za dobar san.....

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
lavv

#1 za dobar san.....

Post by lavv »

Ljudi pomagajte......Hoću da kupim jastuk za spavanje. Glava me u zadnje vrijeme često boli, nikako da se naspavam noću i mislim da je to do jastuka. Je li najboli ortopedski jastuk za spavanje ili? Gdje to ima kupiti u Sarajevu? Evo prijateljicama mi kaže njena mama dobila na poklon jastuk od heljde i na tom spava. Možda je i taj od važnosti, ko zna? Gdje ima kupiti takvih jastuka zna li iko? Hvala vam puno
*mima*

#2 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

Jastuk od heljde je odlican......ja sam ga kupila prije jedno....tri mjeseca.....super.....Ne boli me glava...ne boli vrat....kad se probudim super se osjecam.....ja sam odusevljena.....Prije sam se budila.....umorna....svaka kost me bolila.....razlika je drasticna.....Toplo ga preporucujem.
lavv

#3 Re: za dobar san.....

Post by lavv »

Gdje si ga kupila mima? Jeli skup? Hvala ti puno
*mima*

#4 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

Bio je neki sajam zdrave hrane u parku ispred ekonomije...ljetos...mozda kraj ljeta.....Platila sam ga 35....a inace je 45...Imam negdje kod kuce broj od Dine....tako se zove lik koji inace uzgaja heljdu.....Ako hoces sutra mogu da ti napisem broj...
lavv

#5 Re: za dobar san.....

Post by lavv »

Javi mi mima broj obavezno. Nema veze koliko je para samo da je dobar. Možda prestanu i moje glavobolje :) .
*mima*

#6 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

Ja sam se preporodila.....ja inace super spavam....ali kad se probudim...katastrofa....Sad sam kao leptir..... :D

Ako ne zaboravim .....napisem ti sutra broj.
Skyfox

#7 Re: za dobar san.....

Post by Skyfox »

kupio sam nekoliko anatomskih jastuka razlicitih oblika i materijala i nisam mogao spavati ni na jednom. U Tifaniju u Robotu prosle godine nadem jastuk normalnog oblika, kao i svaki drugi ali ujedno i anatomski. Od nekog je cudnog materijala koji "dise" a mekan je ko pamuk i evo jos nije spljosnuo, takoder se prilagodjava polozaju ukojem spavam... Elem prezadovoljan... :)
lavv

#8 Re: za dobar san.....

Post by lavv »

Skyfox wrote:kupio sam nekoliko anatomskih jastuka razlicitih oblika i materijala i nisam mogao spavati ni na jednom. U Tifaniju u Robotu prosle godine nadem jastuk normalnog oblika, kao i svaki drugi ali ujedno i anatomski. Od nekog je cudnog materijala koji "dise" a mekan je ko pamuk i evo jos nije spljosnuo, takoder se prilagodjava polozaju ukojem spavam... Elem prezadovoljan... :)
Svratit ću do Tifanija. Zar drže i jastuke? Taj tvoj je izgleda pravo dobar jastuk
hepok

#9 Re: za dobar san.....

Post by hepok »

pokusaj spavat bez jastuka
*mima*

#10 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

HERBA EKO Poljoprivredni proizvodjac Njemcevic
Plantazni uzgoj organskog ljekovitog bilja i hrane
Armaganusa 18 Sarajevo
tel. 033 444 116
mob. 061 219 909
otherside

#11 Re: za dobar san.....

Post by otherside »

mima wrote:HERBA EKO Poljoprivredni proizvodjac Njemcevic
Plantazni uzgoj organskog ljekovitog bilja i hrane
Armaganusa 18 Sarajevo
tel. 033 444 116
mob. 061 219 909
mimi, je l' kod ovih mogu naručiti taj jastuk od heljde? ima li neki miris? pomalo sam alergična na neke travke pa se bojim nesanice zbog kihanja :D
*mima*

#12 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

Bez mirisa....bez okusa.... :D Ma nema nikakvog mirisa i nema razloga za bilo kakvu alergiju......a tel. sam i napisala da nazove ko hoce.
Jara

#13 Re: za dobar san.....

Post by Jara »

Imam jastuk od heljde, nekoliko godina već, odličan! Nešto mi preskup taj koji mima spominje... na sajmu meda pred Ekonomijom koštali od 10 do 25 KM, zavisno od veličine i od proizvođača. Bilo ih je i u Visi i u apoteci ( biljnoj) na Alipašinom.
neprilagodjena

#14 Re: za dobar san.....

Post by neprilagodjena »

Ja u zadnje vrjeme ne mogu da se naspavam,a samo bi spavala.
Preko dana ako spavam onda navece ne mogu da spavam i onda sljedece jutro izgledam ko da me je nesto pregazilo :roll: :roll:

Kakav je to jastuk??
Nikad nisam cula za njega??
*mima*

#15 Re: za dobar san.....

Post by *mima* »

Jara wrote:Imam jastuk od heljde, nekoliko godina već, odličan! Nešto mi preskup taj koji mima spominje... na sajmu meda pred Ekonomijom koštali od 10 do 25 KM, zavisno od veličine i od proizvođača. Bilo ih je i u Visi i u apoteci ( biljnoj) na Alipašinom.

Sorry narode...............platila sam ga 25km ispred ekonomije......a inace je 35 km......Opet se izvinjavam.....do mene je..... :roll: :)
Post Reply