Za EUROPRONET i upravu EPN.ba
Moderator: Benq
- apsolut
#1 Za EUROPRONET i upravu EPN.ba
Svaka cast do sada za mene ste najbolji bili i ostacete!!
AL J.... ..... .... KOji qrac ebete sve zadnjih 7dana internet i konekciju,kad god se nazove kaze se da je do HS-a ... boli me vise briga,HSu placam Kablovsku a to od njih IMAM i gledam TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jadnoj dami,gospodji,gospodjici sto se javlja ici cu na zivde od danas pa nadalje svaki dan..............
JESTEL VI NORMALNI UOPSTE!! BAS KAD SE KONEKTUJEM I KAD MI BAS STA TREBA S*EBE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DODJITE MALO SEBI!!!!!!
poslije kad se ovo rijesi..OSTAJETE OPET NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AL J.... ..... .... KOji qrac ebete sve zadnjih 7dana internet i konekciju,kad god se nazove kaze se da je do HS-a ... boli me vise briga,HSu placam Kablovsku a to od njih IMAM i gledam TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jadnoj dami,gospodji,gospodjici sto se javlja ici cu na zivde od danas pa nadalje svaki dan..............
JESTEL VI NORMALNI UOPSTE!! BAS KAD SE KONEKTUJEM I KAD MI BAS STA TREBA S*EBE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DODJITE MALO SEBI!!!!!!
poslije kad se ovo rijesi..OSTAJETE OPET NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
sudnjidan
Zaista je Epn-ov kablovski internet drasticno pogorsan u posljednje vrijeme zbog cega razmisljam da im se zahvalim na uslugama. Cesti su prekidi konekcije, "usporavanja" a kada im se covjek pozali, onda za sve optuzuju HS i BH Cabel NET iako je u isto vrijeme prijem kablovske televizije normalan.
-
justika_sa
sudnjidan wrote:Zaista je Epn-ov kablovski internet drasticno pogorsan u posljednje vrijeme zbog cega razmisljam da im se zahvalim na uslugama. Cesti su prekidi konekcije, "usporavanja" a kada im se covjek pozali, onda za sve optuzuju HS i BH Cabel NET iako je u isto vrijeme prijem kablovske televizije normalan.
kod mene je sličan problem sa Logosoftom i to već više od godinu... mislim uvijek kad god mi zašteka net... i nazovem dežurnu tehničku službu prva rečenica im je " do HS-a je" ma daj... to da ne plaćam HS mjesečno net već njima uopće im ne dopire do mozga...
nakon nekog vremena pocela sam sama zvati HS i stvarno... kad god je zaista do HS-a ljudi dođu u roku od pola sata i riješe problem... Logosoft uvijek čekam danima i nikad niko (iako sam kljient logosofta 3 godine) nije doša kod mene da riješi problem...
- apsolut
#4 !!!
Upravo tako!ma uvjek ima prekida,svagdje al Iskreno mogao sam prastat i fer je bilo oni prekidi po 10minuta,al zadnjih dana il sam ja toliki peh il sta je..taman kad se konektujem odma RECONNCET..i nece..i nece...neki dan sam cekao 2h i opet nista.....
Ma nek Dignu cijene,boli me briga uzet cu paket koji mi ODGOVARA i tacka....al ako sam fino platio za Kablovsku-HOCU DA JE GLEDAM,ako sam platio Internet-HOCU DA KAD GOD POZELIM DA SE KONEKTUJEM!
i bilo mi ofirno zvat,zalit se...hajd ljudi imaju posla,a raja moja sam zove i zali se...a ebe mi se vise ko je Kriv.....jer stvarno nije fer sa njihove strane.....JA krivim EPN a vi Krivite HS...to me ne zanima.......
i opet
::kada ovo sve prodje EPN.ba (NAJBOLJI)
Ma nek Dignu cijene,boli me briga uzet cu paket koji mi ODGOVARA i tacka....al ako sam fino platio za Kablovsku-HOCU DA JE GLEDAM,ako sam platio Internet-HOCU DA KAD GOD POZELIM DA SE KONEKTUJEM!
i bilo mi ofirno zvat,zalit se...hajd ljudi imaju posla,a raja moja sam zove i zali se...a ebe mi se vise ko je Kriv.....jer stvarno nije fer sa njihove strane.....JA krivim EPN a vi Krivite HS...to me ne zanima.......
i opet
::kada ovo sve prodje EPN.ba (NAJBOLJI)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
koliko god truda oni ulozili, nemaju hardverske mogucnosti...sve su nam centrale zastarjele tako da ti mozes kupiti ne znam ti kakve kablove i one calbe kutije, kad smo mrezama preoptereceni....
nesto ala mobilna mreza....iammo mrezu za 100.000 mobitela, a imamo ih 200,000 u sarajevu...ovo lupam brojeve, ali je odnos isti...do daljnjeg, koristite dial-up..
nesto ala mobilna mreza....iammo mrezu za 100.000 mobitela, a imamo ih 200,000 u sarajevu...ovo lupam brojeve, ali je odnos isti...do daljnjeg, koristite dial-up..
