YouTube isplata PROBLEM

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

mir5
Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati

#26 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

SpecialOffer wrote:Imam neke kanala na YT-u i povezan sam sa QuizGroup mrezom i za ovaj mjesec kad su mi pokusali isplatiti na paypal pise da je transakcija odbijena. Ima li neko da radi sa njima i da je imao problema sa tim?

Image

nazalost, samo zbog ovog tvog pitanja sam se regao...

kad ti vec tako dobro ide a hvala Bogu nek je tako i nek bude još bolje, onda se odmah odjavi sa QuizGroup jer su scam, imaš svuda po netu i YT koliko ljudi su zeznuli za isplatu, ako nisi na AdSensu onda nadji neku bolju mrezu samo se ovih lopova rijesi, i sretno ti bilo da imas jos vise uspjeha.
SpecialOffer

#27 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by SpecialOffer »

mir5 wrote:
SpecialOffer wrote:Imam neke kanala na YT-u i povezan sam sa QuizGroup mrezom i za ovaj mjesec kad su mi pokusali isplatiti na paypal pise da je transakcija odbijena. Ima li neko da radi sa njima i da je imao problema sa tim?

Image

nazalost, samo zbog ovog tvog pitanja sam se regao...

kad ti vec tako dobro ide a hvala Bogu nek je tako i nek bude još bolje, onda se odmah odjavi sa QuizGroup jer su scam, imaš svuda po netu i YT koliko ljudi su zeznuli za isplatu, ako nisi na AdSensu onda nadji neku bolju mrezu samo se ovih lopova rijesi, i sretno ti bilo da imas jos vise uspjeha.
Drug nek' si ti meni ziv i zdrav ja jucer na banku od njih primio isplatu od 4300 KM za dva mjeseca (august i septembar) jer za august nisam mogao preko PayPala pa se tako skupilo za dva mjeseca ;)

To su dezinformacije. Ljudi isplacuju 100% pa eto kazem ti za sebe. Ne mizes vise preko PayPala ali uzmes WebMoney ili direktno na racun da ti isplate i radi 100%.

Slikat cu vam transakciju tako da se uvjerite da ne bude da ja nesto lazem ;)
Last edited by SpecialOffer on 24/10/2015 11:18, edited 1 time in total.
mir5

#28 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

SpecialOffer wrote:
Drug nek' si ti meni ziv i zdrav ja jucer na banku od njih primio isplatu od 4300 KM za dva mjeseca (august i septembar) jer za august nisam mogao preko PayPala pa se tako skupilo za dva mjeseca ;)
ako je tako onda još bolje, samo sam htio pomoci, al ovo za scam pun je net njihovog imena, u zdravlju potrosio paša sve najbolje :)

hint: na Paypal prevaru ljudi i misle, jer Paypal vecina koristi, mada mi ni to nisu jasni kad sa Adsensom mozes poderat banku za 7 dana :mrgreen:
SpecialOffer

#29 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by SpecialOffer »

mir5 wrote:
SpecialOffer wrote:
ako je tako onda još bolje, samo sam htio pomoci, al ovo za scam pun je net njihovog imena, u zdravlju potrosio paša sve najbolje :)

hint: na Paypal prevaru ljudi i misle, jer Paypal vecina koristi, mada mi ni to nisu jasni kad sa Adsensom mozes poderat banku za 7 dana :mrgreen:
Da, zale se ljudi zato sto ne moze vise na PayPal i to je istina ali isplacuju ljudi i nije nikakv scam. I meni je prosli mjesec (mislim na august) PP odbio transakciju i ja sam prvo mislio sto sam zakacio novu karticu i zaboravio verifikovati racun za primanje novca ali nije do toga bilo i ovi sa QG su preporucili da promijenim nacin isplate i za dva dana od kako sam postavio Bank Transfer je legla isplata.
mir5

#30 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

SpecialOffer

#31 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by SpecialOffer »

Sta je objasnio? Nista ovaj nije objasnio :lol:
mir5

#32 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

SpecialOffer wrote:
jesi uzeo tu milijardu? jesi? haj u zdravlje
SpecialOffer

#33 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by SpecialOffer »

mir5 wrote:
SpecialOffer wrote:
jesi uzeo tu milijardu? jesi? haj u zdravlje
Lagano ;)
Android Knego

#34 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by Android Knego »

SpecialOffer wrote:Ne mizes vise preko PayPala ali uzmes WebMoney ili direktno na racun da ti isplate i radi 100%
sta i zasto ne moze preko PayPala?
34sf4drgu67d25

#35 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by 34sf4drgu67d25 »

Kako uspijete monetizirati kanal u BiH?
mir5

#36 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

34sf4drgu67d25 wrote:Kako uspijete monetizirati kanal u BiH?

verifikuj telefonom svoj kanal, potvrdi svoj website, i uvezi svoj YT kanal sa svojim Adsense racunom, i eventualnu zaradu Google ce ti isplatiti na bankovni racun direktno kada dostignes prag placanja, ili ako si u mrezi onda sa njima dogovaras nacin isplate.

strogo se drzi uzasnih pravila Youtubea ili se regaj na neku mrezu koja nije scam da te stiti od prijava za krsenje autorskih prava ....i uzmi im pare.
Last edited by mir5 on 26/10/2015 21:30, edited 1 time in total.
mir5

#37 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by mir5 »

.dupli.
SpecialOffer

#38 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by SpecialOffer »

Android Knego wrote:
SpecialOffer wrote:Ne mizes vise preko PayPala ali uzmes WebMoney ili direktno na racun da ti isplate i radi 100%
sta i zasto ne moze preko PayPala?
Ko je sa QG partner ne moze vise da isplacuje preko PP, zbog cega tacno ne znam. Moze se isplata izvrsiti direktno na racun ili putem WebMoney-a.
Edin H.

#39 Re: YouTube isplata PROBLEM

Post by Edin H. »

Evo frajer uzima preko 3 miliona maraka mjesecno, sto po meni nije lose ako se bavis ovim poslom. :oops:

https://www.bbc.co.uk/news/newsbeat-45705129
Post Reply