao na zulj ljudima koji su izmislili "teroristicki kamp Pogorelica i atentat na Fikreta" (sada svo vidjeli u presudi suda da je to bila izmisljotina) i onda su SB i Dani + 60 minuta sistematski od covjeka pokusavali napraviti babarogu.

A cinjenice su vrlo jednostavne.

Fatmir je rekao: Oni izmisljaju.

SB, Dani i 60 minuta su rekli: Sokantno, ekskluzivno, vanserijski, vanzemaljski, otkrivamo da je Pogorelica bila teroristicki kamp, i da su pokusali napraviti atentat na Fikreta.

Mediji u Hrvatskoj: isto kao prethodno.

Mediji u Srbiji: Isto kao prethodno.

Sud: Bila je to ipak patka.

A problem nasih novinarcica je zapravo sto su nasjeli na patku koju je Vecernji list plasirao mnogo ranije. Dakle ta patka je dosla iz Hrvatske, a ovi sto su popu**** to je njihova greska. Ne treba sad od Fatmira pravit fasistu sto im je rekao da su levati, a vidjeli smo da je to istina.
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Gledajuci sve pozitivne osobine koje bi trebale da krase jednog modernog politicara Zeljko Komsic je najmanje dva koraka ispred svih predlozenih kandidata.

Medjutim posto je, prema mom misljenju, pristao da bude pijun u nemoralnoj izbornoj partiji saha, koja bi se po zelji obojice trebala zavrsiti podjelom bodova - odnosno vlasti izmedju Lagumdzije i Tihica, moj izbor u ovoj anketi je veliki gospodin drug Bogic Bogicevic, covjek kojeg postujem i cijenim kao rodjenog oca.

U krajnjem slucaju treba biti i malo pragmatican, da se ne bi "rasipali" glasovi, glas treba dati onome ko ima najvise sansi da pobjedi. :D

Malo zlocesto od mene, ali ovo je prilicno popularno razmisljanje na nasoj politickoj sceni moze znaciti i bingo ! :lol:
mostarac

Post by mostarac »

Grom iz vedra neba wrote:
dizZaster wrote:
mostarac wrote:

Mostarac ovo ti fakat nije trebalo. Ne moras voljeti Fatmira, ali nazvati ga fasistom je van pameti.

Covjek je stao na zulj ljudima koji su izmislili "teroristicki kamp Pogorelica i atentat na Fikreta" (sada svo vidjeli u presudi suda da je to bila izmisljotina) i onda su SB i Dani + 60 minuta sistematski od covjeka pokusavali napraviti babarogu.

A cinjenice su vrlo jednostavne.

Fatmir je rekao: Oni izmisljaju.

SB, Dani i 60 minuta su rekli: Sokantno, ekskluzivno, vanserijski, vanzemaljski, otkrivamo da je Pogorelica bila teroristicki kamp, i da su pokusali napraviti atentat na Fikreta.

Mediji u Hrvatskoj: isto kao prethodno.

Mediji u Srbiji: Isto kao prethodno.

Sud: Bila je to ipak patka.

A problem nasih novinarcica je zapravo sto su nasjeli na patku koju je Vecernji list plasirao mnogo ranije. Dakle ta patka je dosla iz Hrvatske, a ovi sto su popu**** to je njihova greska. Ne treba sad od Fatmira pravit fasistu sto im je rekao da su levati, a vidjeli smo da je to istina.
A sta je ono "humanista" Fatmir govorio o Holokaustu?
Grom iz vedra neba

mostarac wrote:
Ja fakat ne znam sta je to bilo sa holokaustom. Gledao sam na TVu Fatmirovo objasnjenje koje je razlicito od onog kako su to prikazali njegovi oponenti, ali posto nisam citao taj tekst, ne mogu komentarisati.
mostarac

Post by mostarac »

Grom iz vedra neba wrote:
mostarac wrote:
Ja fakat ne znam sta je to bilo sa holokaustom. Gledao sam na TVu Fatmirovo objasnjenje koje je razlicito od onog kako su to prikazali njegovi oponenti, ali posto nisam citao taj tekst, ne mogu komentarisati.
evo da znas:

http://www.bihweb.com/modules.php?name= ... highlight=
dizZaster

Post by dizZaster »

mostarac

Post by mostarac »

dizZaster wrote:evo da i ti "mostarac" znaš
http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... polje=teme
Ono sto je napisao Fatmir Alispahic je malo vise od pukog komentarisanja prikazivanja istorije ili pukog navodjenja citata autora.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Regulatorna agencija aktivna? :x
lindjo

Post by lindjo »

lanjski snijeg :oops: ...inace radilo se o hajci koja je imala sasvim druge motive...uzroke...dok je razvikani *slucaj holokaust* posluzio samo kao povod...sto se kao i u xy(zadnji slucaj godinama montiranog,razvikanog *slucaja pogorelica* )posluzila kao obicna ljagarija,litanija...ukratko *montirani proces*...koji i nije neko cudo, uzimajuci u obzir ideoloski & moralni background narucitelja :wink: (Zlaja,Munja,Abdic,Bakircic i ostatak puzavaca :oops: )

moj prijedlog :D :

Reis
Post Reply