Za koga biste glasali kao predsjednika SDP-a?
-
Sdarr
#1 Za koga biste glasali kao predsjednika SDP-a?
Pod pretpostavkom da imate mogućnost da glasate, i pod pretpostavkom da su ovo predloženi kandidati, kome biste dali svoj glas? Znam da je bilo još kandidata koji su mogli biti na listi, ali mene zanima kome biste od ponuđenih dali svoj glas. Hvala!
-
mostarac
Znam za koja dva ne bi sigurno, Behmen i Bogicevic. Prvi mi ne lezi nikako, a drugi je odjebao partiju kad joj je bilo najteze i to na jedan perfidan i hinjski nacin i iskreno govoreci i pored svega sto je covjek napravio u Beogradu mislim da nema muda, a to misljenje sam formirao na osnovu njegovo djelovanja nakon beograda koje je ravno nuli i nigdje se Bogicevic nije istakao niti bilo kome zamjerio. Ako je moralo doci do toga on bi se povukao.
Uostalom ne kontam zasto se sire narodne mase zanimaju samo za kadrovske probleme SDP-a. Sve ostale partije sa svojim kadrovskim problemima zajedno ne izazivaju ni deseti fio zanimanja kao kadrovski problemi SDP-a. To fakat ne kontam, ali eto.
Uostalom ne kontam zasto se sire narodne mase zanimaju samo za kadrovske probleme SDP-a. Sve ostale partije sa svojim kadrovskim problemima zajedno ne izazivaju ni deseti fio zanimanja kao kadrovski problemi SDP-a. To fakat ne kontam, ali eto.
- Alfons Kauders
Ja bi za Hasana Cengica... 
-
branimir_s
Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
-
mostarac
Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.branimir_s wrote:Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
-
branimir_s
A sta li ces tek reći kad ti "socijaldemokrat" udje u koalciju sa drugom Suljom Tihicem?mostarac wrote:Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.branimir_s wrote:Nakon obnog sramnog kongresa bas me briga... Svi su isti. Drug Zlatan je sa svojim klonovima unistio ideju socijaldemokratije na ovim prostorima.
- dizZaster
čovjeka(F.Alispahića) koji je pokrenuo inicijativu o osnivanju muzeja genocida nad Bošnjacima nazvati deklarisanim fašistommostarac wrote:
Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.
"mostarac" , antibošnjački mediji popiše ti mozak.
-
Grom iz vedra neba
Mostarac ovo ti fakat nije trebalo. Ne moras voljeti Fatmira, ali nazvati ga fasistom je van pameti.dizZaster wrote:čovjeka(F.Alispahića) koji je pokrenuo inicijativu o osnivanju muzeja genocida nad Bošnjacima nazvati deklarisanim fašistommostarac wrote:
Ko je bio upravu i ko se borio za cast a ko iskljucivo za vlast pokazuje koalicija tih sto napustise partiju sa deklarisanim fasistom Fatmirom Alispahicem. Ta cinjenica govori vise od icega.
![]()
Covjek je stao na zulj ljudima koji su izmislili "teroristicki kamp Pogorelica i atentat na Fikreta" (sada svo vidjeli u presudi suda da je to bila izmisljotina) i onda su SB i Dani + 60 minuta sistematski od covjeka pokusavali napraviti babarogu.
A cinjenice su vrlo jednostavne.
Fatmir je rekao: Oni izmisljaju.
SB, Dani i 60 minuta su rekli: Sokantno, ekskluzivno, vanserijski, vanzemaljski, otkrivamo da je Pogorelica bila teroristicki kamp, i da su pokusali napraviti atentat na Fikreta.
Mediji u Hrvatskoj: isto kao prethodno.
Mediji u Srbiji: Isto kao prethodno.
Sud: Bila je to ipak patka.
A problem nasih novinarcica je zapravo sto su nasjeli na patku koju je Vecernji list plasirao mnogo ranije. Dakle ta patka je dosla iz Hrvatske, a ovi sto su popu**** to je njihova greska. Ne treba sad od Fatmira pravit fasistu sto im je rekao da su levati, a vidjeli smo da je to istina.
- valterbranisarajevo
Gledajuci sve pozitivne osobine koje bi trebale da krase jednog modernog politicara Zeljko Komsic je najmanje dva koraka ispred svih predlozenih kandidata.
Medjutim posto je, prema mom misljenju, pristao da bude pijun u nemoralnoj izbornoj partiji saha, koja bi se po zelji obojice trebala zavrsiti podjelom bodova - odnosno vlasti izmedju Lagumdzije i Tihica, moj izbor u ovoj anketi je veliki gospodin drug Bogic Bogicevic, covjek kojeg postujem i cijenim kao rodjenog oca.
