Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja koliko znam Tokohama nije nesto posebna kao zimska guma. Bolja je od ljetne, u to netreba sumnjati, kao i u kvalitet naspram nekih istocnoevropskih guma, ali nikada nisu puno paznje poklanjali zimskim gumama. Znam da su dobre performance gume ljetnog tipa, ali kao zimske nisu s enesto pokazale.
Koliko kostaju i koja je dimenzija???
Neznam sta bi ti rekao. Nisam vozio na toj gumi pa da sad ti mogu svoja prekticna iskustva prenjeti. Pretpostavljam da bi po suhom trebala biti bolja od Save, medjutim nebi me iznenadilo da sava po snijegu, bljuzgavici i ledu bude dosta bolja od nje!
Ninec , ako je cijena dobra mozda ce se dati preprodat i. Ja evo nedavno stavim u oglas dvije Michellin Alpine gume jedno 30-35 % share ostalo sto ce reci da ce izdrzati jos nekoliko mjeseci . Covjek dode i isplati $80 za gume . A ne njegovom autu gume 100% chelave, reko' ove su ti definitivno bolje nego te na kojim vozis
evo sad mi kolega s hondaforuma reče da su njemu super (integru type r vozi), da je prošle godine čitave talijanske alpe s njima prešao i da nije zažalio sekunde što ih je stavio. enivejs, sutra idem po njih.
jel ide na istu felgu neka druga širina gume, ovako kao što ti predlažeš meni to nikad nije palo na pamet ali nek idan me to upia prijatelj, ja reko nemam pojma
Ma kod mene su 14-ke felge...bile na njima 195-ice kad sam kupio auto sad su 175-ce.I josh nesto...sira guma veci otpor zraku...sira guma manji specificni pritisak iste na asfalt ...prije ces prosaltat na klizavom...eto....
Jedan moj komsija (susjed ) na BMW 735 imao nake gume oko 250...malo kad je vlazno nije se mogao uspeti na ivicnjak visine 10 cm koji je josh ukoshen (za one iz Zenice ivichnjaci u Kineskom Zid-u...zna nineac kakvi su)....
Ma za te pare se isplate, samo provjeri DOT (kada su napravljene) da nisu stare, jer ako su stare nista nisi dobio, osim ako kao sto neo rece imas skroz lose gume na svom autu. Ali ako je vec neko ima te gume, i kaze da su super, onda kupi!
Bobi wrote:Ma kod mene su 14-ke felge...bile na njima 195-ice kad sam kupio auto sad su 175-ce.I josh nesto...sira guma veci otpor zraku...sira guma manji specificni pritisak iste na asfalt ...prije ces prosaltat na klizavom...eto....
Bobi wrote:Ma kod mene su 14-ke felge...bile na njima 195-ice kad sam kupio auto sad su 175-ce.I josh nesto...sira guma veci otpor zraku...sira guma manji specificni pritisak iste na asfalt ...prije ces prosaltat na klizavom...eto....