Za EUROPRONET i upravu EPN.ba

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

DA li imate u zadnje vrijeme problema sa Internetom(EPN preko HSa)

Poll ended at 07/02/2006 23:32

DA,imam ponekad
7
100%
NE,ne uopste
0
No votes

Total votes: 7

apsolut

#1 Za EUROPRONET i upravu EPN.ba

Post by apsolut »

Svaka cast do sada za mene ste najbolji bili i ostacete!!

AL J.... ..... .... KOji qrac ebete sve zadnjih 7dana internet i konekciju,kad god se nazove kaze se da je do HS-a ... boli me vise briga,HSu placam Kablovsku a to od njih IMAM i gledam TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jadnoj dami,gospodji,gospodjici sto se javlja ici cu na zivde od danas pa nadalje svaki dan..............
JESTEL VI NORMALNI UOPSTE!! BAS KAD SE KONEKTUJEM I KAD MI BAS STA TREBA S*EBE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DODJITE MALO SEBI!!!!!!
poslije kad se ovo rijesi..OSTAJETE OPET NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Zaista je Epn-ov kablovski internet drasticno pogorsan u posljednje vrijeme zbog cega razmisljam da im se zahvalim na uslugama. Cesti su prekidi konekcije, "usporavanja" a kada im se covjek pozali, onda za sve optuzuju HS i BH Cabel NET iako je u isto vrijeme prijem kablovske televizije normalan.
justika_sa

Post by justika_sa »

sudnjidan wrote:Zaista je Epn-ov kablovski internet drasticno pogorsan u posljednje vrijeme zbog cega razmisljam da im se zahvalim na uslugama. Cesti su prekidi konekcije, "usporavanja" a kada im se covjek pozali, onda za sve optuzuju HS i BH Cabel NET iako je u isto vrijeme prijem kablovske televizije normalan.

kod mene je sličan problem sa Logosoftom i to već više od godinu... mislim uvijek kad god mi zašteka net... i nazovem dežurnu tehničku službu prva rečenica im je " do HS-a je" ma daj... to da ne plaćam HS mjesečno net već njima uopće im ne dopire do mozga...
nakon nekog vremena pocela sam sama zvati HS i stvarno... kad god je zaista do HS-a ljudi dođu u roku od pola sata i riješe problem... Logosoft uvijek čekam danima i nikad niko (iako sam kljient logosofta 3 godine) nije doša kod mene da riješi problem...
apsolut

#4 !!!

Post by apsolut »

Upravo tako!ma uvjek ima prekida,svagdje al Iskreno mogao sam prastat i fer je bilo oni prekidi po 10minuta,al zadnjih dana il sam ja toliki peh il sta je..taman kad se konektujem odma RECONNCET..i nece..i nece...neki dan sam cekao 2h i opet nista.....
Ma nek Dignu cijene,boli me briga uzet cu paket koji mi ODGOVARA i tacka....al ako sam fino platio za Kablovsku-HOCU DA JE GLEDAM,ako sam platio Internet-HOCU DA KAD GOD POZELIM DA SE KONEKTUJEM!
i bilo mi ofirno zvat,zalit se...hajd ljudi imaju posla,a raja moja sam zove i zali se...a ebe mi se vise ko je Kriv.....jer stvarno nije fer sa njihove strane.....JA krivim EPN a vi Krivite HS...to me ne zanima.......

i opet
::kada ovo sve prodje EPN.ba (NAJBOLJI)
debela

Post by debela »

ma sta im se ulizujes, najbolji pa najbolji. da su najbolji ne bi si dozvolili ovakve kiksove :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

koliko god truda oni ulozili, nemaju hardverske mogucnosti...sve su nam centrale zastarjele tako da ti mozes kupiti ne znam ti kakve kablove i one calbe kutije, kad smo mrezama preoptereceni....
nesto ala mobilna mreza....iammo mrezu za 100.000 mobitela, a imamo ih 200,000 u sarajevu...ovo lupam brojeve, ali je odnos isti...do daljnjeg, koristite dial-up..
archbishop

Post by archbishop »

a tek ELOB.. :x
zovem pet dana, i kad se konacno neko javi, narednih tri dana cekas ponudu, pa opet zoves, pa opet cekas, pa nazovite ovo, pa nazovite blabla...
natjeralo me da odustanem. skoro.
debela

