Medjutim, bude tu dvije sekunde u vrh glave i nakon toga video se pokrene.Eh sad, danas za promjenu vecina videa koje pokrenem nakon 10 sekundi stane i izbaci mi poruku "Error has occurred, try again later".
Do cega je ? Sta mi je ciniti ?
Hvala
Moderator: Benq

Koje govno ? To sto preporucuju da instaliram jel ?klaki wrote:Za pocetak probaj ponovo skinuti/updejtati flash player na linku: http://get.adobe.com/flashplayer/
I da: odštrihiraj ovo govno

AstorH wrote:Eto najbolje da cu uzet sad bojice pa ti crtat ovdje.
Ne zaprdjivam ja temu, nego je ti ne znas pravilno otvoriti, tako da si je ti zaprdio u pocetku.
I logicno da ovdje necu nuditi rjesenje jer ni sto ti se nacrta ti ne kontas.
Mucni malo sta bi ta strelica mogla da predstavlja. Sve bi na tacni yebogati.
#off
Sent from my iPad using Tapatalk
Code: Select all
youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)
youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)
youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])
youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)Hoce da uvedu nesto ako ti je ukljucen ili imas Ad Blocker da te izbaci, tako nekako.konoplja wrote: ↑01/07/2023 22:51 Google planira da nas prisili da gledamo reklame na YouTubeu ponovo. Testiraju nacine kako da zaobidju Ad Blockere. Za sada nije globalno i odabrali su korisnike na kojima testiraju - ja sam jedan od pokusnih kunica.![]()
Sjebah se kad sam vidio reklamu. Kontam sta je sad ovo pa uBlock Origin ne radi, nisam deset godina vidio reklame na YouTubeu.![]()
Procackah malo po Internetu i skuzih u cemu je stvar, ali pronasao sam i fix.
Otvorite dashboard na uBlocku i pod My Filters kopirajte sljedece:
Ako vas zanima vise, mozete procitati ovdjeCode: Select all
youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)