Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:pa onda se drzi teme, za pocetak
a ne ko cije slike drzi na zidu, to bi valjda bilo za drugu temu
Naravno, izvinjavam se ako sam svojim postovima skrenuo sa ideje teme.
Drago mi je što me na to upozorila @plain vanilla, posebno samokritična, disciplinirana i izrazito karakterna, naročito po pitanju trolanja i skretanja s tema...
plain vanilla wrote:pa onda se drzi teme, za pocetak
a ne ko cije slike drzi na zidu, to bi valjda bilo za drugu temu
Naravno, izvinjavam se ako sam svojim postovima skrenuo sa ideje teme.
Drago mi je što me na to upozorila @plain vanilla, posebno samokritična, disciplinirana i izrazito karakterna, naročito po pitanju trolanja i skretanja s tema...
Ako hoces sa mnom da se svadjas, imas PP pa mi se nagovori sta imas, a nemoj ovdje zachatavati temu.
Ako ti je i to malo, vec sam ti rekla, mozes me blokirati ili prijaviti moderaciji, ali me ne uvlachi u ove besmislene rasprave koje nemaju veze s temom.
Ti očito nisi pročitala moj post, ili si ga pročitala na svoj način. Vrati se još jednom, pa i još jednom, i dobro ga shvati.
Osim toga, odakle ti ideja da bih se s tobom svađao, posebno da ti pišem privatne postove, ne znam šta si umišljaš, posebno s "privatnim" . Sve što želim - reći ću javno.
poznanik wrote:Ti očito nisi pročitala moj post, ili si ga pročitala na svoj način. Vrati se još jednom, pa i još jednom, i dobro ga shvati.
Osim toga, odakle ti ideja da bih se s tobom svađao, posebno da ti pišem privatne postove, ne znam šta si umišljaš, posebno s "privatnim" . Sve što želim - reći ću javno.
poznanik wrote:Drago mi je što me na to upozorila @plain vanilla, posebno samokritična, disciplinirana i izrazito karakterna, naročito po pitanju trolanja i skretanja s tema...
ne umisljam ja sebi nista ili je ovo o tema o meni?
Ko jos moze vjerovati Pecaninu lazovu... Opstaje u novinarstvu zahvaljujuci samo lazima, isto tako i onaj njegov imenjak iz Slobodne Bosne, nema mi dvojice mrzih novinara i Fahro je ista bagra, samo smo pocasceni time da ne pise clanke kao prije, al eto njegovu mrsku pojavu moramo gledati na tv-u...
Prvi potez novog selektora treba biti odstranjivanje kompletne zadnje linije, koja nikada nije imala kvaliteta (i Pandza se znao svercat uz Spahu), a sada kad igraju preko qrca i za qrceve klubove, vise nema nijednog razloga da dobijaju pozivnice. Isto se odnosi na topuza Kolasinca, koji je ponovo dokazao da ne moze odigrat dvije utakmice u par dana, i manje-vise reprizirao svoj katastrofalan nastup protiv Kipra. Bas kao i na mladog Todorovica koji je propustio svoju sansu da se probije vani i ne bih se cudio da se za godinu-dvije vrati u Tuzla City. Zbog nespotojece konkurencije, njega cemo vjerovatno trpiti jos neko vrijeme.
Dakle, vec u oktobru novi stoperski tandem treba biti Serbecic-Memisevic. Ne znam ima li koja bolja opcija. Steta pa ovaj Mujakic nikako ne igra. Ako zavrse Dilavera, sigurno se usetava u prvi tim (osim igrackih kvaliteta ima i neke liderske osobine sto je vrlo bitno). Prosinecki i Savez djele krivicu sto ovaj momak nije odlucnije rjesen, vec su mu rekli ti sredjuj papire pa cemo vidjeti sta dalje. Prosinecki je ispao fer sa ovom ostavkom mada ni njegovo maslo nije za ramazana. Kao autoritet je nula. A kao takticar gravitira nuli. Volio bih cuti sta mu je bila zamisao da izvede onaj vezni red u Finskoj.
Artest wrote:Prvi potez novog selektora treba biti odstranjivanje kompletne zadnje linije, koja nikada nije imala kvaliteta (i Pandza se znao svercat uz Spahu), a sada kad igraju preko qrca i za qrceve klubove, vise nema nijednog razloga da dobijaju pozivnice. Isto se odnosi na topuza Kolasinca, koji je ponovo dokazao da ne moze odigrat dvije utakmice u par dana, i manje-vise reprizirao svoj katastrofalan nastup protiv Kipra. Bas kao i na mladog Todorovica koji je propustio svoju sansu da se probije vani i ne bih se cudio da se za godinu-dvije vrati u Tuzla City. Zbog nespotojece konkurencije, njega cemo vjerovatno trpiti jos neko vrijeme.
Dakle, vec u oktobru novi stoperski tandem treba biti Serbecic-Memisevic. Ne znam ima li koja bolja opcija. Steta pa ovaj Mujakic nikako ne igra. Ako zavrse Dilavera, sigurno se usetava u prvi tim (osim igrackih kvaliteta ima i neke liderske osobine sto je vrlo bitno). Prosinecki i Savez djele krivicu sto ovaj momak nije odlucnije rjesen, vec su mu rekli ti sredjuj papire pa cemo vidjeti sta dalje. Prosinecki je ispao fer sa ovom ostavkom mada ni njegovo maslo nije za ramazana. Kao autoritet je nula. A kao takticar gravitira nuli. Volio bih cuti sta mu je bila zamisao da izvede onaj vezni red u Finskoj.
Serbecic je smijesan igrac, Memisevic - Dilaver je mnogo ozbiljnija prica
Artest wrote:Prvi potez novog selektora treba biti odstranjivanje kompletne zadnje linije, koja nikada nije imala kvaliteta (i Pandza se znao svercat uz Spahu), a sada kad igraju preko qrca i za qrceve klubove, vise nema nijednog razloga da dobijaju pozivnice. Isto se odnosi na topuza Kolasinca, koji je ponovo dokazao da ne moze odigrat dvije utakmice u par dana, i manje-vise reprizirao svoj katastrofalan nastup protiv Kipra. Bas kao i na mladog Todorovica koji je propustio svoju sansu da se probije vani i ne bih se cudio da se za godinu-dvije vrati u Tuzla City. Zbog nespotojece konkurencije, njega cemo vjerovatno trpiti jos neko vrijeme.
Serbecic je smijesan igrac, Memisevic - Dilaver je mnogo ozbiljnija prica
Sa ovom dvojcom zajedno , dosta smo niski. Mada, zavisi s kim igramo. Treba se prilagodjavat.
Sunjic, Zukanovic, Bicakcic....Nikada vise.
Last edited by Artest on 08/09/2019 23:36, edited 1 time in total.