Yo Niggas!
- Qler
Qler is 52% black!
You can name a few rap and R&B artists, hell even hum some tunes. You know the latest street language from your kids. Don't let them do all the integration. You get stuck in too. Meet their parents. Even invite them over.
i ja mislim da je guza kljucna
-
Stitch__
Stitch is 58% black!

ma crnci ko crnci, al mene nerviraju ovi nashi sto jo niga niga urlaju po ulici ko da su u africi rodjeni. bio je nekakav spot mostarska grupa, prije par godina se vrtio, 5-6 jadovana urlaju "klosari dolaze" i sl
Jebo raymonda, kako su oni smijesni
a jos smjesnije je sto kontaju da su "zajebani" i sl 
ma crnci ko crnci, al mene nerviraju ovi nashi sto jo niga niga urlaju po ulici ko da su u africi rodjeni. bio je nekakav spot mostarska grupa, prije par godina se vrtio, 5-6 jadovana urlaju "klosari dolaze" i sl
- Lace
Lace is 58% black!
al na pola stvari nisam mogla odgovoriti jer se ne hapliciraju na mene...pa ofrlje stavljala odgovore...ne volim pse ko kucne ljubimce...sigurno necu napraviti dreadlocks i od ponudjene muzike...morala staviri onu kaubojsku...jer sigurno mi roditelji ne slusaju rnb i soul
al na pola stvari nisam mogla odgovoriti jer se ne hapliciraju na mene...pa ofrlje stavljala odgovore...ne volim pse ko kucne ljubimce...sigurno necu napraviti dreadlocks i od ponudjene muzike...morala staviri onu kaubojsku...jer sigurno mi roditelji ne slusaju rnb i soul
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
PD9 58% sa tendencijom da uskoro
budem 100% kao i svi ostali u Banana BiH.
budem 100% kao i svi ostali u Banana BiH.-
ClonedAgain
Black to the bone!
Možeš li ukloniti tu riječ iz naslova > ima rasističke aspiracije.
Možeš li ukloniti tu riječ iz naslova > ima rasističke aspiracije.