Veceras hitna pomoc u Italiji ima pune ruke posla. I nek ima...
You'll never walk alone-Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
_BaykoNoor_
#1 You'll never walk alone-Liverpool FC
A sada mala lekcija za Italijane koju nikad nisu naucili. U ratovima ili na stadionima svejedno je, zna se ko je bolji.
- Kareem Abdul-Jabbar
leech wrote:Uzbudljiva noć u svijetu fudbala. Valjda je samo ja ovdje propuštam.
- Saian
Milanezi dobro dosli u crveni Blitzkrieg
, a ja loodnice ja konto dobit ce Englezi josh tri komada kako su se vukli u prvom poluvremenu, al ne lezi vrazhe
. ljepshi i tehnichki bolji udarac glavom od onog Gerrardovog odavno nisam vidio, hirurshki precizno, sve u sevemu utakmica za pet 
-
HZSA
Moze li mi neko reci tacan broj engleza, jer baho je cini mi se puko cifru od 50.000
Dalje, neznam kako vi zavidite njihovim navijacima....od postanka pjevaju istu pjesmu (a sracunajte koliko je to godina) i to je sve...meni licno, oni nisu nikakvi navijaci, jer, kada ti klub igra u finalu ovakvog takmicenja nakon mnogo godina, logicno je da ce se ovo desiti.
Milanezi odlicno izdanje, koreografija za 10 kao i uvijek, ali me iznenadilo sto je u turskoj uspjela, jer daleko je to od njihovog kopa.
Englezi se vise culi, normalno, s obzirom na brojnost.
Samo me nervira sto jednu pjesmu pjevaju citav zivot, ali mozda je to ono po cemu se oni i razlikuju od drugih, ali pak je ovo finale lige prvaka.
Sad i kozna kada ponovo, Liverpool u finalu, zato mi je drago sto su osvojili.
Dalje, neznam kako vi zavidite njihovim navijacima....od postanka pjevaju istu pjesmu (a sracunajte koliko je to godina) i to je sve...meni licno, oni nisu nikakvi navijaci, jer, kada ti klub igra u finalu ovakvog takmicenja nakon mnogo godina, logicno je da ce se ovo desiti.
Milanezi odlicno izdanje, koreografija za 10 kao i uvijek, ali me iznenadilo sto je u turskoj uspjela, jer daleko je to od njihovog kopa.
Englezi se vise culi, normalno, s obzirom na brojnost.
Samo me nervira sto jednu pjesmu pjevaju citav zivot, ali mozda je to ono po cemu se oni i razlikuju od drugih, ali pak je ovo finale lige prvaka.
Sad i kozna kada ponovo, Liverpool u finalu, zato mi je drago sto su osvojili.