Za 50 godina

_BosanaC

Post by _BosanaC »

Znao sam da je opet do mene :-) :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

_BosanaC wrote:Znao sam da je opet do mene :-) :D
Dobro ti, ali sta cu JA ako covjek pomisli da ja ono stvarno... :? :(

:D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Vodenjak wrote:
_BosanaC wrote:Znao sam da je opet do mene :-) :D
Dobro ti, ali sta cu JA ako covjek pomisli da ja ono stvarno... :? :(

:D
Hajd hajd nemoj se sad izvlaciti :D

U najmanju ruku - zbunjujes ga :oops: :D
kubanac

Post by kubanac »

Vodenjak wrote:
MuaDib wrote: Ne zaboravi da su zamišljene granice dovele do uništenja Jugoslavije. A jugoslovenska ideja je upravo zato i izmišljena da se spriječe sukobi među južnim Slavenima. Tako i da tvoje zamišljene granice mogu dovesti krv, rat i razaranje. :-)
Do jugoslovenske ideje su dosli mudri i pametni ljudi i sto vrijeme vise odmice, sve vise se (iako je to bogohulno danas, je li... :zzzz: :roll: ) zapravo divim njihovom vizionarstvu i odlucnosti da tu ideju sprovedu u djelo.
Ocito je to da su oni vidjeli mnogo vise i mnogo dalje nego sto ogromna vecina danas moze i da zamisli a kamo li da vidi. :oops:

Sitnim dushama koje ce se nataklatiti na ovaj komentar preporucio bih da prije nego sto se uzbizuhure :oops: pogledaju kako i koliko se Evropa ujedinjuje danas i koliko su istorijski optereceni odnosi izmedju onih bez kojih ujedinjene Evrope ne bi bilo ni u jajima, pa tek onda da se jave svojim domoljubivim komentarima... :oops:

A dotle cemo mi, izmedju danasnjih drzava, poludrzava, avlijica i ostalih prcvarnica, crtati granice pomjerajuci ih s vremena na vrijeme malo tamo ili ´vamo...
Posvadjani, ispunjeni mrznjom, buducnoscu opterecenom krvavom prosloscu tesko mozemo da racunamo na neki prosperitet i normalan zivot.
Jos malo pa ce(ako se ovako nastavi)ovce kad predju s jedne livade na drugu da izazovu medjudrzavni incident.Deci cemo da zabranimo da sutiraju jako loptu da ne bi otisla u drugu drzavu.Svaka ce avlija biti drzava.Eto kakva se sranja dogadjaju kad smo svi pre ovih sranja imali kokosiju pamet i dozvolili da nam se to desi.Dace nam Evropa malo hleba,za vodu cemo se snaci sami i zivecemo srecno-KAKVO SRANJE....
makondo

Post by makondo »

mene samo zanima na koja mjesta u bih se sandzak fizicki naslanja? mislim, koja je to teritorija i u kom entitetu? :-)
_ambassador

Post by _ambassador »

srbija je osudjena na propast zbog daleko retrogradnog (retardiranog) mentaliteta, kao da im samo funkcionishu 2 neurone u cijelom mozgu: srbija i gusle :roll: :roll:

a mi smo nasilno i bezvoljno osudjeni na propast zbog neposredne blizine s govnima, epidemije nepoznaju granice!
Auto

Post by Auto »

makondo wrote:mene samo zanima na koja mjesta u bih se sandzak fizicki naslanja? mislim, koja je to teritorija i u kom entitetu? :-)
Nece tad bit entiteta :P
kubanac

Post by kubanac »

