za izbrisati; hvala

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
mirno

#1 za izbrisati; hvala

Post by mirno »

Postoji i oni koji će se najvjerovatnije sjatiti ovdje na temu, omalovažavati svojim pisanjem shvatanja ljudi koji ne razmišljaju poput njih.
Pa dobro, postojite, evo sam vam posvetio post, zna se da se ne slažete, da vam je smiješno, tragično, besmisleno...
Eto iznešeni su vaši stavovi a poznati se po tome na drugim temama, pa se nadamo da se nećete opet javljati da to potvrdite ili da vas prepoznamo. Al'... koliko vi volite i želite shvatiti drugačije od sebe!

Pisanim tekstom ne želim nikome ispirati razmišljanje, kako to nerijetko mnogi na raznim temama nastoje kada im nešto nije po volji. Oni računajući sa svojim šejtanom koji došaptava čovjeku kako bi ga odvratio od Pravog Puta, da će i oni koji to njihovo pisanje čitaju, biti zavedeni šejtanima koji su uz njih. Šejtani se udužuju kada je riječ o odvraćanju od Istine pa ih to nagoni još više u zabludu da srljaju.
A onaj ko bude iskren i objektivan, lahko će prepoznati ovakva srozanja vlastitog pogleda na svijet u kojem se nalazi.

Zato neka svako zastane sa svojim razumom ili razmišjanjem nad ovim tekstovima i neka donese sud sam za sebe.
Last edited by mirno on 04/12/2013 09:33, edited 1 time in total.
mirno

#2 Re: Blud

Post by mirno »

Molim moderaciju foruma da obrišu ovaj posti iznad zajedno sa ovim jer sam pogriješio. Oprotite i hvala!
Locked