U krajnjem slucaju treba biti i malo pragmatican, da se ne bi "rasipali" glasovi, glas treba dati onome ko ima najvise sansi da pobjedi.
Malo zlocesto od mene, ali ovo je prilicno popularno razmisljanje na nasoj politickoj sceni moze znaciti i bingo !
Medjutim posto je, prema mom misljenju, pristao da bude pijun u nemoralnoj izbornoj partiji saha, koja bi se po zelji obojice trebala zavrsiti podjelom bodova - odnosno vlasti izmedju Lagumdzije i Tihica, moj izbor u ovoj anketi je veliki gospodin drug Bogic Bogicevic, covjek kojeg postujem i cijenim kao rodjenog oca.
U krajnjem slucaju treba biti i malo pragmatican, da se ne bi "rasipali" glasovi, glas treba dati onome ko ima najvise sansi da pobjedi.
Malo zlocesto od mene, ali ovo je prilicno popularno razmisljanje na nasoj politickoj sceni moze znaciti i bingo !
-
mostarac
A sta je ono "humanista" Fatmir govorio o Holokaustu?Grom iz vedra neba wrote:Mostarac ovo ti fakat nije trebalo. Ne moras voljeti Fatmira, ali nazvati ga fasistom je van pameti.dizZaster wrote:čovjeka(F.Alispahića) koji je pokrenuo inicijativu o osnivanju muzeja genocida nad Bošnjacima nazvati deklarisanim fašistommostarac wrote:
![]()
Covjek je stao na zulj ljudima koji su izmislili "teroristicki kamp Pogorelica i atentat na Fikreta" (sada svo vidjeli u presudi suda da je to bila izmisljotina) i onda su SB i Dani + 60 minuta sistematski od covjeka pokusavali napraviti babarogu.
A cinjenice su vrlo jednostavne.
Fatmir je rekao: Oni izmisljaju.
SB, Dani i 60 minuta su rekli: Sokantno, ekskluzivno, vanserijski, vanzemaljski, otkrivamo da je Pogorelica bila teroristicki kamp, i da su pokusali napraviti atentat na Fikreta.
Mediji u Hrvatskoj: isto kao prethodno.
Mediji u Srbiji: Isto kao prethodno.
Sud: Bila je to ipak patka.
A problem nasih novinarcica je zapravo sto su nasjeli na patku koju je Vecernji list plasirao mnogo ranije. Dakle ta patka je dosla iz Hrvatske, a ovi sto su popu**** to je njihova greska. Ne treba sad od Fatmira pravit fasistu sto im je rekao da su levati, a vidjeli smo da je to istina.
-
Grom iz vedra neba
Ja fakat ne znam sta je to bilo sa holokaustom. Gledao sam na TVu Fatmirovo objasnjenje koje je razlicito od onog kako su to prikazali njegovi oponenti, ali posto nisam citao taj tekst, ne mogu komentarisati.mostarac wrote:
A sta je ono "humanista" Fatmir govorio o Holokaustu?
-
mostarac
evo da znas:Grom iz vedra neba wrote:Ja fakat ne znam sta je to bilo sa holokaustom. Gledao sam na TVu Fatmirovo objasnjenje koje je razlicito od onog kako su to prikazali njegovi oponenti, ali posto nisam citao taj tekst, ne mogu komentarisati.mostarac wrote:
A sta je ono "humanista" Fatmir govorio o Holokaustu?
http://www.bihweb.com/modules.php?name= ... highlight=
- dizZaster
evo da i ti "mostarac" znaš
http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... polje=teme
-
mostarac
Ono sto je napisao Fatmir Alispahic je malo vise od pukog komentarisanja prikazivanja istorije ili pukog navodjenja citata autora.dizZaster wrote:evo da i ti "mostarac" znaš
-
lindjo
lanjski snijeg
...inace radilo se o hajci koja je imala sasvim druge motive...uzroke...dok je razvikani *slucaj holokaust* posluzio samo kao povod...sto se kao i u xy(zadnji slucaj godinama montiranog,razvikanog *slucaja pogorelica* )posluzila kao obicna ljagarija,litanija...ukratko *montirani proces*...koji i nije neko cudo, uzimajuci u obzir ideoloski & moralni background narucitelja
(Zlaja,Munja,Abdic,Bakircic i ostatak puzavaca
)
moj prijedlog
:
Reis
moj prijedlog
Reis