-
archbishop
a tek ELOB..
zovem pet dana, i kad se konacno neko javi, narednih tri dana cekas ponudu, pa opet zoves, pa opet cekas, pa nazovite ovo, pa nazovite blabla...
natjeralo me da odustanem. skoro.
zovem pet dana, i kad se konacno neko javi, narednih tri dana cekas ponudu, pa opet zoves, pa opet cekas, pa nazovite ovo, pa nazovite blabla...
natjeralo me da odustanem. skoro.
-
mIRCerka
jos i tvoje da platimdebela wrote:a hoces mi ti placati racune za telefon onda? ja ne znam sta imaju ili nemaju niti me interesuje. ako nesto nude onda neka to i ispostuju, a ne zavlace ljude supljom pricom.
sestro mila, ja ti imam sva tri accounta, sve dial up...bihnet, logo i smart...
i kad je jedan spor, ja se prebacim na drugi..kad ono taj sporiji od prvog...
nesto genralno nije u redu sa tim stvarima....
nije do smartneta....vec INTERNETA uopste....
-
mIRCerka
ihihihih, pa nije valjda da sam glasnogovornik ako kazem NIJE EPN kriv toliko, koliko cijeli shit sto se desava sa telekomunikacijama....debela wrote:daj ba mirci, otkad si ti postala glasnogovornik epn-a?
nije problem internet nego nasi internet provajderi koji nisu u stanju rijesiti probleme sa svojim partnerima, a onda to ide preko ledja korisnika.
btw, ja sam na bihnetu vec 4 mjeseca, epnov sam na standby stavila otkako sam dobila virus sa njihove info adrese
sve ti sestro ide preko ledja korisnika.... ti sve uredno platis, a dobijes uslugu srednje zalosti..
- Qler
25. sam uplatio cable net preko epn-a evo ni danas nemam konekcije. haj, kazu nisu pojacali signal ovi iz HS-a. i frajer 3 dana govori sutra cu doci! mame im se sjetim i epn-u i hs-u. ako me konekcija bude jos zezala kada/ako ovo naprave, odoh na adsl, seljaci jedni. jos mi kaze pa cekas samo 3 dana! nekoga mu cekam 3 dana!!!!!!
x
x juce sam se posvadjao sa hs-om, a ako mi danas ne uvdu net kako treba, sutra ih zovem i jebat cu im sve po spisku, pa onda epn-u! ne zanima me do koga je, ja nemam ono sto sam platio!
ja, i nemam ptobleme ponekad, nego od kako sam upatio, jos nisam bio ni milisekundu na netu!!
ja, i nemam ptobleme ponekad, nego od kako sam upatio, jos nisam bio ni milisekundu na netu!!
- irfan2
samo da znas da ces za adsl cekat oko mjesec dana..
tolko sam ja cekao
a znam nekolko likova koji su cekali po pola godine..npr prijavili se u novembru prikljucili im u aprilu...doduse to je bilo u vrijeme one nestasice modema...
uvijek ima gore od goreg
...bolje ti je malo se strpi...dobar je epn i imaces veci download, karakteristike su skoro iste....
tolko sam ja cekao
a znam nekolko likova koji su cekali po pola godine..npr prijavili se u novembru prikljucili im u aprilu...doduse to je bilo u vrijeme one nestasice modema...
uvijek ima gore od goreg
- Qler
ma nervira me njihova neporfesionalnost! tri dana govore sutra
da mi hoce reci dolazimo 18. pa ni po jada. ovako me prave budalom! e pa ne moze! sad sam zvao epn i rekao mi je sutra u pola 9 da zovem da pitam tog nekog lika sto im je na cable glavni i taj treba da nazove tog nekog sto radi u hs i da mi tacno kaze sto nije dosao i kada ce doci, a nakon toga idem u hs da im hebem sve!
- apsolut
#15 !!fck EPN!!
nemam se sta ulizivat,uvlacit EPN-etu......haha,smijesno al et.....
al ljudi do sada su najbolji sto se tice logosofta,bihneta.... ljudi su toliko toga uradili za korisnike,besplatan ftp server,besplatan game server i ne ide ti limit ni gore ni dole...sto znaci nisu skrti!!
al j*b*m im SVU FAMILIJU!!dokle ce mi internet bit ko qrac....
ev danas opet izbacivanje i ebeno oslabila konekcija!!!!!
al zato postoji ugovor,sud.....