Post by debela »

a hoces mi ti placati racune za telefon onda? ja ne znam sta imaju ili nemaju niti me interesuje. ako nesto nude onda neka to i ispostuju, a ne zavlace ljude supljom pricom.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

debela wrote:a hoces mi ti placati racune za telefon onda? ja ne znam sta imaju ili nemaju niti me interesuje. ako nesto nude onda neka to i ispostuju, a ne zavlace ljude supljom pricom.
jos i tvoje da platim :x nije mi dosta sto ce mi sa januarskim racunom doci 26 KM NICEGA!!!

sestro mila, ja ti imam sva tri accounta, sve dial up...bihnet, logo i smart...
i kad je jedan spor, ja se prebacim na drugi..kad ono taj sporiji od prvog...
nesto genralno nije u redu sa tim stvarima....
nije do smartneta....vec INTERNETA uopste....
debela

Post by debela »

daj ba mirci, otkad si ti postala glasnogovornik epn-a?
nije problem internet nego nasi internet provajderi koji nisu u stanju rijesiti probleme sa svojim partnerima, a onda to ide preko ledja korisnika.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

debela wrote:daj ba mirci, otkad si ti postala glasnogovornik epn-a?
nije problem internet nego nasi internet provajderi koji nisu u stanju rijesiti probleme sa svojim partnerima, a onda to ide preko ledja korisnika.
ihihihih, pa nije valjda da sam glasnogovornik ako kazem NIJE EPN kriv toliko, koliko cijeli shit sto se desava sa telekomunikacijama....

btw, ja sam na bihnetu vec 4 mjeseca, epnov sam na standby stavila otkako sam dobila virus sa njihove info adrese :D

sve ti sestro ide preko ledja korisnika.... ti sve uredno platis, a dobijes uslugu srednje zalosti..
Qler

Post by Qler »

25. sam uplatio cable net preko epn-a evo ni danas nemam konekcije. haj, kazu nisu pojacali signal ovi iz HS-a. i frajer 3 dana govori sutra cu doci! mame im se sjetim i epn-u i hs-u. ako me konekcija bude jos zezala kada/ako ovo naprave, odoh na adsl, seljaci jedni. jos mi kaze pa cekas samo 3 dana! nekoga mu cekam 3 dana!!!!!!:x:x:x:x juce sam se posvadjao sa hs-om, a ako mi danas ne uvdu net kako treba, sutra ih zovem i jebat cu im sve po spisku, pa onda epn-u! ne zanima me do koga je, ja nemam ono sto sam platio!

ja, i nemam ptobleme ponekad, nego od kako sam upatio, jos nisam bio ni milisekundu na netu!!
irfan2

Post by irfan2 »

samo da znas da ces za adsl cekat oko mjesec dana..
tolko sam ja cekao :roll:
a znam nekolko likova koji su cekali po pola godine..npr prijavili se u novembru prikljucili im u aprilu...doduse to je bilo u vrijeme one nestasice modema...
uvijek ima gore od goreg :D ...bolje ti je malo se strpi...dobar je epn i imaces veci download, karakteristike su skoro iste....
Qler

Post by Qler »

ma nervira me njihova neporfesionalnost! tri dana govore sutra :x da mi hoce reci dolazimo 18. pa ni po jada. ovako me prave budalom! e pa ne moze! sad sam zvao epn i rekao mi je sutra u pola 9 da zovem da pitam tog nekog lika sto im je na cable glavni i taj treba da nazove tog nekog sto radi u hs i da mi tacno kaze sto nije dosao i kada ce doci, a nakon toga idem u hs da im hebem sve!
apsolut

#15 !!fck EPN!!

Post by apsolut »

nemam se sta ulizivat,uvlacit EPN-etu......haha,smijesno al et.....

al ljudi do sada su najbolji sto se tice logosofta,bihneta.... ljudi su toliko toga uradili za korisnike,besplatan ftp server,besplatan game server i ne ide ti limit ni gore ni dole...sto znaci nisu skrti!!
al j*b*m im SVU FAMILIJU!!dokle ce mi internet bit ko qrac....
ev danas opet izbacivanje i ebeno oslabila konekcija!!!!!

al zato postoji ugovor,sud.....
:P
apsolut

#16 !!fck EPN!!