_ambassador wrote:srbija je osudjena na propast zbog daleko retrogradnog (retardiranog) mentaliteta, kao da im samo funkcionishu 2 neurone u cijelom mozgu: srbija i gusle :roll: :roll:

a mi smo nasilno i bezvoljno osudjeni na propast zbog neposredne blizine s govnima, epidemije nepoznaju granice!
Bravo majstore!Takvo sranje nisam odavno procitao. :lol: :lol: :lol: Ako o nekom pisemo onda bi trebali da imamo i neko osnovno znanje,a ne samo da lupamo kao otvoren prozor.Srbi iz Srbije imaju neke druge instrumente, dok za gusle vidim da ne znas cije su.Za neutrone u mozgu necemo ni raspravljati zato sto je bolje da funkcionisu i dva,jer kod tebe koliko vidim da dokle god tako mislis i pises ne radi ni jedan. :lol: :lol: :lol: Jos jednom,cestitam na gluposti.
Makaveli - 7

Post by Makaveli - 7 »

kubanac wrote:
_ambassador wrote:srbija je osudjena na propast zbog daleko retrogradnog (retardiranog) mentaliteta, kao da im samo funkcionishu 2 neurone u cijelom mozgu: srbija i gusle :roll: :roll:

Bravo majstore!Takvo sranje nisam odavno procitao. :lol: :lol: :lol: Ako o nekom pisemo onda bi trebali da imamo i neko osnovno znanje,a ne samo da lupamo kao otvoren prozor.Srbi iz Srbije imaju neke druge instrumente, dok za gusle vidim da ne znas cije su.Za neutrone u mozgu necemo ni raspravljati zato sto je bolje da funkcionisu i dva,jer kod tebe koliko vidim da dokle god tako mislis i pises ne radi ni jedan. :lol: :lol: :lol: Jos jednom,cestitam na gluposti.
Pa dobro al´ moras priznat da su gusle najpopularnije :P
kubanac

Post by kubanac »

:) Da,popularne,ali ne svuda.Na primer ja mislim da vecina Srba vise voli harmoniku ili tamburase.Pa na prostorima bivse nam drzave se uglavnom slusa slicna muzika tako da ne vredi nekima da pisu o guslama a da nemaju pojma o tome,jel tako?
Makaveli - 7

Post by Makaveli - 7 »

Ama dobro svi znamo da Srbi ne slusaju samo gusle, najvise turbo-folk i to ako cemo biti iskreni i nasi vole. Al gusle su u Srbiji postale sinonim za fasisticke hvalospjeve Rasi i ostaloj stoci....
_ambassador

Post by _ambassador »

kubanac wrote:

ma bravo i tebi kubanac, evo ponovo vam se digo demokrata da vidis kako dzogira :D
uredu, nemam pojma o guslima niti me svrbi uopste o njima, al afirmacija koju sam rekao prije toga je 100% istinita, no nju nisi htio komentirati... sto li?

samo nemoj brinuti za mene, nisam radikalac ni mrzitelj ko 90% srbijanskog i srpskog stanovnistva. mrziti bez ikakvog povoda nekog kog nepoznajes jeste odlika ljudi sa malo neurona u glavi, to su i studiji pokazali. a zasto ih nazivam govnima.... kako nazvati sranje na drugi nacin??? :D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

@ ambassador

jedno ime.....Nikola Tesla :oops:

pa pa :D
_ambassador

Post by _ambassador »

nikola tesla?
ISMET HORO :D :D :D

ma zajebajem se
uvjek sam bio protiv grupisanja nacija u jednu vrecu, ili generalizacija, al ovako te ponekad nesto napali pa izleti.

vidis onu sliku pobjednika radikala kako se ponose i hvale na svoja sranja, a znamo na kakva sranja ciljaju radikali. ti ljudi su zalosni, sto reko moj bivsi profesor biologije: "bijeda u mozgu".

sto neznaci da nemoju ikone i mozgove. ali npr. radomir antic je sirio pozitivnu propagandu za radovana k. u periodu kao trener atletico madrida... pocevsi od njihovih intelektualaca, pa do sve i jednog srbina rijetko koji bi se mogao nazvati mentalno zdravim i zrelim.
:roll: cao
pike

Post by pike »

"Bijeda u mozgu" :lol: :lol: :lol: dobar...

Zar nije Nikola Tesla iz Hrvatske :roll: mislim da covjek ima veze sa Srbijom ko i ja, pa vi sad vidite kolko je to.
Post Reply