al ljudi do sada su najbolji sto se tice logosofta,bihneta.... ljudi su toliko toga uradili za korisnike,besplatan ftp server,besplatan game server i ne ide ti limit ni gore ni dole...sto znaci nisu skrti!!
- apsolut
#16 !!fck EPN!!
nemam se sta ulizivat,uvlacit EPN-etu......haha,smijesno al et.....

-
Stitch__
u firmi smo u decembru od prijave do psotavljanja cekali adsl 10ak dana....ja se danas prijavih pa cu vidjet kad ce mi doc...irfan2 wrote:samo da znas da ces za adsl cekat oko mjesec dana..
tolko sam ja cekao![]()
uvijek ima gore od goreg...bolje ti je malo se strpi...dobar je epn i imaces veci download, karakteristike su skoro iste....
- bpsang
ja koliko kletvi na racun EPN --ELOB--i kojih jos.
evo mIRCerka zna u kakvoj truhlovini od zgrade zivim od prije dvije godine od kako sam na kablovskom ELOB-a i EPN-a
nisam imao nikakvih problema jedino su zasrali oni iz Logosofta polazuci opticki kabal i presjecajuci linije ili nastiklavajuci nesto uglavnom prije nove godine bilo je problema sa konekcijom (zbog toga mi je zamjenjen modem)jer nije mogao izvuci frekvenciju iz kabla kroz koji ide konekcija i kablovski tri operatera.To je koliko sam ja upoznat,druga stvar zbog tih prekida dio korisnika sa Alipasinog polja je imala besplatan internet cijeli mjesec Januar 2006 do granice downloada od 6 GB.
Sad vas ja pitam koliko je to realno, uz na primjer ADSL preko BiH Neta,
koji uz osnovnu pretplatu daje 3 GB downloda a uz to zaracunava neku cudnu kamatu...
Bio sam na BiH Netu 1998 godine i nikad vise taman da mi nude sve besplatno...
Nije da hvalim EPN ali su krajnje korektni u svim podrskama,
po pozivu ako mi nesto zapne nisam cekao ekipu koja bi u zakazano vrijeme trebala doci nikad vise od pola sata.
Zato se manite price i predjite na najbolji operater EPN...
evo mIRCerka zna u kakvoj truhlovini od zgrade zivim od prije dvije godine od kako sam na kablovskom ELOB-a i EPN-a
nisam imao nikakvih problema jedino su zasrali oni iz Logosofta polazuci opticki kabal i presjecajuci linije ili nastiklavajuci nesto uglavnom prije nove godine bilo je problema sa konekcijom (zbog toga mi je zamjenjen modem)jer nije mogao izvuci frekvenciju iz kabla kroz koji ide konekcija i kablovski tri operatera.To je koliko sam ja upoznat,druga stvar zbog tih prekida dio korisnika sa Alipasinog polja je imala besplatan internet cijeli mjesec Januar 2006 do granice downloada od 6 GB.
Sad vas ja pitam koliko je to realno, uz na primjer ADSL preko BiH Neta,
koji uz osnovnu pretplatu daje 3 GB downloda a uz to zaracunava neku cudnu kamatu...
Bio sam na BiH Netu 1998 godine i nikad vise taman da mi nude sve besplatno...
Nije da hvalim EPN ali su krajnje korektni u svim podrskama,
po pozivu ako mi nesto zapne nisam cekao ekipu koja bi u zakazano vrijeme trebala doci nikad vise od pola sata.
Zato se manite price i predjite na najbolji operater EPN...
-
BlackLion
daj ba sta se zalite, vratite se na dial-up, pa ce te tek tada vidjeti sta znaci oslabljena konekcija 
ja dial-up imam vec 5 godina, a tokom ove sedmice idem na Kablovski!!! na EuroPRONET
Yeah baby!!! fell my speed!
Peace out!
ja dial-up imam vec 5 godina, a tokom ove sedmice idem na Kablovski!!! na EuroPRONET
Yeah baby!!! fell my speed!
Peace out!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Koliko para toliko muzike...
...svi ste poletili zbog nize cijene...e pa...
...sad uzivajte...
.
- daduli_sa
Zivio ADSL....
Platim i znam na cemu sam! No sikiriki sa tim ima interneta - nema interneta, spora konekcija...
I molim da sada ne bude rafalno kako je ADSL skuplji ovo ono, najskuplje po meni izadje kada nesto platis (pa makar to bilo i 1KM) a onda toga nemas i kosta te zivaca i vremena... a mozda nekada i posla!
Platim i znam na cemu sam! No sikiriki sa tim ima interneta - nema interneta, spora konekcija...
I molim da sada ne bude rafalno kako je ADSL skuplji ovo ono, najskuplje po meni izadje kada nesto platis (pa makar to bilo i 1KM) a onda toga nemas i kosta te zivaca i vremena... a mozda nekada i posla!