Post by apsolut »

nemam se sta ulizivat,uvlacit EPN-etu......haha,smijesno al et.....

al ljudi do sada su najbolji sto se tice logosofta,bihneta.... ljudi su toliko toga uradili za korisnike,besplatan ftp server,besplatan game server i ne ide ti limit ni gore ni dole...sto znaci nisu skrti!!
al j*b*m im SVU FAMILIJU!!dokle ce mi internet bit ko qrac....
ev danas opet izbacivanje i ebeno oslabila konekcija!!!!!

al zato postoji ugovor,sud.....
:P
Monsignor

Post by Monsignor »

Zato dame i gospodo oprezno na predstojecim izborima :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

irfan2 wrote:samo da znas da ces za adsl cekat oko mjesec dana..
tolko sam ja cekao :roll:
a znam nekolko likova koji su cekali po pola godine..npr prijavili se u novembru prikljucili im u aprilu...doduse to je bilo u vrijeme one nestasice modema...
uvijek ima gore od goreg :D ...bolje ti je malo se strpi...dobar je epn i imaces veci download, karakteristike su skoro iste....
u firmi smo u decembru od prijave do psotavljanja cekali adsl 10ak dana....ja se danas prijavih pa cu vidjet kad ce mi doc...
Qler

Post by Qler »

danas je 5. dan kako nemam neta. sutra cekam do 14h i idem da raskinem ugovor! nek je hebu! necu je nikoga cekat da se smiluije da mi pojaca signal!
La_Forge

Post by La_Forge »

to ti i ja svajtujem drug ..... i fino im reci zasto...
zbog njih i zbog HSa..
i ja se takodje spremam u ponedjeljak u Unisa na razgovor...
dosta više

pa onda po ADSL .... i mirna Bosna
La_Forge

Post by La_Forge »

... mi bi se trebali organizovati i sastaviti pismo EPNu i HS ...
ja ovaj mjesec fino ne namjeravam platiti usluge interneta od 40km

jer ga NISAM IMAO !!! (eo skoro punih 10 dana)
bpsang

Post by bpsang »

ja koliko kletvi na racun EPN --ELOB--i kojih jos.
evo mIRCerka zna u kakvoj truhlovini od zgrade zivim od prije dvije godine od kako sam na kablovskom ELOB-a i EPN-a
nisam imao nikakvih problema jedino su zasrali oni iz Logosofta polazuci opticki kabal i presjecajuci linije ili nastiklavajuci nesto uglavnom prije nove godine bilo je problema sa konekcijom (zbog toga mi je zamjenjen modem)jer nije mogao izvuci frekvenciju iz kabla kroz koji ide konekcija i kablovski tri operatera.To je koliko sam ja upoznat,druga stvar zbog tih prekida dio korisnika sa Alipasinog polja je imala besplatan internet cijeli mjesec Januar 2006 do granice downloada od 6 GB.
Sad vas ja pitam koliko je to realno, uz na primjer ADSL preko BiH Neta,
koji uz osnovnu pretplatu daje 3 GB downloda a uz to zaracunava neku cudnu kamatu...
Bio sam na BiH Netu 1998 godine i nikad vise taman da mi nude sve besplatno...

Nije da hvalim EPN ali su krajnje korektni u svim podrskama,
po pozivu ako mi nesto zapne nisam cekao ekipu koja bi u zakazano vrijeme trebala doci nikad vise od pola sata.
Zato se manite price i predjite na najbolji operater EPN...
BlackLion

Post by BlackLion »

daj ba sta se zalite, vratite se na dial-up, pa ce te tek tada vidjeti sta znaci oslabljena konekcija :)

ja dial-up imam vec 5 godina, a tokom ove sedmice idem na Kablovski!!! na EuroPRONET :)

Yeah baby!!! fell my speed! 8-)

Peace out!
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Koliko para toliko muzike...:D...svi ste poletili zbog nize cijene...e pa...:D...sad uzivajte...:D.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Zivio ADSL.... :-) :D
Platim i znam na cemu sam! No sikiriki sa tim ima interneta - nema interneta, spora konekcija...
I molim da sada ne bude rafalno kako je ADSL skuplji ovo ono, najskuplje po meni izadje kada nesto platis (pa makar to bilo i 1KM) a onda toga nemas i kosta te zivaca i vremena... a mozda nekada i posla!
Post Reply